Pástétomok, kenőkék

Tyúkhúros medvehagymakrém

Egyszerű, néhány perc alatt elkészíthető, egészséges és nem utolsósorban nagyon finom!

Tyúkhúros medvehagymakrém

A kép illusztráció

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

Sütőtökös, gesztenyés humusz

Az eredeti humuszt is nagyon szeretem, de amikor eljön a gesztenyeszezon, és túlvagyok a néhány órás gesztenyepucoláson, szinte kéri a kettő, hogy kombináljam. A sütőtök pedig csak úgy, mert miért ne? Figyelem, nem egy hipp-hopp összedobom recept, ha az alapanyagokkal nulláról kezdjük, akkor nem fogunk unatkozni egy darabig

Sütőtökös gesztenyés humuszA kép csak illusztráció

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

Medvehagymás-kókuszkrémes töltött tojás

Enikő megint elkápráztatott bennünket egy gyors és finom medvehagymás recepttel. Merész ízpárosítása, és hogy vaj, tejföl nélkül készül, felkeltette az érdeklődésemet, és azonnal beneveztem az áprilisi receptversenyre! Hajrá Enikő! /Pálma/

„Többféleképpen is kísérleteztem a medvehagyma-kókusz társítással, és igazán tetszik ez a páros. Különleges és mégis enyhe, egymást kiegészítő, hűsítő ízvilág, főként a félig vagy teljesen nyers párosításokban. Ez a krém gyorsan elkészíthető reggelire, uzsonnára vagy akár előételként a hagyományos töltött tojás helyett salátával tálalva.”

Tojáskrém medvehagymával

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (15 votes)

Tökmagos csicsókakrém

A fehérvári piacon egy árus olyan figyelmes volt, hogy a csicsókája mellé recepteket is adott. Minden héten másikat! Sőt a receptért vásárolni sem kellett, így egyik alkalommal elhoztam egy papírlapot tőle, majd otthon elolvastam és azonnal neki is álltam, mert a kenőkék amúgy is a kedvenc reggelijeim közé tartoznak! 

Tökmagos kenőke

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 votes)

Tojáskrémmel töltött tojás

Húsvét közeledtével, ha nincs sok időnk pepecselni a konyhában, akkor bátran ajánlom ezt a töltött tojást, amely amilyen gyors, olyan finom is. Biztos vagyok benne, hogy a locsolkodóknak is ízleni fog.

Töltött tojás snidlinggel

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (12 votes)

Medvehagymás fűszervaj

Ennél egyszerűbb fűszervajat még nem készítettem. Jól érvényesül benne a medvehagyma és a fokhagyma jótékony hatása, hiszen nyersen használjuk fel azokat. Kenyérre is kenhetjük, vagy grillezés során zöldségeket, húsokat is bekenhetünk vele.

Medvehagymás vaj

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (7 votes)

Medvehagymás-túrós pástétom

Ez egy roppant egyszerű recept. Egyszerűen összekeverünk mindent, és kenhetjük is a kenyerünkre. DE, ezt a finom krémet akár tölthetjük leveles tésztába vagy rétestésztába, rögtön egy finom harapnivaló kerekedik ki belőle. Csak a fantáziátokra van bízva, hogy mit kentek/töltötök meg vele.

Medvehagymás túrókrém

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel