Antal Vali előadás

Válts életmódot Antal Valival az Evernessen!

A 2016-os nyári Everness Fesztiválon ismét eltölthetsz 5 napot Antal Valival, aki idén hiánypótló programsorozattal rukkolt elő, amelynek címe:

VÁLTS!

Egyre többet beszélünk az életmódváltás szükségességéről, fontosságáról, értelméről, de gyakorlati tapasztalatot alig oszt meg valaki. Pedig mennyivel könnyebb lenne itinerrel a kezünkben haladni az úton, hogy ne szegje kedvünket a kudarc. Nos Antal Vali teaházas beszélgetésein meghallgathatod gyakorlott életmódváltók tanácsait és tapasztalatait a jól bevált ötórai tea keretében, ahol nemcsak teázhatsz, de kérdezhetsz is bármit, ami az életmódváltással kapcsolatos. Olyan különleges emberek lesznek a beszélgetőpartnerek, akik már bizonyítottak, és akik szívesen súgnak neked is, hogy hogyan tovább.

Everness fesztivál

Ötórai tea Antal Valival és vendégeivel - hatkor

A nyári Evernessen óriási sikere volt a Bionom faluban az ötórai teának, ahol velem és vendégeimmel lehetősége volt  mindenkinek beszélgetni, akik eljöttek teázni. A nagy sikerre való tekintettel elhatároztuk, hogy a 2015-2016-os évad előadásai helyett is inkább ezt az informatívabb, interaktívabb és kötetlenebb formát választjuk, hogy lehetőséged legyen az adott témában feltenni a kérdésedet nekem és a vendégeimnek, vagy adott esetben elmondani a véleményedet.

Ötórai tea Valival és vendégeivel

Az őszi szezonra, amely 5 beszélgetésből fog állni, nagyon érdekes témát találtam ki:

Az öngyógyítás művészete

Interaktív teadélután Antal Valival és vendégeivel.

5 alkalom, 5 vendég, 5 nézőpont

A Kentakitól a Buddha Bárig... Everness fesztivál élmények

Gyerekek! Ez egyszerűen király volt!!! Én nem igazán vagyok "ezo" beállítottságú ember, sőt, többnyire két lábbal állok a földön. Mégis azt kell mondjam - mert megtapasztaltam -, hogy az energiák igenis MŰKÖDNEK! Ez a hétvége szolgált számomra bizonyosságul, mert mondhatom, régen éreztem ennyire jól magam a bőrömben. Még akkor is, ha tegnapelőtt (vasárnap) este holtfáradtan estem be a lakásom ajtaján este 10 óra tájékán. 

everness2-450x

4.916665
Értékelés: Nincs Átlag: 4.9 (12 votes)

Antal Vali előadás 04.04. szerda Gólya-hír II. rész: Terhes-e a terhesség? Mitől más a másállapot?

Miután a Gólya-hír programnak köszönhetően számtalan nem szervi meddőségben szenvedő nő minden orvosi prognózis ellenére képes volt megfoganni, ezért szükségesnek láttam, hogy a várandósságról is többet megtudjanak a kismamák, hogy ne legyenek kiszolgáltatva az egészségügynek. Ezért született meg a Gólya-hír II. ami arról szól, amit az orvosok nem mondanak el.

Antal Vali előadás 03.28. szerda Gólya-hír I. rész: Miért nem jön a gyermekáldás? A nem szervi eredetű meddőség okai és kezelése

A Katedra Egészségügyi és Oktatássegítő Közhasznú Alapítvány az Egészség- és a KörnyezetTUDATOS Életmód széleskörű elterjesztését célul tűző "Egészség Akadémia: Fogalmad sincs arról hogyan vagy, amíg nem tudod, hogyan lehetnél!" című előadássorozatának keretében

Újabb élménybeszámoló Szombathelyről

Múlt szombaton ismét alkalmunk volt találkozni Valival (sőt most még Konzollal is ) a második szombathelyi interaktív előadása során.

0
Értékelés: Nincs
Tartalom átvétel Tartalom átvétel