Fájdalomcsillapító

MSM - a szépségünk és egészségünk őre

MSMKorábban már több helyről is hallottam hatásos MSM tartalmú krémekről. Amikor megtudtam, hogy létezik tiszta por formában is, nagyon örültem, hisz így külsőleg is adalékanyag-mentesen juttathatjuk szervezetünkbe. Belsőleg is szedve pedig még jobb támogatást biztosít. Arról nem beszélve, hogy a fájdalomcsillapító hatás csak a jéghegy csúcsa.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (15 votes)

A fájdalomcsillapítónak csak egyetlen jó oldala van: a víz, amivel bevesszük!

Sajnos manapság a televízió a fájdalomcsillapító reklámoktól hangos, de kevés szó esik arról, hogy igazából a víz a leghatásosabb fájdalomcsillapító, és minden kezelésnek a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelével kellene kezdődnie.

Sokan szenvednek manapság a legkülönbözőbb fájdalmaktól, mint ízületi gyulladás, gyomorégés, hátfájás, migrén, vastagbélgyulladás, izomrost fájdalom, szívtáji fájdalom, és rengeteg tabletta, gyógyszer fogy emiatt.

Forrás: 
http://vizmegoldas.hu/vizszures/fajdalomcsillapito/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 votes)

Trükkök és praktikák - így csillapíthatod a fogfájást könnyedén, házilag

Előfordul, hogy a legváratlanabb pillanatban tör ránk a fogfájás. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen otthonunkban is rendelkezésre állnak olyan megoldások, amelyek segíthetik a fogfájás csillapítását, illetve gyorsíthatják az elmúlását. Nézzük, melyek is ezek!

 

fogfajas

Forrás: 
http://www.femcafe.hu/cikkek/egeszseg/trukkok-es-praktikak-igy-csillapithatod-a-fogfajast-konnyeden-hazilag
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

Van megoldás - gyógyszerek helyett

Nem kell azonnal tablettákat bevennünk, ha fáj a fejünk, köhögünk, vagy influenzásak vagyunk! Betegnek lenni a világ egyik legrosszabb dolga, éppen ezért szeretnénk minél előbb megszabadulni a kínzó fájdalmaktól, rosszulléttől. Erre a leggyorsabb megoldás, ha elszaladunk az orvoshoz, aki felír valamilyen gyógyszert, majd a recepttel mehetünk a patikába, ahol az eladó kimondja, hogy hány ezer forintunkba is kerül az a párszem tabletta. 

Forrás: 
http://hir.ma/egeszseg/gyogyszereket-helyettesito-megoldasok
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

Mérgező érzelmek - A negatív érzelmektől a betegségig

Minden érzést gondolatok előznek meg. Ha kellemes, pozitív gondolataink vannak, az érzéseink is kellemesek lesznek. Szeretet, öröm tölt el bennünket – azonban fordítva is igaz: legyenek kellemetlen, negatív gondolataink, és úrrá lesz rajtunk a félelem, a düh. 

Forrás: 
http://ujeletmod.hu/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=168:mergez-erzelmek&catid=16:uj-eletmod-magazin-2008-1&Itemid=20
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

A szódabikarbóna sokoldalú felhasználása...

szodabikarbonaszódabikarbónát (nátrium-hidrogén-karbonát) számtalan módon felhasználhatjuk, a lakás tisztításán keresztül fertőtlenítésre, a háztartásban, kozmetikumok készítéséhez, és még házi fogpasztát is gyárthatunk belőle. Nagyanyáink régóta univerzális szerként tartották számon, csak sajnos kiszorították a háztartásokból az új kor vegyipari és kozmetikai csodái. Szinte csak a konyhai felhasználását ismerjük a mézes süteményekkel kapcsolatban.

Forrás: 
saját cikk
4.77778
Értékelés: Nincs Átlag: 4.8 (27 votes)

A masszázs mint ősi gyógymódunk...

masszazs_erintes.jpgA masszázs emlékeztet minket arra, hogy milyen fontos az érintés, hiszen miközben a masszírozó kéz hozzánk ér a szervezetünk elkezd regenerálódni. Gyorsul az anyagcsere, kitágulnak az erek, csökken a vérnyomás, tehermentesül a szív és fokozódik az endorfintermelődés mely fájdalomcsillapító hatással bír és javítja a közérzetünket.

 

 

Forrás: 
hazipatika. com
0
Értékelés: Nincs

Egy bögre mentatea helyettesítheti az aszpirint

Egy különleges brazíliai mentateának olyan fájdalomcsillapító tulajdonsága van, mint a kereskedelmi forgalomban kapható szintetikus gyógyszereknek - állatják brit kutatók.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

A közönséges fájdalomcsillapítók rontják az immunrendszer hatékonyságát

A fájdalomcsillapítók szedése veszélyezteti az influenza elleni oltás hatásosságát - állapította meg Richard P. Phipps, a Rochester Egyetem mikrobiológia, immunológia, környezeti orvostan tanszékének professzora, aki évek óta tanulmányozza a fájdalomcsillapítók és az immunrendszer egymásra hatását.

0
Értékelés: Nincs

Nevetni kell, ennyi az egész

Egymás után nyílnak a Hahotaklubbok

A nevetés az ember áldásos kiváltsága. Jókedvre derít, boldogságot, vidámságot, békét teremt, örömet szerez, jót tesz testnek és léleknek, közösségi kapcsolatoknak, fejleszti a személyiséget. Testmozgásnak is kiváló. A kacagás belső kocogás néven is ismert. Növeli az egészséges önbizalmat, kibontakoztatja a játékos teremtő-képességet. 

Forrás: 
zoldujsag.hu
0
Értékelés: Nincs

Elsőként dokumentálták a placebo hatás végbemenetelét

A szótárban így találjuk: placebo lat gyógyszert utánzó, de hatóanyagot nem tartalmazó készítmény. Ki tudja, mióta használ az orvoslás ilyen gyógyszernek tűnő készítményeket? Annyi bizonyos, hogy használata ma már szélesebb körben elterjedt, mint azt gondolnánk.

Forrás: 
fitway.hu
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Vastagbélrák: hogyan kerülhető el a legrosszabb?

Az elmúlt évtizedekben nőtt a vastag- és végbéldaganatos megbetegedések száma. Itthon a második leggyakoribb rosszindulatú elváltozás, évente egy kisebb városnyi lakosság halálát okozza. Míg tíz-tizenkétezerre tehető azon betegek száma, akik a tumor műtéti eltávolítása után sztómával kénytelenek élni.

Forrás: 
.
4.666665
Értékelés: Nincs Átlag: 4.7 (3 votes)

Drágám, fáj a fejem, szeretkezzünk!

Ha kalapáccsal döngetnek a fejünkben, legkevésbé sem vágyunk a sportolásra. Mégis ajánlják a testmozgást, mint a fejfájás megszüntetőjét. A gyógyírok közé felsorolják a Kung-Fu-t, Tai Chi-t és nem utolsó sorban a szexet is. A fejfájós emberek mindig készen állnak egy következő "rohamra", ezért mindig kezük ügyénél vannak a fejfájást csillapító gyógyszerek, a hűtőbe bekészítve a jégakku.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Ápolja a bőrét kívül és belülről!

ovd-a-borodHasználja a mézet kozmetikumként is! - 10 mézes varázsrecept

A méz igazi csodaszer, melyet évezredek óta használ az emberiség. Hidratáló, fertőtlenítő hatása van, kitisztítja a mérgeket a bőrből, gyógyítja a sebeket, csökkenti a gyulladást és csillapítja a fájdalmat. A benne található vitaminok táplálják a bőrt, ezért kitűnően használható kozmetikumként.

Forrás: 
vitalitas.hu
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Gondolatok a gyógyulásról

Pár évvel ezelőtt egy megfázás alkalmával el kellett mennem a háziorvoshoz. Mielőtt elindultam volna az irodában összetűzésbe kerültem az egyik kollégával. Nagy volt a forgalom, lassan haladtam. A rendelő tele volt és bár volt időpontom mégis várni kellett egy órát.... és folytathatnám. Lényeg az, hogy mire bekerültem szinte reszkettem az idegességtől. 

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel