Hisztamin allergia

Hozzászólás előzményeinek megtekintése »
(Ide kattintva megtekintheted a beszélgetést, amihez ezt a hozzászólást írták)

Hisztamin allergia

Szia BAnita!

Bőrkiütések: Kiütések a bőrön akkor jelennek meg, ha a szervezetben a hisztamin hisztaminkoncentráció túl magas, a grape vital® kontrollálja és csökkenti a hisztaminkoncentrációt és ezúttal az allergiahajlamot. A hisztamin egy nagyon aktív természetes módon termelődő kémiai anyag, amely többek között akkor szabadul fel, ha az immunrendszer allergénnel találkozik. Az élőlények, és elsősorban az állatok szerveiben és vérében található, mely az aminosavból származó helyi hormon, erős gyógyító-serkentő hatású, ma már mesterségesen is előállított anyag, amelyet a szervezetben található hízósejtek bocsátanak ki. Az Antigén-Antitest reakció hatására szabadul fel a bőr hő és méreg okozta károsodását követően. Az antigén olyan anyag (többnyire fehérje), amit a szervezet idegenként ismer fel.

Nem átlagos bőrkiütéseknél először mindig az okot kell megpróbálni kideríteni. Ez nem mindig áll lehetőségünkben, általában alkalmasnak tűnik a grapefruit mag-kivonat. A koncentrátum 10-20 cseppjét olíva olajjal elegyítjük, és a bőrre tesszük, ha rendelkezünk a grape vital® kenőccsel, valamint a bőrspray-vel ugyancsak használhatjuk. Naponta 2-3-szor használjuk és megfigyeljük a hatást. Javulás esetén, a kezelést addig kell folytatni, amíg a tünetek meg nem szűnnek.

Vali még itt ír róla, ebben olvashatod, hogy " többszörösen fermentált élelmiszerek nem, sőt egyenesen gyógyítják a heves hisztamin reakciót."

Eredeti tartalom és hozzászólások: