Anita D. blogja

Oldalhasználati trükkök

Ezt az útmutatót folyamatosan fejlesztjük, érdemes lesz ide vissza-visszatérned. Minden bővítésről majd külön is tájékoztatni fogunk!

Nagyon sok olyan apró fejlesztést léptettünk életbe az utóbbi időben, ami megkönnyíti az oldal használatát.

antalvali_otletek-200x

2006 óta gyűjtjük és írjuk folyamatosan a bionóm életformába illő, cikkeket, információkat. Aki csak most regisztrált be, nem csoda, hogy elvész a sok menüpont és a sok információ között. Remélem ez a kis "használati utasítás" átláthatóbbá teszi az oldal szerkezetét, és rávilágít annak logikájára.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 votes)

Mi a deutérium, és mit kell tudni róla?

Az alábbi anyag a CEM 181H részére készült a Michigan State University egyetemen 1998 őszén; az előadók: Dr. Marcos Dantus és Elizabeth Croal, Kirk Down, Michael Maile, Jan Mincarelli, Nancy Kim.

deuteriumos_viz-450x.jpg

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Palackposta a léböjt táborból - hétfő/kedd

Sziasztok!

A hétfői napunk a relaxálás és a pihengetés jegyében telt. Ugyanis a lényegi programokat elmosta az a finom kis égszakadás, amitől a Balaton túlpartját sem lehetett látni.

felhotakaro

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

Palackposta a léböjt táborból - vasárnap

Sziasztok!

Számomra is meglepő, de a tegnapival bizony MÁR a harmadik napot tapostuk.

Szó szerint, mivel a vasárnap délután megajándékozott bennünket a tábor első közös túrájával. De erről majd később.

A 7:20-as lélekemelő torna elvégzése után hordóhasig ITTUK magunkat a reggelivel.

anita_bogrejeIgen. Akkora, mint egy kancsó. Ebből a "kis" drágából iszogatom a leveimet nap mint nap. Sajnos nem a rajta szereplő levet. :)

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 votes)

Palackposta a léböjttáborból - péntek/szombat

Sziasztok!

Jelentem, a pénteki nappal megkezdődött a V.I.P. léböjttábor első huszonnégy órája. 

megkezdodott_a_meregtelenites

Valiékkal már csütörtök este megérkeztünk, hogy tartsunk egy kis tereprendezést. Hamar elment az idő, bennem pedig csak reggel tudatosodott, hogy előző este elfelejtettem módszeresen kiélvezni a rágás minden pillanatának élményét.  Hiba volt, hisz egy darabig nem lesz benne részem.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)

Nopál, egy értékes tápanyagforrás

A Red Nopal a bíbor kaktusz gyümölcse. Mindeddig csak annyit tudtam róla, hogy Dél-Amerikában megeszik, és finom csemegének számít. Táplálkozástani szempontból nem különösen állt a tudomány érdeklődésének fókuszában. Pedig érdemes lenne odafigyelnünk rá, mert páratlan pozitív élettani hatásokkal bír. Leginkább a fogyni vágyók, a cukorbetegek és az inzulin rezisztenciában szenvedők, valamint az immunrendszeri problémákkal küzdők figyelmét hívnám fel a nopal kaktusz gyümölcsére.

Tartalom:red nopal

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (11 votes)

Az edző, a zene, a tekerés, a többiek és Te! - avagy: Bringatitkok

Egy kedves barátnőm, D.A remek példája arra, hogy léteznek szórakoztatóbb elfoglaltságok annál, minthogy a tévé előtt tespedjünk üres csipszeszacsikat dobálva szanaszét a kanapénk körül. Fogadjátok szeretettel az írását:

Konzol


Elöljáróban ejtenék néhány szót az ember sportokhoz fűződő viszonyáról illetve magáról a sportolásról. Alakformálás, zsírégetés, aerobic, tömeges ugrabugra, edzőterem, otthoni videókazettás /gyakran kitartás és motiváció hiányában hamar elhanyagolt/ önkarbantartás, nevezhetjük ezerféleképpen, mindenki tudja, miről van szó.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)
Tartalom átvétel