Étrendkiegészítő kisokos

Mit érdemes tudni az omega 3 és omega 6 zsírsavakról?

Omega 3 és omega 6 zsírsavakSzervezetünk energiaszükségletének legnagyobb részét zsiradékok adják, és csak kisebb részét a szénhidrátok. Különösen tekintettel kell lennünk az Ω3 és Ω6 zsírsavak arányára. De vajon megfelelő arányt mutató élelmiszereket válasszunk, vagy elég a megfelelő arányt az összbevitelben figyelnünk? És hosszú út vezet a szájig, vajon milyen károsodás érheti útközben a hasznos zsírsavakat? Minden zsírsav közül a leginstabilabbak az Ω3 zsírsavak... Akkor most az Ω3 zsírsavak növelése egy lépés előre és kettő hátra?

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (7 votes)

Moringa - Isten ajándéka az egészséges élethez

Moringa faJoggal gondolhatjuk, hogy egy újabb superfooddal állunk szemben, hisz a moringa 2x több vitamint tartalmaz, mint a répa, 14x több kalciumot, mint a tej, 4x több rostot, mint a zab, 4x több káliumot, mint a banán és 9x több vasat, mint a spenót. A fa minden része ehető, de a levelében van a legmagasabb hatóanyag-koncentráció. Mivel a szárított levél a leggazdagabb tápanyagokban, már kis mennyiségben képes a szervezetben lévő hiányokat pótolni. Épp ezért Kelet-Afrikában, ahol jelentős mértékű az alultápláltság, moringa fa ültetvényeket telepítenek. Segítségével alultáplált gyerekeket és felnőtteket mentenek meg.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)

Tragikus tévedés, vagy szándékos terv? - 30 millió embert oltottak be SV40 vírussal

Jómagam és az antalvali.com szakértői csapata is egyetért azzal, hogy immunizációra szükség van! De azzal nem minden esetben értünk egyet, hogy erre az oltás a legmegfelelőbb eszköz. Az alábbi cikk eredetileg "rákvírussal" fertőzött oltásokról szól, amit átírtam, mert szerintem csak fordítói hiba, ugyanis rákvírus nem létezik. Viszont olyan vírusok vannak, amelyek megfelelő táptalajba jutva olyan folyamatokat indíthatnak el, amelyek erőteljesen hozzájárulhatnak a rák kialakulásához.

Neked mi a véleményed? Hozzájárulhatott az oltás ahhoz, hogy beadása után ugrásszerűen megnőtt a rákos megbetegedések száma? /Antal Vali/Az emberek szeretik rosszalló pillantásokkal illetni azt, akiről kiderül, hogy ő maga és családja kerülik az oltóanyagokat. Egy nemrég megjelent dokumentum viszont épp arról számolt be, hogy nem alaptalan az oltáskerülők gondolkodása. Vagyis: a "Nem tudod, mi van abban a fiolában!" felkiáltást valójában egyáltalán nem szabadna félvállról vennünk.

Az a polio védőoltás injekció, amit 1955-1963 közt adtak be az embereknek, olyan élő vírust tartalmazott, amely képes rákot okozni. Itt egy olyan CDC (Center for Disease Control) dokumentumpéldány, ami csak a böngésző emlékezetében maradt meg eltávolítása után.

 
Forrás: 
http://naturahirek.com/tragikus-tevedes-vagy-szandekos-terv-30-millio-embert-oltottak-be-sv40-rak-virussal/#
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (15 votes)

Kincses múmió, a legkülönlegesebb

"...nem létezik olyan betegség, amit ne gyógyíthatnánk múmióval..." 

(Tibeti "Négy gyökér tantra" gyógyászati könyv)

Egyik kedves olvasónk hozzászólásán jót mosolyogtam - miközben egyébként igazat adtam Neki, mert tényleg egy különleges készítmény -, amikor a múmióval való gyermekkori kapcsolatát osztja meg velünk. Adri88 írását a Bionom Bolt felületén osztotta meg velünk, de utólagos engedelmével idemásolom:

 "Gyerekkorom nagy gyógyítója, egy üzbég sámánasszony ismertetett meg minket ezzel a fekete színű, múmiónak becézett gyógyító szerrel, úgy 20 évvel ezelőtt. Az ízére még ma is emlékszem. Nem hittem volna, hogy újra látom. Sosem mesélte el, hogy mi is ez valójában, nagy titokzatosság lengte körbe ezt a fekete, nagyon fura, jellegzetes ízű ragacsot. Lefóliázva, pici szögletes masszadarabokban kaptuk, az égvilágon semmi nem volt ráírva. Annyit árult el egyszer, hogy ez egy nagy kincsnek számít, és a hegyekben bányásszák. Emlékszem, sokat viccelődtünk rajta, hogy mi is lehet ez valójában, a végén már a kecskéknek tulajdonítottuk a fekete csodaragacsot.

A viccet félretéve: valóban sokat tud, tényleg egy csodaragacs. Biztosan fogunk nosztalgiázni, hála annak, hogy most már itthon is meg lehet vásárolni. Szerintem ez a bionomban az eddigi legkülönlegesebb termék!"

mumio-sokezer-eve-ismert

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (17 votes)

A cukorbetegség és az inzulinrezisztencia - Életmód és étrend cukorbetegeknek!

Minden családban van legalább egy cukorbeteg, akár közeli, akár távoli rokonról legyen szó. Nem hiába mondják: népbetegség. Családunkban az egyik nagypapám és keresztapukám szenvedett tőle. A keresztapukám nagyon hamar elment, és úgy érzem, hogy nem hozzá méltón… Évekig foglalkoztatott a gondolat, hogy miképp lehetett volna ezen a helyzeten változtatni.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, sok élethelyzettel, betegséggel találkoztam, jó néhányat meg is tapasztaltam, és amikor kimondják, hogy valami gyógyíthatatlan, lehetetlenség rajta segíteni, akkor beindul nálam a motor, hogy bizony ennek utána KELL járnom! És hihetetlen vagy sem, de újra és újra rá kell döbbennem, hogy bármilyen betegségről legyen is szó, a megfelelő életmód, A TÁPLÁLKOZÁS A KULCS, így a cukorproblémáknál is! Bár keresztapukámon már nem segít, de bízom benne, hogy sokak számára enyhülést hoz.

Cukorbetegség

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (26 votes)

A PlanetBIO termékek nyomában

Egy fesztiválon figyeltünk fel a PlanetBIO-ra. Szép, meggyőző csomagolásból kóstoltattak egészséges élelmiszereket, gondoltuk, mi bajunk lehet... Nézegettük a bogyókat, magokat, organikus porokat, majd továbbálltunk.

Nem múló kíváncsiságból pár nap múlva bekopogtunk hozzájuk: mitől jobbak ezek, mint a többi bio verzió?

Forrás: 
http://legjobboldalad.hu/a-legjobb-amit-a-fold-adhat-a-planetbio-termekek-nyomaban/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (11 votes)

A szakértő válaszol: Gyermekkori fülgyulladás

Mit tehetünk, ha fülzsírral telített, vagy "folyik" a gyerkőc füle? Használjunk fülpálcikát? Egyáltalán kell-e valamit tennünk? 

Szükséges-e az antibiotikum vírusfertőzés esetén? 

Van-e értelme a mandulaműtéteknek? Ilyen és ehhez kapcsolatos kérdéseket boncolgat néhány percben Dr. Lengyel Boglárka az alábbi beszélgetésben.

Forrás: 
http://fem3.hu/musoraink/fem3cafe/9152_a_szakerto_valaszol_gyermekkori_fulgyulladas.html
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (17 votes)

Nyers ropogtatnivalók - nem csak a hosszú téli estékre

nyers-ropogtatnivalokA gyerekeim folyamatosan igénylik a nasikat, ropogtatnivalókat. Nálunk nincsenek bolti kekszek, ropik; viszont vannak gyümölcsök, zöldségek, és ezekből készült finomságok.

Ha leülnek megnézni egy mesét, akkor almaszeleteket vagy pattogatott kukoricát kapnak, de szeretik a répát és a káposzta torzsát is ropogtatni. És bármennyire hihetetlen, a sóska levelét is szeretik nyersen. A mungóbab csíra is nagy sláger nálunk, a kedvenc "gumicukruk" az aszalt almalap.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (17 votes)

Mi magunk befolyásoljuk a rákot?

A világ eddigi legkiterjedtebb egészségügyi kutatásának tanulságai 

rakAz 1970-es években Kína miniszterelnöke, Csou En Laj rákos lett. A halálos kór szorításában országos felmérést kezdeményezett a rákos megbetegedések elterjedéséről és területi előfordulásáról.

Tizenkétféle rákbetegséget vizsgáltak 880 millió lakoson, de a felmérés kiterjedt az összes ún. civilizációs betegségre, úgymint a szív- és érrendszeri, valamint a cukorbetegségre is. Az eredmény egy soha nem látott, hatalmas méretű orvosi kutatóprogram lett, amelyben 650 ezer ember dolgozott. A Kína-tanulmány néven ismert program eredményeit tárjuk most olvasóink elé.

Forrás: 
http://www.tudasfaja.com/mi-magunk-befolyasoljuk-a-rakot/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (12 votes)

Gyógyítsuk szemünket tibeti módszerrel!

Annak köszönhetően, hogy rengeteg időt töltünk a televízió, a számítógép és a laptop előtt, sokunknak látási problémái vannak. Hogy megelőzzük a súlyosabb problémákat, a szemünknek gyakorlatokra van szüksége. 


Forrás: 
http://www.netextra.hu/gyogyitsuk-szemunket-tibeti-modszerrel/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (12 votes)

Krillolaj, a világító rák "csodaszere"

Amikor először találkoztam a tengeri herkentyűkkel, azt sem tudtam, hogyan kell hozzájuk nyúlni. Emlékszem rá, hogy a nászutunkon Spanyolországban voltunk, ahol az egyik estét ismerősök társaságában töltöttük el. Meghívtak minket egy étterembe. Megérkezett az étlap, persze angol és német nyelven. Mivel angolul nem tudok, németül még nem voltam magabiztos, ezért rendeltem egy olyan hangzású ételt, ami szimpatikus volt, de igazából fogalmam sem volt, hogy amit kihoznak, azt eszik-e vagy isszák. És akkor megérkezett az étel a meglepetéssel együtt, ugyanis tintahalat rendeltem. Na, erre kitört a nagy nevetés, én pedig majd elsüllyedtem szégyenemben, mert mindenki arról beszélt, hogy ez nem lesz finom. DE tévedtek! Ugyanis még egy ismerőssel együtt, mi jártunk a legjobban. Nekem nagyon ízlett, ott kóstoltam meg a különböző halfajtákat, a kagylót, rákot.

Krill

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (15 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel