Dezodorok, izzadásgátlók

Egyszerű és nagyszerű, illatos szódabikarbóna dezodor

pordeoNagyon egyszerűen elkészíthető hatékony, szagtalanító pordeo. Az izzadást nem gátolja, de a szagokat egész napra hatékonyan elfedi. Sebes, frissen szőrtelenített hónaljra ne használjuk, mert csíp!!

Hozzávalók:

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (14 votes)

Teafás krémdezodor sheavajból

Ezt a krémdezodort nagyon könnyű elkészíteni kezdő kotyvasztóknak is. Kb. 40 ml lesz belőle, de egész sokáig elég - úgy, hogy ketten használjuk, kb. 1 hónapig (még mindig tart).

teafas-kremdezodor

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (13 votes)

Golyós géles dezodor házilag

Barátnőm készítette el. Neki nagyon bevált most én próbálkozom vele. Remélem bejön. Bár a glicerint kihagyom, a solagum helyett pedig én agaragart fogok használni. Majd megírom mi az én tapasztalatom.

golyosdeo

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

Kókuszos deokrém házilag

Egy újabb házi deóval szeretnélek megörvendeztetni benneteket, ami krémes, és nem grízes, mint azok, amelyeket eddig készítettem.

kokoszos-hazi-deo

4.964285
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (28 votes)

Szódás spricnis deo

Az izzadástgátló dezodorok nagy része - mint tudjuk - káros aluminium származékokat tartalmaz. Az alumínium nem csökkenti az izzadást, csak eltömíti a pórusokat. Az izzadás egy természetes folyamat, és ha a méreganyagok nem tudnak távozni a szervezetből, akkor azok felhalmozódnak, ami betegségek kialakulásához vezethet.

Kaphatók olyan bio dezodorok, amelyekben nincsen aluminium származék, de jóval olcsóbban mi is készíthetünk magunknak dezodort.

pumpas_deo.jpg

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

Sheavajas krémdezodor

Ezt a deo receptet találtam, elkészítettem, és nekem bevált. A nagy melegben is hatékony volt, én teafa olajat tettem bele és levendulát.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (7 votes)

Illatos hintőpor házilag

Van egy szuper, letesztelt, házilag könnyen, egyszerűen elkészíthető hintőpor recept. Én már megcsináltam, és a Párom imádja. Nekem Ő a tesztelő és nagyfogyasztó emberem. Pont annyira lelkes, mint én.

illatos-hintopor

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

Pumpás deo házilag - szilárd változatban is

Erőteljesebb izzadás és testszag elkerülésére kísérleteztem ki a következő két keveréket. Az egyik folyékony, a másik szilárd.

Izzadásgátló deo házilag

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)

Házi dezodoráló hintőpor kukoricaliszttel

Pár napja készítettem ezt a deot: kis 50 ml-es tégelybe szórtam fele-fele arányban

3.8
Értékelés: Nincs Átlag: 3.8 (5 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel