Citrus

Veszélyes a grapefruit 45 felett???

Fokozatosan nő azoknak a gyógyszereknek a száma, amelyek grépfrúttal együtt fogyasztva akár súlyos mellékhatásokat is okozhatnak. Bár a citrusfélék és a gyógyszerek kölcsönhatása már régóta ismert, sokszor még a szakemberek sincsenek tisztában a lehetséges következményekkel.

Forrás: 
http://www.origo.hu/egeszseg/20121127-egyre-tobb-gyogyszer-hatasat-befolyasoljak-a-citrusfelek.html
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Gyümölcsök tisztítása

Egy tiszaföldvári néni és egy fővárosi nő esetében is a tartósítószerekre fogták a tüneteket az orvosok, de más a bűnös a toxikológus és a fogyasztóvédő szerint.

Forrás: 
http://www.nlcafe.hu/eletmod/20120217/szokatlan_kinokat_eltek_at_deligyumolcsoktol/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Vitamin bombák

Régen a kutatók már pontosan tudták: a skorbutnál és a beriberinél hiányzott valami. Manapság könnyelműen bánunk velük: az ásványi anyagokkal, a nyomelemekkel és a vitaminokkal. Ezekre az embernek mindenekelőtt azért van szüksége, hogy élhessen - ezt manapság minden gyerek tudja.

Forrás: 
Hunza.hu
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Férfi parfüm Fürtöstől

Férfi parfüm Fürtöstől


Nekem sikerült a napokban összeállítani egy illatot, igaz inkább kölni formában, tehát pumpás kivitelben, mivel nem szerettem volna ha bőrt ér. Férjecskémnek nagyon tetszett, habár nem annyira tartós az illata, mint a tömény parümnek, csupán többször kell használni. Pár napig hagytam összeérni. Szerintem sexis lett!

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel