Kukoricakeményítő

Hintőpor bárányhimlőre

Gyermekeim bárányhimlőjére készítettem ezt a hintőport. Nagyon egyszerű elkészíteni, jól csillapította a viszketést, szépen szárította a hólyagokat, egy sem fertőződött el és a gyerekek szerették:). A maradék ráadásul szúnyogcsípésre is jó volt.

Hintőpor házilag

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (11 votes)

Zsír és tojásmentes pite gluténmentesen

Glutén-, zsír- és tojásmentes piteNagyon szeretem Ágnes receptjeit, mert nagyon finomak. Igazán jól bemutatja nekünk, hogy glutén-, tej- és tojásmentesen is lehet finomakat enni. Kicsit talán több ráfordítást, nagyobb gyakorlatot igényel, de érdemes megpróbálkozni vele. Sajnos én azt tapasztaltam, hogy az üzletekben kapható gluténmentes sütemények, kenyerek tele vannak keményítővel, tartósítószerekkel. Ez nem jó a szervezetnek. Igenis lehet házilag is nagyon finomakat készíteni. /verebedit/

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Teafás krémdezodor sheavajból

Ezt a krémdezodort nagyon könnyű elkészíteni kezdő kotyvasztóknak is. Kb. 40 ml lesz belőle, de egész sokáig elég - úgy, hogy ketten használjuk, kb. 1 hónapig (még mindig tart).

teafas-kremdezodor

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (13 votes)

Kókuszos deokrém házilag

Egy újabb házi deóval szeretnélek megörvendeztetni benneteket, ami krémes, és nem grízes, mint azok, amelyeket eddig készítettem.

kokoszos-hazi-deo

4.964285
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (28 votes)

Sheavajas krémdezodor

Ezt a deo receptet találtam, elkészítettem, és nekem bevált. A nagy melegben is hatékony volt, én teafa olajat tettem bele és levendulát.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (7 votes)

Arcpúder (helyett)

Receptnek nem mondanám, inkább csak egy tipp...Akinek nem problémás a bőre, csak néha zsírosodásra, fénylésre hajlamos, annak ajánlom. Sokféle púdert kipróbáltam, egyik sem volt az igazi, míg egy könyvben (Hulda Clark a szerzője) rátaláltam erre a remek ötletre.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel