Arctisztítók, arclemosók

Körömvirágos gyógyító stift pattanásra és herpeszre

Ez a házilag elkészíthető fertőtlenítő, gyulladásgátló, hámosító, sebgyógyulást elősegítő balzsam-stift jó szolgálatot tehet herpeszre, pattanásokra, és apróbb sebekre, kiütésekre kenve.

Körömvirágos gyógyító stift

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Frissítő uborkás arclemosó

Végre egy igazi frissítő arctisztító! Annyira imádom, muszáj megosztanom veletek

uborkas_arcpakolas.jpg

 

4
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (5 votes)

Szemfestéklemosó

Barbyka receptjén felbuzdulva kutyultam én is egy olajos lemosót. Gondoltam külön beküldöm, az eredeti verzió hozzászólásai közt nehezebb megtalálni... 

Szemfestéklemosó szőlőmagolajjal

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 votes)

Joghurtos arclemosó tej – zsír- és vízhiányos bőrre

Barbyka ismét meglepett minket egy kiváló kozmetikai háziszerrel, amelyet percek alatt el tud készíteni még egy kétbalkezes egészségtudatos olvasó is.

Antal Vali

Joghurt, citrom

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Szemfestéklemosó házilag

Az egészségtudatos nők egyedül a sminkkel, és annak lemosásával szoktak hadilábon állni. Mert ugye méreganyagok ide vagy oda, azért sminkelni néha kell! Mert hát nőből vagyunk. Egy alkalom még nem fog elmérgezni minket. Viszont a smink lemosása már nem olyan egyszerű feladat, hisz a szintetikus összetevőket - még ha nem is károsak - igen nehezen oldja a víz és a szappan. A lemosók nagy része viszont szintén hemzseg a káros anyagoktól. Akinek nincs pénze a tökéletesen természetes alapanyagú Perfect Recoveryre, annak ajánlom figyelmébe a következő házilag elkészíthető sminklemosót. (Antal Vali előszava)

Szemfestéklemosó helyett olivaolaj

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel