Fogamzásgátló szerek

Fogamzásgátló okozta halálesetek Franciaországban

Négy, mélyvénás trombózis miatt bekövetkezett haláleset köthető az elmúlt 25 évben Franciaországban a Diane 35 tablettához - közölte vasárnap a francia gyógyszerészeti ügynökség.

Forrás: 
http://www.betegszoba.hu/cikkek/szexualis_egeszseg/fogamzasgatlo_okozta_halalesetek_franciaorszagban/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

A henna nálam nem opció!

... hangzott el ez a mondat a bionom.hu - n, ami elindított egy beszélgetést. Áttettem ide, hogy ne terheljünk ezzel másokat:

1
Értékelés: Nincs Átlag: 1 (1 szavazat)

Ne az eseményt, a tablettát ritkítsuk!

Az "esemény" utáni, 72 órán belül bevett sürgősségi fogamzásgátlók nagy hormontartalmú tabletták. Nem szabad sűrűn kapkodni őket, mert súlyos következményei lehetnek!

0
Értékelés: Nincs

Cigaretta, alkohol, drog - döbbenetes adatok a hazai 16 évesekről

Nem annyira a droghasználat, mint inkább a korai alkoholfogyasztás elfogadottsága a legnagyobb probléma a 8-10. osztályos fiatalok körében - ezt a tapasztalatot szűrte le a Nemzeti Drogmegelőzési Intézet a Keszthelyen végzett felmérés eredményének ismertetésekor.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

A fogamzásgátlás mellékhatásai

fogamzasgatlas

A fogamzásgátlóról már egyre több nőnek az a tapasztalati véleménye, hogy amennyire áldásosnak tűnik eleinte, később legalább tízszer annyira megbosszulja magát. Ma már egyre nyilvánvalóbb, hogy fejfájást, keringési problémát, szívritmuszavart, trombózist, maradandó bőrtüneteket, májfoltot, inzulinrezisztenciát, pajzsmirigyproblémákat, zsíranyagcsere zavarokat, vízháztartási zavarokat és akár meddőséget is okozhat, ha valaki hosszú távon szedte.

4.47059
Értékelés: Nincs Átlag: 4.5 (17 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel