Gyógyszer maffia

Boszorkányüldözés a XXI. században

Modern kori boszorkányüldözés...

ne-mondd-meg-mit-csinaljakHogyan jut el az ember lánya oda, hogy érdekelni kezdi a Bionomia? Soha nem bírtam, ha megmondják, hogy mit kell tennem, talán ezért jelentette ki egy régi főnököm, hogy öntörvényű vagyok. Igazság szerint ezt akkor dicséretnek vettem, mert ezt a titulust akkor kaptam, amikor éppen jól ment a szekér... És, ha éreztem, vagy éppen meg voltam győződve róla, hogy helyes, amit teszek, akkor hiába próbáltak másfelé terelgetni, mentem előre, mint a kos (Pedig ikrek vagyok, némi oroszlán beütéssel! ).

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (22 votes)

Az AIDS betegséget a HIV vírus okozza... Vagy az orvosságok, gyógyszerek, oltóanyagok használata? - 6.rész

Ghislaine a könyvében az első fejezetben egy test, egy lélek, egy szellemként definiálja az emberi lényt. Megkérdezzük Badics Árpádot, aki okleveles biologikus, hogy ennek a hitbéli kinyilatkoztatásnak tűnő információnak milyen gyakorlati hasznát vehetjük.

Test lélek szellem

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Az AIDS betegséget a HIV vírus okozza... Vagy az orvosságok, gyógyszerek, oltóanyagok használata? - 3. rész

Ahogy Ghislaine javasolta könyvének előszavában, kicsit elkezdtem keresgélni, hogy rajta kívül más orvosok hogyan és miként adtak hangot a HIV-elképzeléssel kapcsolatban.

hiv-igazsag

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (12 votes)

Súlyos mellékhatásokat okoz a pattanás elleni szer

Az isotretinoin nevű szer hatékonyan kezeli a pattanásokat - azonban olyan mellékhatásokkal jár, mint a száraz bőr, a születendő gyermekeket érintő magasabb kockázat, depresszió, vagy az öngyilkos gondolatok. 

Forrás: 
http://www.hazipatika.com/eletmod/egeszseges_szepseg/cikkek/sulyos_mellekhatasokat_okoz_a_pattanas_elleni_szer/20131118141334
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Egy gyógyszertári vezérigazgató kitálalt a gyógyszergyárakról!

Orvosok lekenyerezése, hatalmas profit, méregdrágán kínált filléres hatóanyagok, gyógyszerek nem tudományos tesztelése, a hatóságok megvesztegetése, kitalált betegségek, hatalmas marketingkampányok, sötét titkok, rengeteg pénz, amivel mindent el lehet tusolni, seregnyi károsult és szenvedő ember, akinek fogalma sincs, hogy minek is esett áldozatául. Így lehetne legjobban leírni a mai gyógyszeripart néhány szóban.

gyogyszergyarak_leleplezese-450x.jpg

Forrás: 
http://naturahirek.hu/egy-gyogyszergyari-vezerigazgatonak-elege-lett-es-elmondta-az-igazat-gyogyszergyarakrol/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 votes)

Van megoldás - gyógyszerek helyett

Nem kell azonnal tablettákat bevennünk, ha fáj a fejünk, köhögünk, vagy influenzásak vagyunk! Betegnek lenni a világ egyik legrosszabb dolga, éppen ezért szeretnénk minél előbb megszabadulni a kínzó fájdalmaktól, rosszulléttől. Erre a leggyorsabb megoldás, ha elszaladunk az orvoshoz, aki felír valamilyen gyógyszert, majd a recepttel mehetünk a patikába, ahol az eladó kimondja, hogy hány ezer forintunkba is kerül az a párszem tabletta. 

Forrás: 
http://hir.ma/egeszseg/gyogyszereket-helyettesito-megoldasok
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

Vakcina háború - Hamarosan!

Az oltás a mai napig egy erős érzelmeket kiváltó téma, amely családokat, barátokat, közösségeket, sőt, nemzeteket oszt meg. Oltatni vagy nem oltatni? Az emberek nagyon szenvedélyesen képesek mindkét oldalon állást foglalni annak ellenére, hogy - valljuk be őszintén - a nyilvánosság előtt ezen téma megvitatása igencsak híján van az őszinteségnek, valamint a becsületes és kultúrált kommunikációnak.

oltas_igen_vagy_nem

Forrás: 
http://www.naturalnews.com/041891_Vaccine_War_documentary_coming_soon.html
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

"Az antioxidánsok inkább okozói, mint megelőzői a ráknak"

A 84 éves dr. James Watson - aki a DNS kettős hélix szerkezetének feltárásáért kapott Nobel-díjat 1962-ben - nemrég új elmélettel állt elő, amelyet ő maga "az egyik legjelentősebb munkájának" nevez a kettős hélix felfedezése óta. Az Open Biology folyóiratban 2013. január 8-án megjelent cikkében Watson amellett érvel, hogy egyáltalán nem érdemes antioxidánsokat tartalmazó étrend-kiegészítőket szednünk, mert ezek "inkább kiváltják, mint megelőzik a rákot." Watson új cikkét többen kritizálták, köztük egy sokak által elismert rákkutató is, aki azonban csak név nélkül volt hajlandó nyilatkozni a Reuters-nek, mondván, "nem akarja megsérteni Watsont". 

Forrás: 
http://daganatok.hu/rakvolt/james-watson-uj-elmelete-az-antioxidansok-es-a-rak-kapcsolatarol
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Hihetetlen, de IGAZ – A kender

Edgar Cayce azt mondta, hogy a természetben minden betegségre meg van a gyógyszer, csak meg kell keresni. /GYÓGY-SZER!/ Itt a példa rá, hogy a legcsodásabb gyógy-szerekből hogy lesz első számú közellenség. 

Forrás: 
http://magyargyogynovenyek.wordpress.com/tag/rick-simpson/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

Homeopátia – a nagy átverés (?)

Ahogy az orvostudományba vetett hit kicsit megingott, megjelentek az alternatív medicina sarlatánjai, élükön a homeopátia híveivel. Amikor a tudományos alapú orvoslást kívülről és belülről is támadják, az elhivatott kutató nem maradhat néma. (A szerző egyetemi tanár, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara Orvosi Biológiai Intézetének intézetvezető igazgatója.)

Forrás: 
http://index.hu/tudomany/2013/02/06/homeopatia_a_nagy_atveres/
2.42857
Értékelés: Nincs Átlag: 2.4 (7 votes)

A vadkender olaj meggyógyítja a rákot, de vajon miért nem tudja ezt senki?

A kannabisz kivonat, más néven ” olaj” Rick Simpson által először előállított fajtája egy koncentrált, kifejlett nőivarú növény virágjából, leveléből származó szájon át bevehető készítmény. Nagy mennyiségű olaj 3-6 hónapos időszak alatti fogyasztása szinte minden betegséget meggyógyít, vagy könnyebben kezelhetővé tesz. Ez azért lehetséges, mert a kannabisz alapvetően az endokannabinoid rendszeren keresztül hat. Ez a rendszer tart fent homeosztázist a test többi részével. A valóság az, hogy a kannabisz elfüstölve is hat a rákra, krónikus fájdalmakra és gyulladásos állapotok ellen.

Forrás: 
http://naturahirek.hu/a-kendermagolaj-meggyogyitja-a-rakot-de-vajon-miert-nem-tudja-ezt-senki/
4.25
Értékelés: Nincs Átlag: 4.3 (12 votes)

Drogot akár benzinkútról

Nagy divatja van manapság az úgynevezett designer drogok hajszolásának. Szemfüles rendőrségünk azonnal lecsap egy üzletre, ha az Amszterdamshopnak vagy Kábítószerszaküzletnek hívja magát és bár jogszabály híján nem igazán tud eljárni, de legalább zaklatja a drogkereskedőket. 

Forrás: 
http://www.naturhirek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=512&Itemid=200
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Nem kaphatnak drága kezelést a reménytelennek ítélt rákbetegek

Természetesen felháborodást keltett a cikk. Valamilyen szinten az is lehetne. Kíváncsi lennék, hogy abban az esetben, ha megvonják valakitől a gyógyszeres kezelést, vajon a természetes gyógymódok felé fordul-e????

Forrás: 
http://index.hu/belfold/2012/12/12/nem_kaphatnak_draga_kezelest_a_remenytelennek_itelt_rakbetegek/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Veszélyes a grapefruit 45 felett???

Fokozatosan nő azoknak a gyógyszereknek a száma, amelyek grépfrúttal együtt fogyasztva akár súlyos mellékhatásokat is okozhatnak. Bár a citrusfélék és a gyógyszerek kölcsönhatása már régóta ismert, sokszor még a szakemberek sincsenek tisztában a lehetséges következményekkel.

Forrás: 
http://www.origo.hu/egeszseg/20121127-egyre-tobb-gyogyszer-hatasat-befolyasoljak-a-citrusfelek.html
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel