Búzacsíraolaj

Regeneráló balzsam napozás után

Ez a krém kiváló a napozás ártalmainak csökkentésére, a leégett bőr regenerálására. A búzacsíraolaj igen gazdag E-vitaminban, az összetétele csaknem azonos a saját bőrzsírunkkal. Kiváló az érett, zsírhiányos bőr kezelésére. Az édesmandula-olaj pedig a száraz, érzékeny bőr ellenszere. /verebedit/

Regeneráló balzsam napozás után

A kép illusztráció

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

Lágy, kókuszos arckrém

Én imádom a kókuszt kenni és enni is.  Konzol Kókusz és Shea vaja igazan jó alap ehhez a krémhez, akár parfümként is lehet használni, hiszen az illóolajokkal együtt nagyon kellemes illata van. /verebedit/

kokusz_0.jpg

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Éjszakai tápláló krém

Üdv mindenkinek! Szeretném a véleményeteket kérni egy receptről.  Saját elgondolás alapján készült tápláló éjszakai krémnek szánom.

Homoktöviskrém

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Barnító testápoló

Ezt a receptet nemrég találtam ki, amikor egy barátnőmnek szerettem volna valami kis ajándékot adni. A lényege: a krémtől a bőr pár tónussal barnább, és selymesen csillogó lesz, ezért inkább alkalomszerű használatra jó, én bulizáskor használom elsősorban.

4.57143
Értékelés: Nincs Átlag: 4.6 (7 votes)

Fürtös hidratáló rózsakrém receptje

A házilag készített körömvirágkrém mellett a szintén saját készítésű Rózsakrém a kedvencem! Rendkívül jó hidratáló, bársonyossá varázsolja a bőrt, mi a szem alatti részekre is ezt használjuk! A férjem nem is hajlandó mást kenni magára! Azt mondta, igazi boszi vagyok! De persze egy kis türelemmel bárki elkészítheti.

Hidratáló rózsakrém házilag

4.88889
Értékelés: Nincs Átlag: 4.9 (9 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel