Kollath-reggeli, kása, müzli

Müzli, kása, Kollath-reggeli

Calisthenic, avagy a spártaiak ereje - 2. rész: A táplálkozás

CalisthenicAz előző cikkben a calisthenic elméletéről írtam, de mit sem ér az egész megfelelő táplálkozás nélkül. Az első és egyben az egyik legfontosabb dolog, hogy naponta ötször étkezzünk, ha eleget mozgunk, az se baj, ha az utolsó étkezés este 7 órára esik. Emellett ki kell, hogy emeljem a nyers étel fogyasztást is.


5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (13 votes)

A Kollath-reggeli előnye...

Mennyire fontos a táplálkozásunkban a reggeli? Kollath Werner német orvosnak köszönhetően rendelkezésünkre  áll egy módszer amivel teljes értékű táplálékkal tudjuk indítani a napot.

A nyers reggeli segítségével fogyhatunk, javulhat a koncentrálóképességünk, erősödnek csontjaink és még számos más előnyt tartalmaz. Van 10 perced az egészségedre?

Forrás: 
metropolita.hu
4
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (17 votes)

Müzliszelet - "Elkapkodják azt, mire kikelnének a peték..."

Müzlik (szeletek és morzsák): Kb. olyan egyszerűen készül, mint a vasszög: Szárazkeverék (pelyhek + magok), a „ragasztó” (izoglükózszirup, aromák, maltodextrin, szorbit…stb), és szotyizsír összekeverése után egy kb. egy méter széles, szeletvastagságú szőnyegre hengerlik, végigvezetik egy hűtőalagúton és összeszabdalják. Ez nem is tűnik rémisztőnek…

Forrás: 
homar.blog.hu
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel