Paradicsompüré

Paradicsomos angyalhaj - hőkezelt és nyers változatban!

Paradicsomos angyalhaj (mindenmentes - hőkezelt, valamint nyers változatban). Párom az olasz ételek imádója. Elkészítésük nagyon egyszerű, és kevés időt vesz igénybe. Ez a paradicsomos angyalhaj egy könnyű, olasz ízeket idéző csodaétel. És akkor lássuk készítését!

Paradicsomos angyalhaj - hőkezelt változat

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

Ínyenc, paradicsomos csirkecombok

Amikor húsos, illetve csirkés napom van, gyakran előveszem ezt a receptet. Vendégvárásnál is! Előre összerakható "tepsi-készre", és elég, ha a vendégek megérkezésekor kiveszem a hűtőből, majd beteszem a sütőbe, ahol egy óra alatt megsül. Addig is isteni illatok szálldogálnak, felkészítve a jelenlévők gyomrát az elkövetkező élvezetre.

Ínyenc csirkecomb

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 votes)

Rakott krumpli pizza módra

Az egész család nagyon szereti nálunk az egyszerű ételeket. A krumpli az egyik kedvenc. Jöhetne minden mennyiségben, akár mindennap is. Hetente egyszer biztos, hogy kerül az asztalra. Ilyenkor igyekszem minél változatosabban elkészíteni. Olaszos ízesítéssel még nem csináltam. Ideje lesz kipróbálni. /verebedit/

Rakott krumpli

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (12 votes)

Savanyúkáposztás paradicsomleves

A paradicsomlevest eredetileg hagyományosra terveztem, de megláttam a hűtőben a céklát, egyet gondoltam, és az alábbi recept született belőle. Nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető ízletes leves, férfitársaimnak is ajánlom, főként, ha egyszerű, kevés bíbelődést igénylő, meleg levesre vágynak.

Paradicsomleves céklával

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 votes)

Reform pizzás csiga

Ismét egy nagyszerű, házilag is elkészíthető, gluténmentes péksütemény recept Ági tollából. Nagyon szépen köszönjük ezt a pizzás csiga receptet is. Szerintem nem egy nagy ördöngősség megcsinálni. Még az is lehet, hogy a hétvégi, karácsonyi bulira elkészítem. Mindenesetre a recept szerkesztése közben már elképzeltem, hogy milyen finom lesz.  /verebedit/

Pizzás csigák

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (21 votes)

Vöröslencse rakottas édesburgonya pürével

Imádom a rakott ételeket, mert általában gyorsan elkészülnek, és mivel igen laktatóak, ezért pár napra megoldott a főétel kettőnknek. Ezt a rakottast különösen szeretem, mert a vöröslencsének, a sárgarépának, és az édesburgonyának köszönhetően gyönyörű szép (őszi) színe van.
Amióta megismertem a batátát, azóta igyekszem ilyen recepteket keresni vagy kreálni, amiben fő részt vevő a batáta is.

Vöröslencse rakottas édesburgonya pürével

4.857145
Értékelés: Nincs Átlag: 4.9 (7 votes)

Zakuszka, ahogy Mi szeretjük

Sógornőm nagyváradi és amikor otthon jár, Édesanyja szokott kedveskedni, szinte mindig küld valami finomságot. Egy alkalommal Zakuszkával lepett meg bennünket. Sokféle receptet kipróbáltam már, de valahogy egyik sem emlékeztetett arra, amit anno gyermekkoromban ettem. Nos, az alább olvasható recept viszont felelevenítette bennem a régi íz emlékét...

Egyik szerkesztőségi találkozónkra vittem kóstolót a - már általam készített - Zakuszkából, ami osztatlan sikert aratott, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom Veletek.

Fogyasszátok egészséggel!

Szeretettel,

Niki

zakuszka.jpg

 

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (11 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel