édes sütemény

Omlós gyümölcsös élvezet

Sokszor van, hogy megkívánok valamit, és a másik pillanatban már a konyhában sürgök-forgok. Így készült el ez a nagyon finom, egyszerű gyümölcstorta, és azóta is a kedvencünk. Gluténérzékenyek is bátran ehetnek belőle! Sőt fogyókúrába is belefér! A tetejére kerülő gyümölcsök szezonalitás vagy akár kedv szerint variálhatók. Az a jó benne, hogy minimális időráfordítást igényel, valamint előző nap is el lehet készíteni. Frissen is finom, de másnap az igazi, még ízletesebb.

Gyümölcstorta

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (12 votes)

Körtés (vagy almás) felfújt

Ha nagyon gyorsan szeretnék egy lágy, könnyű gyümölcsös édességet, akkor ezt a felfújtat készítem el. Amilyen gyümölcsnek éppen idénye van, olyat használok!

Körtés felfújt

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (14 votes)

Kukoricás muffin medvehagymával vagy vaníliával

A Boszorkánykonyhában több kukoricamálés recept is szerepelt, de engem zsuzsafejer muffin málé receptje ihletett meg. Az alaprecepten nem sokat variáltam, mégis teljesen más keveredett ki belőle! Azóta folyamatosan kísérletezem vele, már van sós és édes kedvencem is!
A sós most éppen aktuális is a receptversenyre. Benevezném, ha tehetném!

medvehagymás

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (15 votes)

Gluténmentes piskóta tojás nélkül

Nagyon örültem ennek a receptnek, mert sokan kerestek nálunk tojás- és gluténmentes piskóta receptet. Ez a recept olyan egyszerű, és nagyon sokféleképpen variálható. Én el tudom képzelni lekvárral, kakaókrémmel, házi nutellával, csokikrémmel... hmm! Isteni! /verebedit/

Tojásmentes piskóta


5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (17 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel