Bélbaktérium

Kamu a bifidusz eszenzisz jótékony hatása

Évek óta hirdetik, hogy a laktobacilusokat és bifiduszbaktériumokat tartalmazó készítmények megóvnak az antibiotikumos kezelések okozta hasmenéstől, illetve helyreállítják a károsodott bélflórát. Egy brit kutatócsoport egy nagy létszámú vizsgálatban azt mutatta ki, hogy ezek a készítmények hatástalanok. 

Forrás: 
http://utajovobe.eu/hirek/elelmezes/3708-kamu-a-bifidusz-eszenzisz-jotekony-hatasa
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

K-vitaminnal a visszér ellen

Kidudorodó bicepsz helyett talán sima, szeplőtlen vádlival kellene Popeye-t bemutatni a rajzfilmben. Miért is? Egy közelmúltban megjelent tanulmány szerint, ami a Vascular Research Journal-ban jelent meg, azt találták, hogy a visszértágulatok megelőzésében fő szerepet játszó a fehérje, az MPG csupán k-vitamin jelenlétében aktivizálódik.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

Azok a csodálatos probiotikumok

Ma már sokat hallunk a különböző egészség megőrző probiotikumokról, de mik is ezek valójában? 
 
A válasz összetett, tulajdonképpen olyan „jó” baktériumokról van szó, me
Forrás: 
gyogyulasutjai.hu
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

A féregnyúlvány a "jó bacik" őrangyala?

A Duke University Medical Center kutatói szerint a gyakran eltávolított féregnyúlvány funkciója a "jó baktériumok" termelése és védelme az emésztőrendszer számára. A kutatások során kiderült, hogy az ember emésztőrendszerében hatalmas mennyiségű baktérium él, ezek nagy része segít az emberi szervezetnek az emésztésben.

Forrás: 
Orvosiszótár.hu
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Másutt olvastuk: Intim zóna veszélyben!

A visszatérő hüvelygyulladás nagyon sok nő életében komoly problémát okoz. Kellemetlen tünetekkel jár, és tönkreteheti a szexuális életet. Megelőzése érdekében alternatív kezelési lehetőségeket mutatunk be Olvasóinknak.huvelygyulladas_huvelygomba.jpg

Tartalom:

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

Candida kúra (Dr. Papp B. János)

"A halál a bélben lakozik" - mondta Paracelsus, a középkor egyik legnagyobb orvosa és gondolkodója.

Csak most, több száz év elteltével kezdjük megérteni ennek a kijelentésnek az igazságát és mélységét, amelyet a legfrissebb tudományos eredmények is a legmesszebbmenőkig igazolnak. Egyensúlyban lévő emésztés, harmonikusan működő gyomor és bélrendszer nélkül nem érhető el a tökéletes egészség.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel