A kozmetikai maffia trükkjei: hullakonzerváló és csótányirtó a kozmetikumokban

Antal Vali bionom hatóanyagelemzőSugárzó feszes bőr az ipari kenőolajtól?

Egészséges, dús haj a vécétisztító zselétől?

Ragyogó fehér fogak a csótányirtótól?

Szerinted ez lehetséges? Ugye nem! Pedig ha hiszed, ha nem, ugyanazok a hatóanyagok vannak a krémedben, samponodban, fogkrémedben, mint a kenőolajban, vécétisztítóban, csótányirtóban. Vajon érdemes-e ezektől a vegyszerektől kézzelfogható eredményt várni?

Nagyanyáink nem csak attól éltek sokkal tovább, mert kevesebbet idegeskedtek a munkahelyükön, és idejük sem volt tévézni, hanem azért is, mert akkoriban nem volt ennyi egészségre ártalmas vegyszer, amivel nap mint nap érintkeztek volna.

 1. Nézzük például a 48 órás védelmet biztosító deókat!

  Nézzük például a 48 órás védelmet biztosító deókat!Mit gondolsz, mi az ára annak, hogy 48 órán át nem izzadsz?

  Szerinted az egészséges, hogy súlyos vegyszerekkel megakadályozzák a szervezet hőháztartását és méregtelenítését szabályozó izzadást?

  Belegondoltál abba, hogy mi történik azokkal a salakanyagokkal, amit ki kéne izzadnod?

  Szépen felgyülemlenek a hosszú évek alatt a hónaljadban és a melledben, csomó lesz belőlük, majd daganat.

  Szerinted miért tiltják azoknak a nőknek az ilyen deók használatát, akiknek a szűrésnél csomót fedeznek fel a mellükben?
   
 2. Vegyük a bőrünket, ami mindig szem előtt van!

  „Annak idején, a római győztes gladiátorok bőrét aranyporral dörzsölték be, hogy idomaik klasszikusabbak, szoborszerűbbek legyenek. Pár óra múltán holtan hullottak a porondra”.

  Szerinted miért haltak meg a gladiátorok?

  Szerinted miért haltak meg a gladiátorok?Természetesen azért, mert a bőrük- a legnagyobb oxigén felvevő felület- nem tudott lélegezni. A kőolajtól sem tud!

  Mindenhonnan csak azt halljuk, hogy milyen fontos az, amit megeszünk. Ez valóban így van, de ennél még fontosabb az, hogy mit kenünk magunkra, a bőrünkre!

  A Pittsburghi egyetem kutatásai bebizonyították, hogy a bőrön keresztül kétszer annyi káros anyag tud felszívódni, mint emésztőrendszerünkön keresztül.

  Léteznek olyan krémekben található káros vegyületek, amelyek 2, azaz kettő percen belül kimutathatók a véredben!

  “Biztonságosabb lenne kozmetikumainkat megenni, mint magunkra kenni.” Jelentette ki Prof. Dr. Samuel Epstein, a rákmegelőző szövetség elnöke, alternatív Nobel díjjal kitüntetett tudós - már az 1970-e évek végén. Mégis a mai napig tele vannak kozmetikumaink káros vegyületekkel.

  Szerinted miért? Elgondolkodtál már ezen valaha is?

  Azért, hogy segítsek Neked, alaposan utánajártam, szakértők segítségével felkutattam, és csokorba szedtem az összes disznóságot és hangzatos hazugságot, amellyel a kozmetikai ipar megpróbál átverni Téged.

  Elmondom részletesen, miért badarság a 48 órás dezodor, a Q10-es és a kollagénes krémek, a fluoridos fogkrémek, és hogy miért nem hidratál egy magas víztartalmú krém.

  Segítek Neked abban is kiigazodni, hogy mivel próbál átverni Téged a „bio”, „organikus” és „natúr” világ - mert nem mind arany, ami fénylik!

  Megosztom Veled a tudásom, gyere, tarts velem!

És ez még nem minden! Neked állítottam össze

„A kozmetikai maffia trükkjei: hullakonzerváló és csótányirtó a kozmetikumokban”

c. sorozatot, amiben minden leleplezett titkot elárulok Neked!

A sorozat végére képes leszel eldönteni, hogy melyik termék az, ami valóban segíti a bőrödet, egészségedet és melyik az, amivel csak át akarnak vágni!

Add meg az email címed, és máris küldöm!

A feliratkozásod rendben van. Itt kezdünk a bevezetővel >>
 

 

0
Értékelés: Nincs