Smink

Itt a Farsang, áll a "Bio" bál

Elérkezett a sminkek és a báli időszak ideje. Színes ruhák, ötletes jelmezek, elegáns bálok. A Zuii inspirációkat küldött nektek erre az időszakra is.

Farsangi sminktippek

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 votes)

Sminktippek gyorsan, egyszerűen

Az ünnepek alatt odafigyelsz minden apró részletre. Legyen szép a lakásod, egészséges ételek, italok kerüljenek az asztalra, a kozmetikumaid is biztosan természetesek. Igen ám, de itt jön egy kis mumus! A végén szeretne mindenki szép lenni. Telis-tele van a nesszeszered sminkekkel, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá. Megmutatok ma neked néhány gyakorlati tanácsot, hogy minél egyszerűbben trendi sminkeket készíthess bionom módra, legyen az akár egy naturális smink vagy party smink.

Szilveszteri sminktippek

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (16 votes)

Mérgező smink- Óh hiúság te DRÁGA!

Újra bebizonyosodott, hogy a szépségért bizony szenvedni kell... de megéri? Természetesen szigorúan márkanevek nélküli cikk, de ezen nem csodálkozunk. A többszörös gyilkosok arcát is kitakarják a tévében, újságokban, mert NEKI vannak személyiségi jogai...az áldozatnak ugye nem volt... Ebben a cikkben, a  hiúság oltárán áldozók gondolatait próbálják ébreszteni.


Bőrmérgezés 3 lépésben - Szemfesték, rúzs, alapozó

A szépségnek ára van. De nem mindegy, hogy a pénzed, vagy az egészséged megy rá. Óvd bőröd, és figyeld az összetevőket!

Az ember hajlamos azt gondolni, ha van is némi testidegen anyag a sminkekben, az olyan kis mennyiség, és olyan kis felülettel érintkezik, hogy nem okozhat gondot. Különben is, rég megtanultuk már, hogy a szépségért szenvedni kell.

Forrás: 
http://www.femina.hu/szepseg/mergezo_smink
4.636365
Értékelés: Nincs Átlag: 4.6 (11 votes)

Veszélyes anyagokat találtak ajakrúzsokban

Kritikus összetevőket találtak német terméktesztelők különböző ajakrúzsokban. A legijesztőbb a dologban, hogy egy rákkeltő hírében álló anyag is volt közöttük.

Forrás: 
http://tudatosvasarlo.hu/cikk/veszelyes-anyagokat-talaltak-ajakruzsokban
4.25
Értékelés: Nincs Átlag: 4.3 (4 votes)

Mérgező rúzsok a boltokban?

Óvatosságra hívják fel a világ nőinek figyelmét, miután felmerült a gyanú, hogy néhány nagy nevű cég által forgalmazott ajakrúzs ólmot tartalmaz.

Forrás: 
http://www.betegszoba.hu/hirek/mergezo_ruzsok_a_boltokban/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel