Üvegtesti homály

Hozzászólás előzményeinek megtekintése »
(Ide kattintva megtekintheted a beszélgetést, amihez ezt a hozzászólást írták)

Üvegtesti homály

Kedves Livmami!

A szembajok megelőzésében, valamint azok kiküszöbölésében rendkívül fontos szerept játszik a figyelmesen összeállított étrend.

A legfontosabb a finomított termékek (cukor, fehér lisztből készült és adalékanyagokat tartalmazó élelmiszerek) kizárása. Törekedni kell a valódi, Életet adó táplálékok bejuttatására (sok nyers, párolt zöldség, gyümölcs, teljes értékű gabona-félék - gluténmentesség ajánlott, állati fehérje csökkentése).

A szem előtt megjelenő lebegő foltok funkcionális zavarok következménye, pl. a máj vagy a vese rendellenessége okozza, ill. az esetek többségében nincs patológikus jelentőségük, sok esetben magától megszűnik a probléma, amint a beteg tudatosan próbál megfeledkezni a kellemetlen érzéstől.

Érdemes lenne felkeresni egy megfelelő szakembert (pl.Wolfgang Köbel vagy Valastyán Gyöngyvér), aki étrendi és gyógykészítmény ajánlással segíthetne kislányod állapotán.

Amíg sikerül eljutnotok valamelyikükhöz, ajánlom figyelmedbe a látásjavító turmix receptjét és az ott található egyéb ajánlásokat.

Jobbulást Kislányodnak!

Szeretettel,

Niki

Válaszok megtekintése »
(Ide kattintva megtekintheted, hogy milyen válaszok érkeztek erre a hozzászólásra)
Eredeti tartalom és hozzászólások:
A szem a szív egészségének tükre, 24 válasz 2009, március 3 - 17:18