Fogamzásgátlók

Fogamzásgátló okozta halálesetek Franciaországban

Négy, mélyvénás trombózis miatt bekövetkezett haláleset köthető az elmúlt 25 évben Franciaországban a Diane 35 tablettához - közölte vasárnap a francia gyógyszerészeti ügynökség.

Forrás: 
http://www.betegszoba.hu/cikkek/szexualis_egeszseg/fogamzasgatlo_okozta_halalesetek_franciaorszagban/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Alig szexelő nőkkel teszteltetnék a fogamzásgátlót

Egy új dili. Nem is kommentelném, de jó, ha mi antalvalisok tisztában vagyunk vele, mennyi badarsággal bombázzák a nőket. Na persze aki hagyja, és itt sem hisz a veszélyekben, az tényleg magára vethet... 

Forrás: 
http://www.nlcafe.hu/egeszseg/20120308/uj_fogamzasgatlo_tesztalanyokat_keresnek/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

A poharunkban köthet ki a szemétbe dobott gyógyszer

Magyarországon a lakosság a gyógyszerhulladék egyharmadát dobja a kijelölt konténerekbe, de az évi 600 tonnás mennyiség kétharmada még mindig a háztartási szemétbe kerül - számolt be a 2,5 éve folyó maradékgyógyszer-begyűjtés adatairól a tevékenységet koordináló Recyclomed Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Forrás: 
http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-207299
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

A fogamzásgátlás mellékhatásai

fogamzasgatlas

A fogamzásgátlóról már egyre több nőnek az a tapasztalati véleménye, hogy amennyire áldásosnak tűnik eleinte, később legalább tízszer annyira megbosszulja magát. Ma már egyre nyilvánvalóbb, hogy fejfájást, keringési problémát, szívritmuszavart, trombózist, maradandó bőrtüneteket, májfoltot, inzulinrezisztenciát, pajzsmirigyproblémákat, zsíranyagcsere zavarokat, vízháztartási zavarokat és akár meddőséget is okozhat, ha valaki hosszú távon szedte.

4.47059
Értékelés: Nincs Átlag: 4.5 (17 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel