CIN I, Condyloma esetén

Hozzászólás előzményeinek megtekintése »
(Ide kattintva megtekintheted a beszélgetést, amihez ezt a hozzászólást írták)

CIN I, Condyloma esetén

Szia Ildikó!

Kérlek, ne haragudj a késői válaszért! Egy hiba folytán sajnos elég sok a beragadt kérdés, de igyekszünk mihamarabb helyrehozni a dolgot! 

A CIN I egy méhnyakrák-megelőző állapot, besorolása szerint "enyhe" dysplasia; ez kezeléssel szépen gyógyítható!  Az esetek legnagyobb hányada HPV fertőzés kapcsán alakul ki.

A Condyloma acuminatum a nemi szerveken és azok környékén okoz szemölcs-szerű elváltozásokat, de ezek az elváltozások akár a szájban is megjelenhetnek (orális kontaktust követően). A Condyloma nemi úton terjed (így párodra is figyelmet kell fordítani!), és szintén a HPV áll a hátterében: annak is több, mint 40 különböző altípusa okozhat szemölcsöt a genitáliákon. Egy erős, jól működő immunrendszer legyőzheti akár a már kialakult szemölcsöket is! A szemölcsöket ajánlott kezelni, már csak a fertőzőképességük miatt is. Ez a kezelés külső,- és belső támogatást egyaránt jelent. 

A kezelés lényeges része az immunrendszer kellő támogatása! Mivel az  immunrendszerünk jelentős részét (akár 80%-ot is!) a bélflóránk alkotja, igen fontos "feladat" a bélflóra helyreállítása, regenerálása szimbiotikus készítményekkel. Ehhez tökéletes választás az Emóció, ami emellett gazdag antioxidáns forrrás is! Az antioxidánsok fogyasztása szintén elengedhetetlen az immunrendszer támogatásához, a betegségek, rosszindulatú elváltozások megelőzéséhez. A napi szintű omega3 és K2-D3 vitaminok bevitele szintúgy alapvetőek az immunrendszer, valamint az egész szervezet megfelelő működése érdekében! Komplex vitaminforrásnak az Every Women készítmény remek választás, "támogatja az immun- és a hormonrendszert, védelmet nyújt a stressz ellen, segíti az optimális emésztési folyamatokat, és az egészséges szívműködést. " 

Az immunrendszer megerősítésének egyik hatékony módja a béta-glükánok fogyasztása. A béta-glükánok kedvező hatásairól bővebben ebben a cikkben olvashatsz! Esetedben én az Immune Assist Critical Care készítmény szedésést javasolnám, többek között kifejezetten erős tumorellenes hatása miatt is. Az Immune Assist CC. az egyik legjobb és leginkább hatékony készítmény a piacon! A Zyflamend egy szuperkritikus kivonatokból összeállított gyulladásgátló készítmény, szintén lényeges elemét képezi a CIN elleni harcnak! 

Lady Vita hüvelykúp helyileg segít a vírusok leküzdésében, a Grape Vital csepp pedig az egész szervezetet támogatja ebben. Arra nagyon figyelj, hogy mind az Emóciótól, mind az Immune Assist CC-től minimum 2 órás időkülönbséggel vedd be a cseppeket! 

A helyes életmód és táplálkozás minden gyógyulási folyamat mozgatórugója! Fennálló gyulladások, komolyabb betegségek esetén javallott a teljes glutén- és tejtermék mentes étkezés, az édesítők teljes elhagyása (stevia levél és csicsóka sűrítmény mértékletes fogyasztásán kívül), az állati fehérje bevitelének felfüggesztése! 

Érdemes az immunerősítéssel kapcsolatban Vali cikkét elolvasni, és átbogarászni az alatta lévő hozzászólásokat is! 

Lelki jóllét nélkül nincs testi jóllét sem, vagyis a lelki táplálék testünk jóllakatását is szolgálja. A lelki törések, hiányok, válságok általában megmutatják magukat testi tünetekkel is. Ha valaki nem reagál a testi vészjelzésekre, nem rak rendet a lelkében, a tünetekből sajnos sok esetben betegségek fejlődnek ki. A gyógyuláshoz elengedhetetlen foglalkozni a lelkünkkel, az érzéseinkkel, ebben egy jó kineziológus, egy megfelelő szakemberrel végzett családállítás nagy segítséget jelenthet!

A méhnyak az otthonhoz, a családhoz, az ezekkel kapcsolatos helyzetekhez köthető.  "Vajon félek attól, hogy saját otthonomban ugyanazt a kudarcot élem meg, amelyet abban a családban éltem meg, ahol felnőttem? (...) Elfogadom, hogy mostantól más szemmel tekintek a saját otthonomra!" (Jacques Martel Lelki eredetű betegségek lexikona)

A fenti írást- Petra történetét olvastad? Nagyon sokat segíthet a saját megoldásod felkutatásában is! 

Mielőbbi, jó egészséget kívánok neked! 

Eredeti tartalom és hozzászólások:
P4 -es rákszűrés, 74 válasz 2014, August 18 - 11:25