Miért érdemes Ciklusbarát krémet használni Hashimoto esetén?

Hozzászólás előzményeinek megtekintése »
(Ide kattintva megtekintheted a beszélgetést, amihez ezt a hozzászólást írták)

Miért érdemes Ciklusbarát krémet használni Hashimoto esetén?

Szia Ildikó!

A pajzsmirigy alulműködése alapvetően progeszteronhiányos állapot, így mindenképpen célszerű ez esetben használni a Ciklusbarát krémet, még akkor is, ha a menstruációs ciklus szabályos. Vizsgálatokkal alátámasztott tény, hogy az ösztrogénszint ingadozása súlyosbítja a Hashimoto thyreoditis-t. Ennek kivédésére a Ciklusbarát krém és a maca használata megoldást jelenthetnek! A fájdalmas peteérés sem feltétlenül elfogadható jelenség: bár nem valószínű, hogy aggodalomra okot adó dolog állna a hátterében, de mindenesetre némi hormonális egyensúlytalanságot már önmagában is feltételez.

A maca szépen kiegészíti a Ciklusbarát krém hatását, pajzsmirigy gyógyszeres kezelése esetén is bátran szedhető.

A Supercritical Omega 7 kapszula szintén remek választás, a peteérés fájdalmainak megszűntetésében is erőteljes támogatást nyújthat!

Női hormonzavarok esetén a Triomed Vénusz medál használata is segítséget jelenthet, működési elvéről- a milliméteres hullámterápiáról- ebben a cikkben részletesebben olvashatsz!

Hashimoto thyreoditis esetén a szerves szelén, valamint a D-K vitaminok szedése egyenesen "kötelező", arra is figyelj, hogy szerves jód fogyasztása mindig szerves szelén együttes használatával történjen!

További információkat, termékjavaslatokat a cikk alatt lévő hozzászólásokban bőséggel találhatsz!

Szép napot, jó egészséget neked! 

Eredeti tartalom és hozzászólások:
Elfeledett szervünk: a pajzsmirigy, 438 válasz 2010, április 8 - 17:13