Cseresznye

Szedd magad cseresznye - Frissített adatok

Általában június közepén érik hazánk egyik legnépszerűbb gyümölcse, a cseresznye. Különleges zamatával könnyen meg tud hódítani minket. Annak ellenére, hogy csak a lehető legritkább esetekben dolgozzuk fel, és inkább csak gyümölcsként fogyasztjuk, mégis sokan örömmel gondolunk erre a gyümölcsre, és szívesen fogyasztjuk. 

Mint minden gyümölcsnek, a cseresznyének is nagyon sok pozitív hatása van a szervezetünkre. Nézzük, mik is ezek!


Forrás: 
http://kornyezettudatoselet.hu/szedd-magad/szedd-magad-cseresznye
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)

Chia magos nyers cseresznyeleves citromfűvel

Imádom a cseresznyét. Ilyenkor napokig el tudnék lenni úgy, hogy csak cseresznyét eszek. Ez a finom leves a méregtelenítésem alatt készült, de természetesen bármikor elkészíthető. Persze, amíg van cseresznye. A kicsi lányom kétszer is kért belőle. Egyébként az a jó az ilyen nyers levesekben, hogy gyorsan kész van. És ez egy fontos szempont az ebéd készítésénél.

Chia magos nyers cseresznyeleves citromfűvel
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Miért fogyasszunk cseresznyét?

Apró, piros és ízletes - a cseresznyét már évszázadok óta fogyasztják nemcsak azért, mert aromája egyedi, hanem azért is, mert rengeteg vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst rejteget magában, amely jótékony hatással van az egészségre és a hosszú életre. 


Forrás: 
http://tudnodkell.info/miert-fogyasszunk-cseresznyet/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (7 votes)

Gyógyító ételeink

Tulajdonképpen nincs olyan természetes táplálék, amely ne lenne jó valamire, ha megfelelő formában, megfelelő arányban és megfelelő társításban fogyasztjuk. Álljon itt néhány példa, természetesen a teljesség igénye nélkül.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel