Bioaktív

Az óceán vize

Akik a Bionom Biobolt webáruházban rendszeresen vásárolnak, tájékozódnak, teljesen biztos, hogy találkoztak már a Huminiqum termékünkkel. Dr. Csicsor János előadást is tartott nálunk: Miért egyél földet? - címmel. Biztos vagyok benne, hogy aki kipróbálta, nagyon nagy örömmel fogadja majd az új terméket is. Ennek ismertetése előtt azonban szeretnék pár szót szólni René Quintonról és a Quinton Plazmáról.

ocean

4.8
Értékelés: Nincs Átlag: 4.8 (10 votes)

Almaecet házilag

almaecet-hazilag

Egy 5 literes befőttes üvegbe bedobáljuk az almahéjat, csutkákat, és indításképp egy-két darab almát felaprítva. Ehhez megy egy maréknyi cukor (vagy másfél maréknyi méz) és langyos víz. Ezt szobameleg helyen kell tartani, pakolni bele az almát míg harmada víz, harmada alma nem lesz. Nyáron jó kint is, meleg napos helyen. Pár naponta át kell keverni.  Közben forr, zavarosodik, majd letisztul. Közben is teszek hozzá kevés cukrot vagy mézet, a hozzáadott almák miatt, mert kell a cukros környezet az erjedéshez.

4.333335
Értékelés: Nincs Átlag: 4.3 (6 votes)

Vitamin bombák

Régen a kutatók már pontosan tudták: a skorbutnál és a beriberinél hiányzott valami. Manapság könnyelműen bánunk velük: az ásványi anyagokkal, a nyomelemekkel és a vitaminokkal. Ezekre az embernek mindenekelőtt azért van szüksége, hogy élhessen - ezt manapság minden gyerek tudja.

Forrás: 
Hunza.hu
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel