Drog

A vadkender olaj meggyógyítja a rákot, de vajon miért nem tudja ezt senki?

A kannabisz kivonat, más néven ” olaj” Rick Simpson által először előállított fajtája egy koncentrált, kifejlett nőivarú növény virágjából, leveléből származó szájon át bevehető készítmény. Nagy mennyiségű olaj 3-6 hónapos időszak alatti fogyasztása szinte minden betegséget meggyógyít, vagy könnyebben kezelhetővé tesz. Ez azért lehetséges, mert a kannabisz alapvetően az endokannabinoid rendszeren keresztül hat. Ez a rendszer tart fent homeosztázist a test többi részével. A valóság az, hogy a kannabisz elfüstölve is hat a rákra, krónikus fájdalmakra és gyulladásos állapotok ellen.

Forrás: 
http://naturahirek.hu/a-kendermagolaj-meggyogyitja-a-rakot-de-vajon-miert-nem-tudja-ezt-senki/
4.25
Értékelés: Nincs Átlag: 4.3 (12 votes)

Drogot akár benzinkútról

Nagy divatja van manapság az úgynevezett designer drogok hajszolásának. Szemfüles rendőrségünk azonnal lecsap egy üzletre, ha az Amszterdamshopnak vagy Kábítószerszaküzletnek hívja magát és bár jogszabály híján nem igazán tud eljárni, de legalább zaklatja a drogkereskedőket. 

Forrás: 
http://www.naturhirek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=512&Itemid=200
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Csattanó maszlag - Datura stramonium

Társnevei: maszlagos redőszirom, tölcséres beléndek, dögfű, szúrós disznó

0
Értékelés: Nincs

A heroin (hernyó, herka, barna)

HeroinA heroin (C21H23NO5) (diacetil-morfin) egy félszintetikus morfinszármazék; farmakon. Az emberi szervezetben nagyrészt morfinná alakul, s a legtöbb hatást valószínűleg ez fejti ki. A heroin használata a legtöbb országban tiltott; ahol nem, ott az orvoslásban végstádiumú betegek kezelésére alkalmazzák erős fájdalomcsillapító és nyugtató hatása miatt.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Kábítószerfüggő… de hét éve tiszta! - 1. rész

Tíz év elteltével, váratlanul kaptam egy üzenetet egy nagyon régi ismerősömtől (vagy nevezzük inkább barátnak), hogy fussunk össze beszélgetni egy sör mellett. Úgy emlékszem, egyik napról a másikra tűnt el a baráti társaságból.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Nevetni kell, ennyi az egész

Egymás után nyílnak a Hahotaklubbok

A nevetés az ember áldásos kiváltsága. Jókedvre derít, boldogságot, vidámságot, békét teremt, örömet szerez, jót tesz testnek és léleknek, közösségi kapcsolatoknak, fejleszti a személyiséget. Testmozgásnak is kiváló. A kacagás belső kocogás néven is ismert. Növeli az egészséges önbizalmat, kibontakoztatja a játékos teremtő-képességet. 

Forrás: 
zoldujsag.hu
0
Értékelés: Nincs

Öt dolog, amiről hallgat a média - marihuána

A NORML szakértője sorra veszi azokat a fűvel kapcsolatos kutatási eredményeket, amelyekről a média mélyen hallgat.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)

Cigaretta, alkohol, drog - döbbenetes adatok a hazai 16 évesekről

Nem annyira a droghasználat, mint inkább a korai alkoholfogyasztás elfogadottsága a legnagyobb probléma a 8-10. osztályos fiatalok körében - ezt a tapasztalatot szűrte le a Nemzeti Drogmegelőzési Intézet a Keszthelyen végzett felmérés eredményének ismertetésekor.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Egészséges spermák: hasznos tanácsok a termékenység fokozásához

Ha problémái akadnak a fogamzóképességgel, akkor fontos tudnia, mit tehet azért, hogy egészséges ondóval járuljon hozzá a sikerhez. Ezt szeretnénk elősegíteni az ondósejtek egészségével kapcsolatos összefogaló cikkünkkel, amelyet a Mayo Clinic weboldalának anyaga alapján készítettünk.

A sperma élete

A sperma mennyisége és minősége férfiról férfira változik, és számtalan tényezőtől függ - ezek némelyike befolyásolható, mások nem. Az nem várható el, hogy az összes olyan faktort a kezünkben tudjuk tartani, amelyek javítják a fogamzás esélyét, de bizonyos lépéseket tehetünk azért, hogy spermánkat jó formába hozzuk.

Az ondósejtek (vagy spermiumok) a herékben születnek. A herezacskó speciális, hasüregen kívüli helyzeténél fogva a herék a testhőmérsékletnél kissé alacsonyabb hőmérsékleten vannak, ez kell az egészséges sperma termeléséhez. Fontosságban az ondósejtekkel egyenrangú az ondófolyadék - a férfi ivarmirigyek: a prosztata és az ondóhólyag váladékainak keveréke -, amely a spermiumokat védi és táplálja a petesejthez vezető hosszú út során.

nem-vettem-figyelembe

A spermiumok a mellékherében - egy mindkét heréhez külön-külön csatlakozó kanyargós csőtekercsben -, az ondófolyadék összetevői pedig képződésük helyén várják az ejakulációt. A célbajutáshoz a sperma három követelménynek kell, hogy megfeleljen: ezek a mennyiség, a minőség és a mozgékonyság.

Forrás: 
origo.hu
4
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (10 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel