Elsavasodás

Legrégebben háziasított növényünk, az árpafű

Az árpa (Hordeum vulgare) a hideg mérsékelt öv legősibb és ma is legfontosabb gabonaféléje. A pázsitfűfélék közé tartozó gabona az egyik legrégebben háziasított növény. Az árpafű az árpa csíranövénye. Általában 200 nappal kicsírázás után takarítják be, amikor a hajtások magassága még nem éri el a 30 cm-t. 

Árpafű

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (12 votes)

EM (effektív mikroorganizmusok) - Forradalom a Föld megmentéséért c. könyv ismertetője

Első megjelenés: 2009, augusztus 3.

Sziasztok!

Tünde összefoglalójáról jutott eszembe, hogy megosztom veletek a nyári olvasmányomat, ami adhat egy kis pluszt a mi világnézetünkhöz. Nemrég írt Böbi, hogy nyúvadnak a paradicsomai. Amikor valami organikus tápoldatot akartam neki ajánlani, hogy azzal erősítse meg a növényeket, akkor akadtam rá az effektív mikroorganizmusokra. Tudjátok, hogy nem vagyok gyakorló kertész, azaz nem csinálom hivatásszerűen, de nekem is a talajélet a vesszőparipám, utána is mentem kicsit. Kertészeti témákkal nem akartalak untatni titeket, de egyébként is arról beszéltünk legutóbb, hogy alaphozzáállás az organikus szemlélet, stb.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

A mozgás- (és izzadás-)hiányos életmód is savasít! A (lúgos) egészséghez tudatos életmódváltásra van szükséged

Mind az életmódunk, mind pedig az ételeink elsavasítanak bennünket, úgyhogy tudatosan kell visszatérnünk a lúgosító ételekhez ill. életmódhoz

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Candida kúra (Dr. Papp B. János)

"A halál a bélben lakozik" - mondta Paracelsus, a középkor egyik legnagyobb orvosa és gondolkodója.

Csak most, több száz év elteltével kezdjük megérteni ennek a kijelentésnek az igazságát és mélységét, amelyet a legfrissebb tudományos eredmények is a legmesszebbmenőkig igazolnak. Egyensúlyban lévő emésztés, harmonikusan működő gyomor és bélrendszer nélkül nem érhető el a tökéletes egészség.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel