Béltisztítás

A nagy méregtelenítésünk - Harmadik nap - 2013. április 06.

Ma reggel szinte ugyanabban a időpontban ébredtem, mint tegnap. A reggel nagy meglepetése a turmix volt. Konkrétan azért, mert egész könnyedén legurult a 7,5dl, és egyáltalán nem éreztem elviselhetetlennek a lufi-hatást. Biztos sokat segít az is, hogy igen gyorsan szaladnom kell a fürdőszobába. Hiába, ha van bevétel, van kiadás is. 

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

A nagy méregtelenítésünk - Második nap - 2013. április 05.

Ma reggel óracsörgés nélkül ébredtem, és egész fitt voltam.

Most írhatnám azt, hogy kipattantam az ágyból, de mivel rajtam volt a talptapasz, így óvatosan kibicegtem a fürdőszobába és megnéztem az eredményt. Szürkésre volt elszíneződve.

Az éjszaka egész jól aludtam, csak egyszer kellett felkelnem pisilni.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

A Nagy Méregtelenítés - Összefoglaló

Ezt az összefoglalót azoknak szánom, akik nem csinálták velem együtt a kúrát, hanem csak most fognak az áprilisi fogyóholdkor nekiállni, vagy még csak játszadoznak a gondolattal, hogy belevágjanak.

A Nagy Méregtelenítés - Huszonkettedik (eredetileg tizenkilencedik) nap - 2012. március 30. péntek - levezetés hetedik napja

Hivatalosan ez az utolsó napom! Persze az étkezést én folytatom tovább, hisz eddig is így étkeztem - kisebb nagyobb bűnözésektől eltekintve - azzal a különbséggel, hogy visszatér az étkezésembe a kenyér (amiből mindig minimális mennyiséget ettem), heti 2-3 tojás, és a fermentált tejtermékek. Valamint egy 2-3 hét múlva a hús is vad formájában, ugyanis én előtte sem ettem túl sok húst.

4.2
Értékelés: Nincs Átlag: 4.2 (5 votes)

A Nagy Méregtelenítés - Huszadik (eredetileg tizenhetedik) nap - 2012. március 28. szerda - levezetés ötödik napja

Ma szintén vonatozás Budapestre, úgyhogy az ebédemet cak uzsonnaidőben tudtam megenni a kedvenc vegetariánus büfémben (lencsefőzelék), ráadásul ott pakoltam magamnak dobozba egy jó nagy és tartalmas salátás tálat is, hogy hazafelé a vonaton meg tudjak vacsorázni.

0
Értékelés: Nincs

A Nagy Méregtelenítés - Tizenkilencedik (eredetileg tizenhatodik) nap - 2012. március 27. kedd - levezetés negyedik napja

A kedd általában mindig az a nap, amit magamra szánok. Ilyenkor vagy masszőrhöz megyek, vagy szaunába, vagy gyógyfürdőbe, vagy wellnesbe, ahol minden együtt van. Ezért ma is előiránypztam magamnak egy szépség napot.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

A Nagy Méregtelenítés - Tizennyolcadik (eredetileg tizenötödik) nap - 2012. március 26. hétfő - levezetés harmadik napja

Délelőtt megpróbáltam behozni a hétvégi nethiány miatt keletkezett elmaradásomat a beszámolók terén, délután pedig a kis leveimmel felszerelkezve vonatoztam Budapestre előadást tartani.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

A Nagy Méregtelenítés - Tizenhetedik (eredetileg tizennegyedik) nap - 2012. március 25. vasárnap - levezetés második napja

A mai nap ismét a kertészkedésé és a bozótirtásé volt.

Reggelire a tegnapi partiból elhoztam a maradék zöldsalátát, és azt dúsítottam zsenge csalánnal és pitypang levéllel. Aztán nekiestem az elvadult őstermészet megregulázásának.

Ebédre összedobtam egy medvehagymás krumplipürét, de kaja után sem pihentem le,hanem folytattam a bozót irtást.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

A Nagy Méregtelenítés - Tizenhatodik (eredetileg tizenharmadik) nap - 2012. március 24. szombat - levezetés első napja

Az időzítés kiváló volt, ugyanis ma a barátnőm szülinapi kerti grillpartijára voltam hivatalos. Ma van a levezető szakasz első napja, úgyhogy ehettem főtt kaját is akár.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

A Nagy Méregtelenítés - Tizenötödik (eredetileg tizenkettedik) nap - 2012. március 23. péntek - léböjt ötödik napja

Ma visszaolvasgattam az egész méregtelenítési naplómat, és rájöttem, hogy valamit szerintem félreérthetően kommunikáltam. Méghozzá azt, hogy a táblázatban foglaltakon kívül VIZET természetesen kell inni! Ami azt jelenti, hogy akár hányszor megszomjazol, a táblázaton kívüli folyadék az víz legyen, vagy gyógytea. Remélem, még időben tisztáztuk ezt a dolgot!

3.666665
Értékelés: Nincs Átlag: 3.7 (3 votes)

A Nagy Méregtelenítés - Tizennegyedik (eredetileg tizenegyedik) nap - 2012. március 22. csütörtök - léböjt negyedik napja

Szinte egész nap otthon voltam, dolgoztam a gép előtt (sok a lemaradás), és közben mostam, és teregettem a kertbe. Délután találkoztam egy olvasónkkal, aki segítséget kért, vele beszélgettem egy teázóban, ahol Lapacho teát ittunk. Ma már egyáltalán nem voltam éhes, de érdekes módon szomjas sem. Nem is bírtam annyit meginni, mint az előző napokon.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

A Nagy Méregtelenítés - Tizenharmadik (eredetileg tizedik) nap - 2012. március 21. szerda - léböjt harmadik napja

Ma szintén palackozó üzemet nyitottam reggel, mert megint vonatoztam Budapestre Wolfgang előadására, és szokás szerint előtte egy megbeszélésre. A fejfájást kialudtam, és kimondottan energikusan ébredtem reggel. Estére megint megfájdult egy picit a fejem, de elhanyagolható volt.

4
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (2 votes)

A Nagy Méregtelenítés - Tizenkettedik (eredetileg kilencedik) nap - 2012. március 20. kedd - léböjt második napja

Ma Pestre kellett mennem előadást tartani az Ökoszolgálathoz, úgyhogy felszerelkeztem a különböző levek tárházával. Az egész délutáni és vacsora adagomat bepalackoztam, és így indultam útnak.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel