Folyadékpótlás

Mentőöv a Szigetek között - azaz, hogyan éljük túl a fesztiválszezont?

Itt a nyár, dübörög a strandszezon, pezseg a vérünk, egymást követik a fesztiválok, rendezvények, amiken valljuk be, néha-néha túltöltünk a garaton, esetleg úgy bezabálunk, hogy elcsapjuk a hasunkat. Ismét jót mosolyogtam, amikor megláttam a blog témáját, amit erre a hétre megnyertem, mivel annak idején, amikor fiatal voltam és bohó, háát, volt egy pár év az életemből, amit bulizással töltöttem. Így tapasztalatból tudom, hogy nagyon cudarul tudja magát érezni az ember, és annak lánya egy átmulatott éjszaka után. 

Fesztivál időszak

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (13 votes)

Nem beteg vagy, hanem szomjas! (Ne gyógyszerrel kezeld a szomjúságot!)

Sziasztok! 

Én elolvastam és nagyon hasznosnak és érdekesnek találtam. A víz gyógyító hatásairól és szükségességéről ír.

tigerwoman


Dr. Batmanghelidj üzenete a világnak

Előszó

Az orvosok alig támogatják a H2O megelőző és gyógyító szerepét, de Dr. Batmanghelidj tanulmányozta a víz emberi szervezetre gyakorolt hatását, és úgy találta, hogy ez a létező legjobb fájdalomcsillapító és megelőző terápia.

Dr. Fereydoon Batmanghelidj, egy nemzetközileg elismert, híres kutató, szerző és a víz természetes gyógyító erejének szószólója. 1931-ben született Iránban. A skóciai Fettes Egyetemen végzett, és a London Egyetem St. Mary Kórházában szerzett gyakorlatot, ahol Sir Alexander Fleming, a penicillin feltalálója kezei alatt dolgozott.

viz-gyogyito-szerepe

Forrás: 
http://www.watercure.com/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)

Izzadás a méregtelenítés első lépése...

Izzasztófürdő náthásoknak

Először tisztítani, aztán gyógyítani! - vallják a természetgyógyászok. Ahhoz, hogy ez a feltétel teljesüljön, izzadásra, böjtre, bőséges folyadékfogyasztásra van szükség, amikor náthásak vagyunk. A következőkben összefoglaljuk mindazokat a tennivalókat, amelyekkel felgyorsíthatjuk gyógyulásunk folyamatát.

Forrás: 
ideal.hu
4.333335
Értékelés: Nincs Átlag: 4.3 (3 votes)

Drágám, fáj a fejem, szeretkezzünk!

Ha kalapáccsal döngetnek a fejünkben, legkevésbé sem vágyunk a sportolásra. Mégis ajánlják a testmozgást, mint a fejfájás megszüntetőjét. A gyógyírok közé felsorolják a Kung-Fu-t, Tai Chi-t és nem utolsó sorban a szexet is. A fejfájós emberek mindig készen állnak egy következő "rohamra", ezért mindig kezük ügyénél vannak a fejfájást csillapító gyógyszerek, a hűtőbe bekészítve a jégakku.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

A szaunázás, mint páratlan regenerálódás!

A szauna gyógyító hatásával, máig sincsenek igazán tisztában az emberek. Ma Magyarországon a lakosság csak igen kis része használja. Pedig a strandokon, uszodákon és gyógyfürdőkön kívül már otthoni körülmények között is megvalósítható.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel