Oltások

Tragikus tévedés, vagy szándékos terv? - 30 millió embert oltottak be SV40 vírussal

Jómagam és az antalvali.com szakértői csapata is egyetért azzal, hogy immunizációra szükség van! De azzal nem minden esetben értünk egyet, hogy erre az oltás a legmegfelelőbb eszköz. Az alábbi cikk eredetileg "rákvírussal" fertőzött oltásokról szól, amit átírtam, mert szerintem csak fordítói hiba, ugyanis rákvírus nem létezik. Viszont olyan vírusok vannak, amelyek megfelelő táptalajba jutva olyan folyamatokat indíthatnak el, amelyek erőteljesen hozzájárulhatnak a rák kialakulásához.

Neked mi a véleményed? Hozzájárulhatott az oltás ahhoz, hogy beadása után ugrásszerűen megnőtt a rákos megbetegedések száma? /Antal Vali/Az emberek szeretik rosszalló pillantásokkal illetni azt, akiről kiderül, hogy ő maga és családja kerülik az oltóanyagokat. Egy nemrég megjelent dokumentum viszont épp arról számolt be, hogy nem alaptalan az oltáskerülők gondolkodása. Vagyis: a "Nem tudod, mi van abban a fiolában!" felkiáltást valójában egyáltalán nem szabadna félvállról vennünk.

Az a polio védőoltás injekció, amit 1955-1963 közt adtak be az embereknek, olyan élő vírust tartalmazott, amely képes rákot okozni. Itt egy olyan CDC (Center for Disease Control) dokumentumpéldány, ami csak a böngésző emlékezetében maradt meg eltávolítása után.

 
Forrás: 
http://naturahirek.com/tragikus-tevedes-vagy-szandekos-terv-30-millio-embert-oltottak-be-sv40-rak-virussal/#
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (15 votes)

A HPV elleni védőoltásnak több a halálos áldozata, mint a vírusnak?

Ezzel a Hírszem cikkel senkit nem akarunk sem lebeszélni, sem rábeszélni a Silgard (Gardasil) védőoltásra. Mindössze csak fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy van más vélemény, és más megoldás is, mint amelyeket a reklámok és az egészségügyi propaganda hirdet.

hpv-elleni-vedooltasKép forrása: www.returnofkings.com

Forrás: 
Saját cikk
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (18 votes)

Rozsda van a védőoltásban - több tételt visszavontak

A GYEMSZI OGYI kéri a lakosságot, hogy a korábban megvásárolt, agyhártyagyulladás elleni Meningitec vakcinát vigyék vissza abba a gyógyszertárba, ahol a receptet kiváltották. Több gyártási tételben vas-oxidot találtak.

Forrás: 
http://hvg.hu/itthon/20141001_Szennyezett_oltasokat_vont_be_az_OGYI
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (11 votes)

34 olyan grafikon, ami porba döntheti az oltóanyagipart, és örökre megváltoztathatja a gyermekorvosok véleményét

Bárki, aki ezt az információt olvassa, és még ezután sem hajlandó elismerni, hogy az oltóanyagok nem biztonságosak, egyszerűen csak nem akarja tudni az igazságot!

megbetegedes-grafikon

Forrás: 
http://naturahirek.com/35-olyan-grafikon-ami-porba-dontheti-az-oltoanyagipart-es-orokre-megvaltoztathatja-a-gyermekorvosok-velemenyet/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (14 votes)

Az influenza elleni oltás 25000-szer annyi higanyt tartalmaz, mint amennyi az ivóvízben megengedett

Az elmúlt napokban az egyesült államokbeli NaturalNews internetes oldal élelmiszerlaborban végrehajtott tesztjei alapján fény derült arra, hogy az influenzaoltás, amelyet napjainkban szinte minden babának, várandós anyának és idős embernek beadnak, hihetetlen nagy mennyiségű idegmérget, higanyt tartalmaz.

influenza-elleni-oltas

Forrás: 
http://info.kopp-verlag.de/medizin-und-gesundheit/was-aerzte-ihnen-nicht-erzaehlen/ethan-a-huff/grippeimpfstoff-enthaelt-25-mal-mehr-quecksilber-als-im-trinkwasser-erlaubt-ist.html
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 votes)

Még egy kötelező védőoltás?

Kötelező lesz az agyhártyagyulladás elleni védőoltás a csecsemőknek, ugyanis több, mint 1 millióan halnak bele évente, valamint a méhnyakrák elleni védőoltás is kötelezően ajánlott lesz. Azaz, aki kéri, megkaphatja az iskolákban.Forrás: 
http://tv2.hu/musoraink/mokka/137306_meg_egy_kotelezo_vedooltas.html
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)

Oltásokról még egyszer - utoljára

A cím megtévesztő lehet, hiszen az oltások valamilyen szinten mindig napirenden lesznek. Ezt mi sem hagyhatjuk figyelmen kívül.

Én a magam részéről (és ezt nyugodtan mondhatom a kollégáimról is) a továbbiakban nem kívánok nyilvánosan részt venni ezekben a vitákban.

vedooltasok_forum.jpg

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (18 votes)

Az oltás által okozott halálesetek száma tízszerese az oltás által esetlegesen megelőzhető megbetegedéseknek!

A New Delhi-i gyermekkórház főigazgatója, Prof. Dr. Jacob Puliye szerint a WHO által ajánlott pentavalens Quinvaxem vakcinának már csupán a halálos áldozatainak száma nagyjából tízszerese annak, mint ahányan megbetegedhetnek azokban a betegségekben, melyekre az oltóanyag védelmet ígér.

Forrás: 
http://naturahirek.hu/indiai-vezeto-orvosprofesszor-az-oltas-altal-okozott-halalesetek-szama-tizszerese-az-oltas-altal-esetlegesen-megelozheto-megbetegedeseknek/
4
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (4 votes)

Sokkoló tanúvallomások a védőoltások káros hatásairól

Jelezni szerettem volna, hogy tegnap éjjel elkészítettem a fordítását (a rengeteg közül az egyik) számomra legszívbemarkolóbb angol nyelvű videónak, amely a kötelező védőoltások káros hatásairól szól, s amelyben mind orvosok, mind a sajtó és az érintett szülők is felszólalnak. Nagyon fontosnak tartom, hogy ezt a hírt most minél több helyre eljuttassuk, hogy a kötelező védőoltások előtt az emberek lehetőség szerint minimálisan tájékozódjanak egy kicsit.


Forrás: 
https://www.youtube.com/watch?v=gGG7fh4_2a0
4.6
Értékelés: Nincs Átlag: 4.6 (5 votes)

Vakcina háború - Hamarosan!

Az oltás a mai napig egy erős érzelmeket kiváltó téma, amely családokat, barátokat, közösségeket, sőt, nemzeteket oszt meg. Oltatni vagy nem oltatni? Az emberek nagyon szenvedélyesen képesek mindkét oldalon állást foglalni annak ellenére, hogy - valljuk be őszintén - a nyilvánosság előtt ezen téma megvitatása igencsak híján van az őszinteségnek, valamint a becsületes és kultúrált kommunikációnak.

oltas_igen_vagy_nem

Forrás: 
http://www.naturalnews.com/041891_Vaccine_War_documentary_coming_soon.html
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Szeptemberben diktálják az iskolásokba a Hepatitis méreginjekciót - lehet nemet is mondani!

Kedves Szülők, figyelem! Az iskolában szeptemberben adják be a 13-14 éves gyerekeknek a Hepatitis vakcinát, mely bizonyítottan programozott sejthalált okoz a májban. A törvény által előírt teljeskörű tájékoztatás annyiban merül ki, hogy - jó esetben - legfeljebb közlik az ellenőrzőkönyvben az eseményt.

hepatitisbszeptemberben

Forrás: 
http://naturahirek.hu/szeptemberben-diktaljak-az-iskolasokba-a-hepatitis-mereginjekciot-lehet-nemet-is-mondani/?fb_action_ids=10200431512486189&fb_action_types=og.likes&fb_ref=.UfXw8SUrEOw.like&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210200431512486189%22%3A230897543703822%7D&action_type_map=%7B%2210200431512486189%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%7B%2210200431512486189%22%3A%22.UfXw8SUrEOw.like%22%7D
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Felépülés az autizmusból, miután az étrendből eltávolításra kerül a tejtermék és a glutén

Erős bizonyíték van az autizmus és a védőoltások közti összefüggésre. A globális autizmus aránya egyre csak nő, és sokan kezdik feltenni kérdéseiket...

Forrás: 
http://naturahirek.hu/egy-fiu-felepul-az-autizmusbol-miutan-etrendjebol-eltavolitasra-kerul-a-tejtermek-es-a-gluten-eros-bizonyitek-van-az-autizmus-es-a-vedooltasok-kozti-osszefuggesre/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Titkos kormányzati dokumentumok felfedve! Az egész oltóanyag ipar egy hatalmas nagy átverés

Ha van gyermeked, akkor több mint valószínű, már ismered a hivatalos “sorozatos immunizáció rendet”, amely elképesztő számú oltásból áll a születéstől 6 éves korig, hogy aztán csak folytatódjon az éves influenza oltásokkal, vagy éppen a megint kötelező 11 és 14 éves korban megismételt oltásokkal és az egyéb szabadon beadható védőoltásokkal. Azonban a Dr. Lucija Tomljenovic, Ph.D által összegyűjtött legutóbbi vizsgálati eredmények több mint 30 év rejtett kormányzati dokumentumokat fednek fel az oltóanyag iparral kapcsolatban. Ezekből a dokumentumokból pedig egyértelműen kiderül, hogy teljes átverésről, csalásról és semmilyen valós védelmet nem nyújtó méreganyagok testbe való befecskendezéséről beszélünk.

Forrás: 
http://naturahirek.hu/titkos-kormanyzati-dokumentumok-felfedve-az-egesz-oltas-ipar-egy-hatalmas-nagy-atveres/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

A Gardasil oltás átverés - aminek eddig már több millió fiatal bedőlt

A Gardasil oltóanyagot több halálesettel és több mint 8.000 különféle mellékhatással hozták már összefüggésbe. Nemrég Amerikában az FDA jóváhagyta ugyanezen injekció használatát végbélrák esetén is. Ez azt jelenti, hogy amellett, hogy több millió fiatal férfi és nő beoltatta magát, hogy “megakadályozzák” a humán papillomavírus (HPV) terjedését, a Gardasilt most mint végbélrák “megelőző” eszközt vezették be, a korhatárt pedig 26 éves korig tolták ki. 2010 januárja óta a Gardasilt 49 halálesettel hozták összefüggésbe és számtalan mellékhatás kialakulásával, míg a HPV az összes daganatos elhalálozás csupán 1%-áért felelős. Akkor miért ajánlott világszerte emberek millióinak ez az oltás?

Forrás: 
http://naturahirek.hu/a-gardasil-oltas-atveres-aminek-eddig-mar-tobb-millio-fiatal-bedolt/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Mérgező segédanyagok az influenza védőoltásban

Van egy iparág, ahol az ősz és a tél a meggazdagodás ideje. Ez a védőoltás ipar. Az előbb az egyik propagandarádióban nyilatkozott egy szakértő, aki biztosan tudja, hogy idén december elején érkezik meg az influenza (tán együtt vettek jegyet a Wizzair-nél?) és ezért a frissen elkészült védőoltásokat már a héten elkezdik kiszállítani a háziorvosokhoz.

Forrás: 
http://www.naturhirek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=549:indul-az-influenza-szezon&catid=83:itthonrol&Itemid=200
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel