Biorezonanciáról bővebben

Kedves Rius!

Az én kisfiamnak, aki lassan 2 éves lesz, ez a vizsgálat mutatott rá, hogy a tejre, tojásra ill. a húsokra is allergiás - tehát az állati fehérjékre, legalábbis most nem bírja a szervezete. Az ő kis háta, hasa tele volt ekcémával. Mióta ezeket kiiktattuk az étrendjéből - a hús elhagyása volt a legutolsó, azóta – rá pár nappal már - megszűntek a száraz, piros ekcéma foltok. Nekünk sokat segített.

Megjegyzem azért, hogy a vizsgálat előtt voltunk már fél évvel azelőtt a gyerekorvosnál, és a vérvételből egyetlen egy olyan anyagot nem hozott ki pozitívan , amire allergiás lenne a szervezete. Azóta már felvilágosított más orvos végzettségű szakember is, hogy ez valóban előfordulhat, mivel még korábban nem találkozott a szervezet olyan nagy mennyiségű allergiát kiváltó étellel, hogy az a vérből kimutatható lenne. Ezért van az, hogy egyes allergia vizsgálatok előtt az adott személlyel megitatnak pl. tejet, hogy valóban kiderüljön, hogy az okozhat nála allergiát. Természetesen azért vannak olyan gyerekek is akiknek már csecsemőkorukban is ki lehet mutatni az érzékenységet.
Mielőtt elmentünk a vizsgálatra, én is kíváncsi voltam, hogy valójában mi alapján is működik ez a kezelés, nem mellesleg a párom azért kételkedett a vizsgálat hitelességében.

Ezt a vizsgálati módszert egyébként nyugati országokban már szélesebb körben is használják.  

Pl.: Németországban már 25 éve kiemelkedő sikerrel folytatott terápia.

Most leírok neked egy- két információt, amit akkor találtam. Talán ezzel egy kicsit több információt tudsz erről a módszerről szerezni.

 

A szervezet egészének informatikai rehabilitációjával foglalkozó terápiás irányzatot összefoglaló néven biorezonancia terápiának (BRT) nevezik.

A biorezonancia terápiát az űrhajósok egészségmegőrzésére kezdték kifejleszteni.

Az 1920-as évektől foglalkoznak tudósok a bioinformatikával. A szervezet működésének (az életnek) alapja a jól működő, összehangolt sejtinformációs rendszer.

Az első áttörést az Egyesült Államok hadiiparának/űrkutatásának megbízásából végzett kutatások hozták az 1960-as évek végén: bebizonyosodott, hogy életterünk természetes elektromágneses közege nélkül (külső ritmizálók) anyagcsere-folyamataink alapvető ritmizálását (alvás-ébrenlét, hormonális működés, stb.) nem vagyunk képesek fenntartani.

Az 1970-es évek elejétől már alkalmazzák a biorezonanciás elven működő csontállomány-állagot védő elektroterápiát.

Ezekre a fejlesztésekre szintén elsősorban az űrkutatásnak volt szüksége, mert a súlytalanság állapotában a csontszövet anyagcseréjének megfelelő irányításához hiányoztak a nyomás által keletkező ún. piezoelektromos jelek.

1975-től közvetlenül is mérhetővé váltak a DNS és a membránok által kibocsátott elektromágneses jelek. Időközben (főleg a német anyanyelvű európai országokban és Japánban) széles felhasználói táborra találtak a rezonanciás kölcsönhatásokra támaszkodó elektrodiagnosztikai eljárások.

1977-től megjelentek a biológiai rezonancia elvén működő terápiás készülékek, majd az 1980-as évek közepétől a kombinált, diagnosztikai és terápiás funkcióval is rendelkező berendezések. Orvos- és természetgyógyász társaságok alakultak, melyek működésének középpontjában a rezonanciás elektroterápia áll.

Az 1970-es évek végétől folyamatosan láttak napvilágot olyan publikációk, melyek a sejtmembránok elektromágneses szelektivitásával kapcsolatosak.

1979-től a 'biológiai ablak' fogalma került bevezetésre. A Salfordi Egyetem (Anglia) mérései és a kapcsolódó kutatások igazolták, hogy az allergiás folyamatoknál minden alkalommal elektromágneses engramok is részt vesznek a 'hibás reakciók' létrejöttében. Publikációikban az újfajta, rezonanciás kölcsönhatásokon alapuló diagnosztikai és terápiás módszerek hatásmechanizmusát is megtalálhatjuk (1987-től).

Mára a biorezonancia berendezések technikája olyan szinten van kifejlesztve, hogy az életfunkciók javítását, a rehabilitációt szinte önállóan képesek elvégezni. Megjelentek általános személyi használatra, közérzetjavításra kifejlesztett biorezonancia elven működő eszközök is bizonyságul, hogy mellékhatás-mentes, jól működő elvről és hatásmechanizmusról van szó.

 

Egy másik cikk erre világított rá:

A mindannyiunk által ismert Szent-Györgyi Albert élettani kutatási eredményei szerint a sejtek bioelektronikus kapcsolata meghatározó az életműködésben. 1975-ben technikailag lehetővé vált, hogy a sejtek ultrafinom bioelektronikai jeleit mérjék. Az eredmények azt igazolták, hogy a beteg sejtek más impulzusokat bocsátanak ki, mint az egészségesek. Szent-Györgyi Albert felismerésére épül napjaink új biofizikai gyógyászati eljárása a biorezonancia terápia. Ennek az eljárásnak a lényege, hogy terápiás céllal szabályozza az egymással kapcsolódásban lévő sejtek közötti együttműködést. A sejtek működése során gyenge elektromágnesesség mérhető, melyből meghatározható, hogy egészséges-e a szervezet. Későbbi kutatások azt is igazolták, hogy az emberi szervezet környezete hatásaira is reagál. Így a külső mágneses tér kialakításával a beteg sejtek egészséges működésre serkenthetők.

„Az élet, kémiai anyagok által hordozott elektromágneses energiák végtelenül intelligens kölcsönhatása.” Dr. F. K. Bellokossy, Denver, Colorado állam

Testünk minden egyes sejtje piciny elektromágneses egység, amely külső energia hatására elektromos impulzussal reagál, vagyis kommunikál.
A hormonális és az idegi irányítás mellett van tehát egy elektromágneses bio-kommunikációs irányítórendszerünk is, amely a sejtek biokémiai folyamatainak összehangolásáért felelős. Ennek mérhető elektromos tevékenységből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára.
Egy-egy betegségnek különböző stádiumai vannak. A kezdeti stádiumban a változások molekuláris- majd sejtszinten történnek. Ezek a változások még semmilyen tünettel nem hívják fel magukra a figyelmet, tehát érzékeink még nem jeleznek betegséget. Csak később, mikor már a károsodás olyan nagymértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja, érzékelünk rendellenességeket, melyeknek gyakran nem is tulajdonítunk figyelmet. Sajnos sokszor az ilyen panasszal érkező betegeket maguk az orvosok is egészségesnek tekintik. Ide tartoznak többek között az olyan jelzések, mint a fáradékonyság, nyugtalanság, kisebb alvászavarok, frontérzékenység, étvágytalanság vagy állandó éhségérzet és falánkság, betegségérzet, rövid ideig tartó rosszullétek és még sorolhatnám. Ha ebben a stádiumban nem korrigáljuk az elváltozásokat, akkor a betegség tovább mélyül és egyre erősödő formában jelennek meg a már ismert betegségtünetek. Mivel minden szervezet más és más, ebben a későbbi stádiumban az orvostudomány eszközeivel már nem mindig sikerül az egészséget teljes egészében visszaállítani.

 

Szép napot mindenkinek!

Zs. Móni

3.666665
Értékelés: Nincs Átlag: 3.7 (3 votes)

Hozzászólások

Merre induljak?

Nekem nagyjából jó eredményeket adott a vizsgálat, de van pár megijesztő érték is. A mellékpajzsmirigy nagyon alacsony, a gyomor és hasnyálperisztaltika is alalacsony értékű. A biorezóval egyidőben a hagyományos vérvizsgálat a Tsh alacsonyabb értékét mutatta. ÉS A LEGIJESZTŐBB AZ AGYI ÉRELMESZESEDÉS. EZ 3 X-ES a biorezón. Ezt megelőzően tarkótájon erős nyomást éreztem, szédültem. A Gnm-el ez egybevág. Szerintetek most merre induljak el??

Értékelés: Nincs
B.Kinga's picture

Olvasd el újra!

Nituka, igazából erre már válaszoltam neked. Erre és erre lenne érdemes. A TSH-val kapcsolatosan pedig itt írtam neked.

Jobbulást neked! 

Értékelés: Nincs

Allergiás 3 éves

Sziasztok!

A kislányommal múlt héten voltunk biorezonanciás allergiavizsgálaton, mert szerdán rengeteg csalánkiütés jött ki a testén mindenfelé. Már régebben is produkált ilyet, de ennyire komoly még nem volt. Kihoztak egy jópár dolgot, ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.

Allergiás a tojássárgájára. Olvastam ezzel kapcsolatban, hogy keresztreakció állhat fenn a fehérjére ill. a csirkehúsra is. Az ottan doktornéni azt mondta, a fehérjével nincs gondja, azt kaphatja, sőt, ő javasolja is, hogy kapja. Csirkehúsról szó sem esett. Kicsit bizonytalan vagyok, akkor fehérjét ehet, vagy azt sem? Süteménybe néha jól jönne valami "ragasztóanyag", ha fehérjét használhatok, az más fél siker.

Olvastam továbbá, hogy aki alapvető élelmiszerre érzékeny (tojás, tej, glutén), az után a gyerek után emelt családi pótlék jár, illetve 10 éves koráig GYES-en lehet vele lenni. Erről tudtok valami bővebbet?

Az óvodába persze rögtön bevittem az allergiáról szóló igazolást. Azt a választ kaptam, hogy tudomásul vették, de mivel az igazolás nem gasztroenterológustól van, hanem háziorvostól, így a konyha felül fogja bírálni, és nem fogja elfogadni. Ilyenkor mit lehet csinálni? Régebben (épp 1 éve) voltunk Prick teszten ill. vérvételes allergiavizsgálaton, ott semmi allergén anyagot nem találtak nála. Hogy fogok én erről igazolást kapni? Tudtok ajánlani olyan gasztroenterológust Bp-en, aki biorezonanciás eredmény alapján kiállítja az igazolást és nem szúrkálja meg megint feleslegesen a gyereket?

A tojássárgáján kívül allergiás a cseresznyére (ettől volt most a csalánkiütése), hajdinára, mézre, az E124-re (piros ételszínezék) ill. az E252-re (hústartósító). A mézzel kapcsolatban kérdezem, hogy így apiterápiás dolgokat sem ehet, ugye? Mézes almarostot szoktam neki adni naponta.

Azt mondta a vizsgáló doktornéni, hogy ha két évig nem kap ezekből az anyagokból, akkor a tojássárgáján kívül a többi allergia el tud múlni, a tojás viszont egész életében fennmarad. Mi erről a tapasztalat?

Köszönöm szépen a választ! Szép napot nektek!

ViZi

Értékelés: Nincs

Biorezonanciás vizsgálatra hivatalos orvosi igazolás?

Kedves ViZi!

Én úgy tudom, hogy hivatalosan az étkeztető cégek csak szakorvos által kiállított igazolást fogadhatnak el, de a jogszabályban nincs pontosan kikötve, hogy ez csak gasztroenterológus lehet.  Szigorodtak a jogszabályok ezzel kapcsolatosan, így általában az étkeztetők is jobban figyelnek ezekre. A biorezonanciás vizsgálat eredményét és a háziorvosi igazolást sajnos nem tekintik hivatalos igazolásnak :(. Szerintem vedd fel a kapcsolatot az étkeztetővel és annak dietetikusával is, hogy nálatok mit lehet ilyen esetben tenni, és pontosan milyen orvosoktól fogadnak el igazolást.

Emelt családi pótlék és különböző  kedvezmények járnak az ételallargiás gyerek után, de ezt különböző hivatalos orvosi papírokkal kell igazolni....

Sajnos nem tudok neked olyan orvost javasolni aki a biorezonancia alapján ír egy hivatalos igazolást, de ha valaki ismer ilyet az olvasók közül akkor kérjük szépen írja meg!

Az ételekkel kapcsolatos kérdéseidet a biorezonanciás doktornővel beszéld meg kérlek, de én is megkérdezem róla szakértőinket. Az apiterápiás mézek fermentáltak, "előemésztett" formában vannak így teljesen másként viselkednek a szervezetben, mint a hagyományos étkezési méz.

Fontos lenne, hogy a diéta mellett az emésztőrendszerét és az immunrendszerét is erősítsd, mert akkor javulhatnak, elmúlhatnak a tünetek. 

Kérlek olvasd el a Rejtett gluténintolerancia és az Ételérzékenység, szivárgó bélszindróma hozzászólásokat is.

Értékelés: Nincs

Allergiás 3 éves

Kedves Detti!

Köszönöm szépen a válaszaidat!

Úgy döntöttünk, a legjobb tudásunk szerint kerülni fogjuk az allergén ételeket itthon, de az óvodai étkezésébe sajnos nem tudunk belenyúlni. Igazából itt a tojássárgája az, amit ételekbe belefőzve nem tudnak kikerülni, a többi dolog elég egzakt. Még az "E"-k nem, de erre megpróbálnak az óvónénik odafigyelni. Egyébként nincs állandó tünete, kicsit csúnyácska a bőre, időnként pattanások jelennek meg az arcán, főleg az orrán, de nem vészes, csak nem olyan szép gyerekbőr. A csalánkiütés az elég durva volt... Ezek a tünetek miatt nem szeretnénk újra megszúratni, attól tartunk, az allergológiai vizsgálat úgysem mutatna ki semmi használhatót.

Az immunrendszerét és az emésztőkéjét folyamatosan igyekszem erősíteni, eszik Manó Mannát, aróniás Csicsóka csodát, Gyermekerősítő tinktúrát, halolajat, D3 vitamint, néha Humit (amikor sikerül lenyelnie a kapszulát :). Jól is van, nem volt beteg több, mint egy éve (kopp-kopp), pedig most szeptemberben kezdte az ovit. Eddig Mézes almarostot evett, akkor ezt folytathatom, vagy térjünk át Emócióra? Azt is szereti, csak elég drága sajnos :( Fermentpatront nem tudom mibe tenni neki, nem iszik meg vízen és házi rizs/kölestejen kívül mást.

Az ételekkel kapcsolatosan azért érdekel a szakértőitek véleménye!

Köszönettel,

ViZi

Értékelés: Nincs

Allergiára kineziológia és gyógygombák

Kedves ViZI!

Ha erősíted gyermeked immunrendszerét és a bélflóráját, valamint teljes értékű táplálékokat kap akkor valószínűleg a tünetei el fognak múlni. Szerintem egy idő elteltével érdemes lenne megismételni a biorezonanciás vizsgálatot akár másik szakemberrel. Arra érdemes figyelni, hogy a biorezonancia kimutathat "érzékenységet" akkor is, ha az elmúlt időszakban túl sok került be abból a bizonyos ételből ( pl. tojás), de ezt  a hozzáértő szakember meg tudja különböztetni a valódi érzékenységtől. 

Mostanában több olyan vírus van, ami hasonló kiütéses tünetekkel jár, ezért összetéveszthető az allergén által okozott csalánkiütéssel!  

 

Dr. Csomai Zita azoknál a gyerekeknél, akik több mindenre allergiásak mindenképp javasolna kineziológia oldást is. A Ganoderma egyébként nagyon jó az allergiákra és a Cordyceps, mindkettő adaptogén, és mindkettőt lehet gyereknek is adni. Adaptogénekről itt olvashatsz.

Méz almarosttal többszörösen fermentált készítmény, így "átalakított" formában van benne a méz, valószínűleg gondot nem okozna, főleg ha már eddig is szedte, de ezt a biorezonaciás szakemberrel beszéld meg kérlek. (Dr Ládi Szabolcs szerint a szójára allergiásoknak nem okoz gondot a génmanipulációtól mentes fermentált szója a fermentáció miatt.) Biorezonanciával általában ki tudják azt is mérni, hogy egy adott termék pont most jó-e annak aki szedné, szükséges-e. 

A Fermentpatronnal kapcsolatban az jutott eszembe, hogy megérleled gyümölcslébe amit aztán vízzel, növényi tejjel jól felhigítasz, hátha így meginná. 

 

Értékelés: Nincs

Káliumhiány

Sziasztok !

Nálam a biorezonancia felmérés nagyfokú káliumhiányt mutatott. Erre mit javasoltok? 

Értékelés: Nincs

Káliumhiányra

Szia lilavirág!

Kálium és nátrium egyensúlyárol EZT a hozzászólást olvasd el kérlek és létezik egy (kifejezetten léböjt idejére javasolt) kálium leves is.

A kálium tökéletesebb beépüléshez a B12-vitaminról itt olvashatsz bővebben. Káliumot és B-vitamint is a tartalmaz a virágpor.

Fruit Fittet is kipróbálhatod, mert a benne lévő cékla " egészségre gyakorolt hatása igen régóta ismert. Szakirodalmi adatok szerint szerteágazó gyógyhatását a benne található számos vitaminnak (C, B1, B2, B6), ásványi anyagnak (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) köszönheti.
Magas kálium és magnézium tartalma miatt hozzájárul a test fiziológiai táplálásához, az izmok és az állóképesség növeléséhez."

Huminiqum kálium-jodidot is tartalmaz. Longo-vital acaiban lévő acai bogyó is tartalmaz káliumot, de acai bogyót több termékben is találhatsz.

Értékelés: Nincs

M...S...elemzés

Üdvözlöm,

Olyan kérdésem lenne, hogy voltam M... S... testelemzésen, de a kiértékelővel sem a kiértékeléssel nem vagyok megelégedve; persze nem Önöknél voltam. Szeretném megérteni az ott kiértékelt rizikósabb eredményeimet, mivel valamennyire értek hozzá és nagyon ellentmondásos az egész. Azért mentem el ilyen kivizsgálásra, mert tini korom óta aknés, pattanásos mindenem, szó szerint és most már a bőröm is vékonyodik, sok hajszálér láthatóvá válik a lábaimon, vállamon stb. Hormonproblémára gyanakodtam, rengeteget olvastam ezügyben is; de valahogy semmi tünetegyüttes nem passzol. Az eredmény szerint mellékpajzsmirigy alulműködés és májzsírosodás van; ami felettéb vicces, mert egészségesen táplálkozom, sovány vagyok; én is gyógyítással és életmód tanácsadással foglalkozom. A másik ellentmondás a sok káros szabad gyök, 6-szor többet mutatott a megengedett maximumnál; de azok amik pont a szabadgyökök ellen dolgoznak (metionon, arginin) megintcsak sokkal több van. Akkor, hogy lehet magas a szabadgyök értékem, amikor a meggátoló anyagok is nagyon magasan találhatóak meg? Ön tudna erre esetleg valamit mondani? Vagy ez alapján milyen terméket javasolna? Chlorrela port is iszom, máriatövist is szedek 500 mg-osat, megbízható vitaminokat is szedek; tejtermékeket szinte egyáltalán nem eszem, cukrot sem használunk, a lisztet is próbálom teljesen kilőni, de ezt nehezebb. Nyers és paleo étkezésen vagyok kb. 80 %-ban; de húsmentesen. :-) A 20 % amikor egyik munkából futok a másikba eléhezve, és időnként nincs más életmentés csak egy pékáru. :-(

Köszönöm a választ, ha nem tud mit tanácsolni, akkor megírná kinek tehetném fel ezt a kérdést?

Köszönöm;

Beatrix

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

Elemzés kiértékelés

Kedves Beatrix!

Átmozgattam hozzászólásod, ha nem bánod. Az általad megnevezett gépet nem ismerem, így segíteni sem tudok. Sajnálom.

Úgy vélem, érdemes lenne felkeresned Dr. Komáromy Hédit, és átbeszélni Vele a kérdéseidet.

Egy-egy ilyen felmérésnél nagyon fontos a vizsgáló személye, és hogy mennyire ismeri a gépet, amivel dolgozik, mennyire ismeri fel az összefüggéseket, ha egy-egy adatot "kidob" a gép, mennyire képes helyén kezelni az értékeket, ... 

Drukkolok, hogy megtaláld segítséged! :)

 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Tulipiros's picture

Biorezonancia Debrecenben

Sziasztok!

Lehet rávesezm magam, ill. előteremtem a rávalót és elmegyek egy biorezonanciás felmérésre. Szerintetek érdemes (ekcéma, évek óta tartó állandó orrfolyás, migrén (ami szülés óta még nem tért vissza) miatt, emésztésem szinte tökéletesnek érzem az életmódváltás óta)? Kit ajánlotok Debrecenben? Én Dr. Kacsó Kornéliát találtam, ő orvos és mellette lett természetgyógyász, nekem ez meggyőző volt. Ti mit gondoltok? Segítségetek előre is köszönöm.

Úgy tapasztalom az ekcémám nem gluténra, hanem búza fogyasztásra jön elő (rozstól, árpőától, zabtól nem). De volt egy hét mikor előjött pedig nem ettem búzát, azon a héten szintetikus vitamint szedtem (az ára miatt vettem meg, nálunk leginkább csak a gyerekre tellik, neki vesszünk bionomos táplálék kiegészítőt), talán attól jött elő? Egy barátnőm úgy tapasztalta, hogy neki legelőször attól a vitamintól jelnetkezett az ekcémája. A másik tippem a hisztamin lenne, azon a héten kaptunk ajándékba pálinkát . (Találgatok, mert nagyon szeretném tudni, hogy pontosan mitől van, a fél éves gluténmentes diéta és szoptatás miatt nagyon lesoványodtam, általános iskolás korom óta nem voltam ilyen vékony, és mér kezd kicsit zavarni, ennél soványabb nem akarok lenni)

Üdv: Tulipiros

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

Biorezonancia és egyéb kérdések

Budapesten valószínűleg hamarosan lesz ilyen jellegű vizsgálat. Debrecenben sajnos nem ismerek ilyen orvost/természetgyógyászt. Aki tud segíteni Tulipirosnak, magánban (a nevére kattintva) írhat tippeket.

Épp ma jelent meg egy olvasói hozzászólás, nagyon jól levezeti a glutén problémáját, valamint azt, hogy hogyan oldotta meg, valamint az alatta lévő választ is olvasd el. Az, hogy nálad mi váltja ki a rosszabbodást, arra csak te tudsz rájönni... és a megoldás kulcsa is a te kezedben van, Figyeld magad, és a szevezeted reakcióit! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Vizsgálat Bpesten?

Sziasztok!

Ha esetleg valakinek van infója, engem is érdekelne megbízható szakember Budapesten. Illetve szeretném kisfiamat is vizsgáltatni, tehát olyan biorezós is kellene nekem, aki "izgága" gyereket is be tud mérni.

Előre is köszönöm.

 

 

 

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

Biorezó Budapesten

Kedves Benyó!

"Izgága" gyerkőcnek is megfelelő lesz, a részleteket épp az imént írtam egy kicsit alább :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Megbízható biorezonanciás szakembert keresek

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy tudtok-e ajánlani megbízható, hiteles, biorezonanciával foglalkozó szakembert Budapesten, esetleg Budapesten és környékén?

Köszönöm szépen előre is!

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

Biorezonanciás vizsgálat Budapesten

Kedves Birsalmafa!

Hamarosan ismét elérhető lesz a Bionom Központban Dr. Komáromy Hédi biorezonanciás állapotfelmérése.

Kis türelmedet kérjük. Érdemes figyelni az antalvali.com oldalt és a bionom.hu-n található konzultációs fülecskét, ahol majd jelentkezni lehet.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Figyelni fogom

Kedves Vali!

Remek. Köszönöm válaszod, figyelni fogom!

Brisalmafa

Értékelés: Nincs
paripa's picture

Igaz, hogy ezentúl tilos lesz?

A VNTV egyik újabb videóján hallottam az információt, hogy be fogják tiltani a biorenzonanciás kezeléseket és az akupunktúrát is!

Ha ez igaz, akkor elég nagy visszalépést jelent....A gyógyszerlobbi elővette ostorát...?

 

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

Én nem hallottam róla, hogy betiltják a biorezonanciás kezelést

csak arról, hogy nem lehet orvostechnikai eszköz, mint ahogy az akupunktúra sem. De sajnos azon sem lepődnék meg, ha igazad lenne. Nagy [email protected] van a hagyományos orvoslás, és annak szponzora a gyógyszeripar is...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

A biorezonanciás kezeléshez

A biorezonanciás kezeléshez szükség van egy birezonanciás gépre, és ezt a gépet nem lehet "orvostechnikai eszköz"-nek nevezni. Az akupunktúra egy gyógyító eljárás, aminek nincs, illetve minimális az eszköz igénye. Ebben az esetben az akupunktúránál használatos tűt lehetne orvostechnikai eszköznek minősíteni, aminek szerintem semmi akadálya nem lenne.

Egyébként az, hogy valami orvostechnikai eszköz e vagy sem, elsősorban "műszaki" kérdés. Az hogy az, amit az eszköz csinál az hatásos e vagy sem, az már "orvosi" kérdés. 

Az hogy egy készülék nem lehet orvostechnikai eszköz, egészen biztosan nem a gyógyszergyári lobbi miatt van. Hiszen az elektroterápia, ultrahang terápia, mágnes terápia elfogadott gyógymódok, és az ezekhez használatos eszközök orvostechnikai eszközök.
 

Értékelés: Nincs

Biorezonanciás szakember Pécsett

Szia!

Szeretnék érdeklődni, hogy Pécsett tudtok e ajánlani megbízható biorezonanciás szakembert.

Köszönöm! Szilvi

Értékelés: Nincs
verebedit's picture

Pécsett keresnek biorezonanciális szakembert

Remélem, az olvasók tudnak Neked segíteni!

Kedves olvasók! Ha tudtok jó és megbízható biorezonanciális szakembert Pécsett, kérlek segítsetek Szilvinek!

Az információkat közvetlenül neki írjátok meg! A nevére kattintva tudjátok vele felvenni a kapcsolatot.

Előre is köszönöm! 

Értékelés: Nincs

melyik?

A biorezonancia és a Voll diagnosztika között mi a különbség? Melyiket érdemes inkább? És leginkább KIHEZ mehetek??? Nekem van egy szakmailag csúcsszuper hozzáértő Vollos természetgyógyászom, de valami olyan pökhendi a stílusa, hogy nem vagyok hajlandó visszamenni hozzá. 14 éve voltam nála először, akkor még normális volt. Most másodszor úgy mentem hozzá, hogy az felmérésnél azzal győzködtem magam, maradok, hisz jó szakember. Aztán amikor követésre mentem, akkor eldöntöttem, soha többet ide vissza. Olyan szinten lekezelő lett, hogy el sem tudom mondani. Többen ugyanezt jelezték vissza. A módszer jó, nekem működött. De máshoz szeretnék menni. Ötlet?

Köszönöm!

Értékelés: Nincs
Varga Nikoletta's picture

máshoz szeretnél menni

Kedves Meenakshi!

Kérlek, vedd fel Lakat Böbe kolléganőmmel (lakatbobe kukac antalvali pont hu) a kapcsolatot, Ő tud számodra megfelelő szakembert ajánlani.

Niki

Értékelés: Nincs

Biorezonancia

Tudnátok nekem segíteni? Hétfőn írtam a lakatbobe kukac antalvali pont hu e-mail címre, hogy szeretnék időpontot kérni a biorezonanciás doktornőhöz, de még nem érkezett válasz. Lehet, hogy rossz helyre írtam? Vagy lehet, hogy nem kapta meg a Böbe?

Köszönöm: Gréta

Értékelés: Nincs

Biorezonancia szünetel

Kedves Gréta! A doktornő 3. babáját fogja hamarosan világra hozni, ezért a vizsgálat jelenleg szünetel. Amennyiben találunk helyette/mellette megfelelő szakembert, akit jó szívvel tudunk ajánlani azonnal szólunk!

Türelmedet köszönjük!!!

Értékelés: Nincs

Biorezonanciás kezelés ekcémára

Kedves Tünde!

Tudnál ajánlani biorezonanciával foglalkozó szakembert? Nagyon sokat olvastam az oldalon a lehetséges okokról. Kamasz fiam ekcémás tüneteire keressük a megoldást, mert az eddigi hagyományos kezelések nem segítettek és most már őt is annyira zavarja, hogy hajlandó akár életmódot is változtatni miatta. Székesfehérvár környékén lakunk.

Köszönöm, 

Reniviragh

Értékelés: Nincs

Ekcéma kamasz fiúnál

Mint fentebb írta Tünde, a doktornő még "babázik", de hamarosan ismét fog biorezonancia vizsgálatot végezni. Kérlek, figyeld az oldalt, jelezni fogjuk, amikor már elérhető lesz.

Addig is ajánlom neked a belső keresőt, nagyon sok hasznos információ van ekcémával kapcsolatban. Érdemes az Egészség Akadémiára is átmenni, pl. ez a cikk is nagyon hasznos lehet számodra.

Az jó, hogy a fiad hajlandó életmódot váltani, így sokkal könnyebb lesz neked segítséget nyújtani. Néhány tipp:

  • csökkenteni a fehérjebevitelt
  • finomított, adalékanyagokkal teli élelmiszerek kerülése
  • A candidaellenes étrend nagy javulást eredményez az ekcémás betegeknél. Nagyon sok receptet, menüajánlatot is találsz az oldalon.
  • Rendszeresen napoztassuk a bőrt, kerüljük a bőrizgató mosószereket, tisztítószereket
  • stressz is nagyban hozzáájárul az ekcémás tüneteknek

Tehát fontos a belső tisztítás, de addig is külsőleg támogathatjuk a bőrt ezekkel.

Anikó

Értékelés: Nincs

Anikó!Köszönöm a gyors

Anikó!

Köszönöm a gyors választ!

Már nagyon várom a lehetőséget. A hamarosan alatt heteket, vagy hónapokat lehet érteni? Mire számíthatunk? Eddig elvolt vele, de most már nagyon türelmetlen. De mivel már 18 éves, sok dolog nem rajtam múlik, neki is felelősen kell gondolkodnia a saját testével kapcsolatosan. Ez a kor igen nehéz. Shea vajat használt, csak nem rendszeresen, mindig inkább tűzoltásképpen. Felhívtam a figyelmét a túl fűszeres, és műkaják veszélyeire is, de akkor még a javasoltakra is próbálunk odafigyelni. Még egyszer köszönöm!

Értékelés: Nincs

Biorezonancia vizsgálat

Hát, most kb. fél éves a pici babája, amikor már úgy érzi, hogy pár órára el tud szakadni a picitől, akkor fog rendelni. Pontos időpontot sajnos még nem tudok mondani.

Egyébként vannak férfi olvasóink is, szerintem bátran ajánld neki az oldalt, 1-1 cikket megkeresel neki, hogy olvasgassa, és utána böngésszen, olvassa a hozzászólásokat is. Szerintem így könnyebben elfogadja az életmódváltást. Indulásként szuper lehet számára Szilárd blogsorozatát, hogy ő hogyan vált bionommá, milyen nehézségei voltak, és hogyan lépett túl rajtuk.

Anikó

Értékelés: Nincs

Jó ötlet, köszi!

Jó ötlet, köszi!

Reni

Értékelés: Nincs

Thermokamerás diagnosztika

Sziasztok!

Lehet, hogy nem jó helyre írom, bocsánat.

Lenne egy kérdésem: Kaptam egy ingyenes lehetőséget thermokamerás vizsgálatra (persze termék rámtukmálás lehet mögötte). Nem tudom járt-e már valaki ilyenen, ismeritek? Érdemes-e pár órát, meg a fejtágítást rászánni? Azt ígérik, kiszűri az érszükületet, érelmeszesedést, gyulladásokat, rosszindulatú elváltozásokat. Szerintetek?

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

hőtérkép

Kedves Didus!

Úgy vélem, hogy ezt nehéz megítélni, hiszen ez nagyban függ a vizsgáló személytől, hogy mennyire ismeri a gépet, mennyire ismeri fel az összefüggéseket, ha egy-egy adatot "kidob" a gép, mennyire képes helyén kezelni az értékeket, ...  magától a géptől és még sok mindentől.

Bízz a megérzéseidben! Ha az sugallja menj, ne hagyd ki, ha úgy érzékeled csak az idődet rabolnák, felejtsd el.

Engem pl. Komáromy Hédi doktornő hozzáértése lebilincselt, Őt jó szívvel tudom ajánlani...

 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)
berita's picture

Biorezonancia Pécs (vagy Kaposvár)

Sziasztok!

Megbízható, biorezonanciás állapotfelmérést végző szakembert keresünk Pécsen, esetleg Kaposváron.

Ha tud valaki ilyen szakembert, kérem szépen ossza meg velünk az elérhetőségét.

Köszönöm szépen!

Rita

Értékelés: Nincs

biorezonancia-Szombathely

Sziasztok!

Én most  csatlakoztam hozzátok. Én a 4 éves kislányomat viszem a jövő héten Szombathelyre biorezonanciás állapotfelmérésre. Olvastam a hozzászólásaitokat a témával kapcsolatban, és ,hogy Szombathelyen több helyen is csinálnak ilyen vizsgálatot. Van akit ajánlatok, van akit nem. Én egy ismerőstől kaptam a Fa természetgyógyász telefonszámát, hozzá megyünk. Tud esetleg valaki infot mondani róla, hogy nyugodt szívvel vigyem-e hozzá a lányomat, vagy tudtok valaki mást ajánlani Szombathelyen (én zalaegerszegi vagyok) aki jó, és értékelni is tudja az adatokat.

Köszi!

Moni

Értékelés: Nincs
Varga Nikoletta's picture

Biorezonancia

Kedves Móni!

Sem Szombathelyen, sem Zalaegerszegen nem ismerek biorezóst, se jót, se rosszat. Viszont, dr. Komáromy Hédit JÓ SZÍVVEL tudom ajánlani (Székesfehérvárott és Budapesten elérhető).

Niki

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

biorezo

Sziasztok,

tud valaki megbízható biorezóst Nyíregyházán vagy Debrecenben, esetleg Miskolcon? Kérem írja meg nekem privát a nevemre kattintva.

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

Jó hírem van! És a segítséteket is kérném!

Aki a fenti hozzászólásra tud ajánlatot tenni, az nekünk is megírhatja privátban a szakember elérhetőségét. Ugyanis új funkcióval fog bővülni az oldal!

Szeretnénk létrehozni egy olyan menüpontot, "az antalvali.com által ajánlott bionom szemléletű szolgáltatók és szakemberek" - amely segítségével mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebbi megbízható bionom fodrászt, kozmetikust, pedikűröst, manikűröst, masszőrt, csontkovácsot, jógastúdiót, wellnes helyeket, kertészetet, péket, éttermet, hollisztikus szemléletű orvost, természetgyógyászt, biorezonanciás szakembert, kineziológust, pszichológust, és bárkit, aki bonom...

Pár hónappal ezelőtt Varga Adrienne kolléganőnk kezdett el a bionom szakemberek és szolgáltatások feltérképezésével foglalkozni. Hamarosan debütál az ajánlói lista első pár résztvevője.

Ha ismersz olyan szolgáltatót vagy szakembert, aki szerinted megfelel a bionómia követelményeinek, akkor kérlek jelezd ezt Adri felé az [email protected] címen, hogy fel tudja venni az illetővel a kapcsolatot. Ugyanezen a címen várjuk szakemberek jelentkezését is, akik szívesen dolgoznának velünk együtt, vagy szívesen válnának bionommá a segítségünkkel.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (7 votes)

Lista??

Sziasztok!

Csak kérdezném, elkészült már esetleg az emlitett lista, ha igen hol található?

Üdv:aniko

Értékelés: Nincs
epermami's picture

A háttérmunkálatok

folynak Anikó, de még közel sincs kész a lista. Folyamatosan teszteljük a jelentkezőket, de sokan csak azt hiszik, hogy bionomok...:) Ahogy a termékeknél, így a szolgáltatóknál sem szeretnénk kompromisszumot kötni!

A legújabb szolgáltatások: Komáromy Hédi doktornő - biorezonancia, Pribus Tünde bionom kozmetikus - arcdiagnosztika, Pogány Zsuzsa tréner - Aviva tanfolyam, Szappanos Virág - szappankészítő tanfolyam

Értékelés: Nincs

Várhatjuk még a listát?

Én is csak érdeklődni szeretnék a listával kapcsolatban. Nagyon sokat segítene mindenkinek, pláne kezdő bionomosoknak. Jómagam is szeretnék elmenni a biorezinencia mérésre, de rengetegen vannak, akik kínálják, jól jönne egy kis segítség. Valamint hallottam egy olyan listáról is, amin megbízható bio gazdaságok szerepelnek majd, hogy megbízható helyről tudjunk húsokat, valamint zöldség és gyümölcsöket beszerezni. Erről van valami infótok?

Előre is hálás köszönet!

Értékelés: Nincs
epermami's picture

Termelői és szolgáltatói lista

Szia Eurolina, sajnos semmi konkrétat nem tudok Neked írni, a szakemberek kiválasztásában segítséget tud Neked adni Böbi kolleganőm a [email protected] mail címen, de a termelők összegyűjtését még úgy tudom, hogy senki nem vette kézbe... türelmeteket kérjük szépen!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Lista

Köszönöm válaszod!

 

Üdv: aniko

Értékelés: Nincs

Szia Vali, Mi újság ezzel

Szia Vali,

Mi újság ezzel a kezdeményezéssel, tart ez valahol? Nagyon jó ötletnek tartom, köszönöm, hogy már erre is gondoltatok!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Szolgáltatók

A helyzet az, hogy folyamatban van a szolgáltatók felkutatása, egyeztetése, "tesztelése". Mindenképpen olyan embereket keresünk, akik tudása, hozzáállása, egész lénye pozitív hatással van a hozzá fordulókhoz. A bionom áruház is évek alatt jött létre a Ti igényeitek és a bionom elvek alapján. Ugyanígy idő kell, mire összeáll egy megfelelő gárda. Ajánlásokat még mindig szívesen fogadunk!!!

Értékelés: Nincs

Köszönöm a helyzetjelentést!

Köszönöm a helyzetjelentést! Én nagyon kezdő vagyok ebben a világban, így javaslatokat sajnos nem tudok tenni. (igaz, már egy ideje be vagyok jelentkezve az antalvali.com-on, de sajnos teltek el hónapok is úgy, hogy nem olvasgattam - most már azért gyakrabban bekukkantok és igyekszem szorgosabban tanulni ) Azért örülnék egy ilyen linknek a szolgáltatókról is, mert akkor tudnám, hogy mi az, amit jónak tartotok és mi az, ami csak pénzrablás. Olyan sokféle egészségmegőrző, állapotfelmérő vizsgálat van, nem tudom, melyikben bízhatok meg. ESG? Biorezonancia-mérés? Mágneses izé? További szinte-csak-betűkből-álló nevű vizsgálat? Tanácstalan vagyok.

Értékelés: Nincs

Nem lehet kategorizálni

Ez nehéz kérés! Leírom miért! Ott van pl. a sötétlátóteres vércsepp analízis. Ha valakinek van megfelelő végzettsége és pénze, akkor vásárol egy ilyen mikroszkópot. Viszont őrült nagy tudást és tapasztalatot igényel az élő vér pontos analízise!

Vagy vegyük a biorezonanciát. A géphez kapható program eleve kielemzi a gép által érzékelt adatokat. De hiába mondják Neked, hogy pl. kevés a calcium, epeproblémák vannak, jelek mutatkoznak az érrendszer gyengeségére és a glutént nem tolerálja jól a szervezeted.

Tehát mi a teendő?? Lehet, hogy évek óta szeded a calciumot, figyelsz az étkezésre. Mit fogsz kezdeni a kapott infóval? Egy jó elemző a kapott adatokból látja az összefüggéseket, ami a legfontosabb!

Nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy ez vagy az a módszer jó vagy rossz. A megfelelő szakember a lényeg, aki (és ez csak az én véleményem!!!) mindenfajta gép nélkül ránézésre, állapotfelmérő beszélgetés, rezdülések, nyelv, szem, bőr, haj, köröm, pulzus...stb. alapján tud hasznos, értékelhető tanácsokat, segítséget adni. Egy gép csak kiegészítés lehet a tudás és tapasztalat mellett!!!

Ami mig fontos lehet: nincs olyan módszer, ami mindenkinek jó. Hiszen akkor mi sem lenne egyszerűbb, mint írni egy sémát, majd ha azt alkalmazza valaki minden rendben lesz. Ilyen nincs!

Gondolj a tavaszi méregtelenítésre. Ilyen visszajelzéseket kaptunk: puffadás - emésztés javulása, bőr állapota romlott - szép lett a bőre, ízlett a reggeli turmix - majdnem kihányta, olyan rossz, elmúlt az allergia - erősödött, sorolhatnám. Ez nem azt jelenti, hogy rossz a kúra, hanem mindenkinek más állapotban van a szervezete.

Biztosan érted mit akarok kihozni! Az antalvali.com oldal is állhatna 10 oldalból, ha lenne mindenkinek megfelelő megoldás. De 5ezer oldal, mert ahány ember annyi vélemény, annyi tapasztalás, annyi megoldás, annyi ötlet...

Igazodj ki ezután

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Már írtam is Adrinak,

és nagyon-nagyon várom a választ.

Na meg a listát is.

szép napot!

Gabi

Értékelés: Nincs

Hurrá!!

Most már csak még +8 órát szeretnék kérni/nap, amit munkával, és nem AntalVali olvasással töltök

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Triomed - EMF IV.

Szervusztok! Véleményeteket szeretném kérni erről a készülékről: Triomed - EMF IV terápiás készülék. A lányom most akarja megvenni 150 000 FT-ért. Szerintetk megéri ennyi pénzt kiadni? Fontos lenne, mert a kicsi másfél éves lányka sokszor náthás, talán segítene. Mi a véleményetek? Tudtok tanácsot adni? Megéri megvenni? Ennyi pénzt kiadni, azért meg kell gondolni.

Válaszotokat köszönöm:

Zsuzsa

 

Értékelés: Nincs
Böbe's picture

Ez egy nagyon jó választás!

Kedves Zsuzsa!

Én már másfél éve használom nagy megelégedettséggel ezt a készüléket az egész családban. Nem fogjátok megbánni ha használjátok! Szerintem nagyon jó befektetés, amit bizonyít a rengeteg jó tapasztalat is. A legfontosabb, hogy ez nem betegségeket, hanem magát az embert kezeli. Így nem lehet melléfogni!

Hatásmechanizmusát megvizsgálták, teljesen elfogadott, ártalmatlan. Hatásosságát pedig az a rengeteg elégedett ember bizonyíthatja, akik használják!

Végre ez egy olyan készülék, ami azt tudja, amit a készítői mondanak és bizonyítanak róla. Természetesen biztosan vannak mások is és tisztelet érte azok megalkotóinak is, de én ezt ismerem!

Szívesen megosztom a saját tapasztalataimat is ha szeretnéd, csak írj magánban egy emailt!

Szeretettel:

Böbe

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

triomed

Szia Böbe!

 

Most olvasom, hogy te használod ezt a triomed emf IV-et. Kíváncsi vagyok a tapasztalataidra, ha gondolod adok email címet. Egyébként hol lehet ilyet beszerezni?

 

Köszi.

Kinga

Értékelés: Nincs
Böbe's picture

Szívesen tájékoztatlak!

Kedves Kinga!

Szívesen megírok Neked mindent róla, bár szerintem egyszerűbb lenne egy skype-os vagy telefonos megoldás. Na majd egyeztetünk!

Szia:

Böbe

Értékelés: Nincs

2. vagy 12. kerületben megbízható biorezonancia mérő hely?

Először totál kábításnak tartottam, most már, hogy itt is olvastam róla, kezdetek meggyőzni. Hol van vajon a környékemen megbízható szakember, aki ezzel foglalkozik? Köszi előre is!

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

Biorezonanciáról bővebben

Keresd az oldalon Kovács Barbarát. Az adatlapján lévő kapcsolati menüpontban tudsz neki levelet írni. Ő biorezonanciával (is) foglalkozó szakember, bizonyára tud neked segíteni, vagy tud ajánlani valakit.

Értékelés: Nincs

kovács barbara kontaktja

sziasztok, egyszer már sikerült vkivel kapcsolatba lépnem itt a honlapon. :) de most megint nem jövök rá, h Kovács Barbara adatlapján hol is van a kapcsolat menüpont. tudnátok segíteni, h hogy tudok vele kapcsolatba lépni, akár privátban? 

megbízható biorezonanciával foglalkozó szakembert keresek, ill. bármilyen megbízható természetgyógyászt. bármi egyéb ötletet, javaslatot, kontaktot szívesen fogadok! köszi! anita

Értékelés: Nincs

Szakember kontaktok

Szia! Kérlek írj koordinátor kolléganőmnek Lakatosné Böbének, aki a problémád ismeretében megfelelő szakemberhez fog irányítani: [email protected]

Értékelés: Nincs

biorezo

Kedves Antalvalisok! Remélem jó helyre írok, végignézegettem a biorezonanciás írásokat. Kb. két hete voltam én is egy ilyen vizsgálaton, de ez nem "hivatalos" biorezonanciás mérés volt, hanem egy termékbemutatóhoz kötött "csalogató" és így ingyenes. Utána végig kellett hallgatni egy 4 órás előadást, életmód és termékbemutatók voltak benne, de nem az a lényeg hanem az eredmények. Megkaptuk kinyomtatva azokat a tételeket, amiben valami eltérés van a normálistól, nálam érrendszer és csontrendszer problémákat dobott ki főleg, meg egy rakat mást is. Az egész egy táblázatban van, tól-ig határértékek, és ami eltért a határértékektől, azt kaptuk meg nyomtatásban csak. Tudnátok nekem ebben segíteni, hogyan értelmezzem őket? Úgy értem melyik mennyire komoly eltérés, mit változtassak az életmódomon, hogy javuljon. Kinek írjak itt ezzel kapcsolatban? Bemásolnám az egészet, szeretném hozzáértővel megbeszélni, illetve segítséget kérni, milyen táplálékkiegészítőket kellene fogyasztanom. Jobb szeretném nem nyilvánosan, ha lehet :) pár hónapja olvasgatlak Benneteket, sok mindenen változtattam már az életmódommal kapcsolatban az oldal hatására, pl. hennával festek hajat, biokozmetikumokat használok, alig eszem már cukrot és finomított élelmiszereket, a kenyeret is magamnak sütöm, 60-70%ban zöldségeket és gyümölcsöket eszem nyersen :) és nem hiányzik a korábbi étrend. Akkor is igyekeztem figyelni, de az édesség és a tej szinte mindennapos volt, most már ezek sem. Köszönöm előre is a segítséget!

Értékelés: Nincs Átlag: 1 (1 szavazat)
epermami's picture

Biorezonanciás mérés

Kedves Necco!

A biorezonanciáról nagyon megoszlanak a vélemények, az biztos, hogy nagyon sok függ a géptől és az embertől is, aki értelmezi az eredményt. Írtad, hogy elolvastad az ezzel kapcsolatos taratalmakat az oldalon, így megértheted, hogy nagyon ingoványos terület ez, főleg, ha valakinek egy másik ember által mért eredményeit kellene értelmeznie. Szerintem az lenne a legtisztább, ha elmennél egy megbízható biorezóshoz, aki nem csak méricskél, (ingyé, nem azért, hogy segítsen, csak jó csali, hátha eladnak valamit) hanem utána szekszerű segítséget is tud nyújtani. Ha ezen túl vagy és biztosan tudod, hogy melyek azok a területek, amikre érdemes oda figyelned, akkor szívesen segítünk Neked összeállítani egy kúra csomagot.

Értékelés: Nincs Átlag: 3 (2 votes)

A csudába, pedig reménykedtem

A csudába, pedig reménykedtem el nem adtak nekem semmit, mert csak a biorezó miatt mentem el a bemutatóra. Addig esetleg mi az amit fogyaszthatok kiegészítésképp, ha netán tényleg gondok vannak a csontjaimmal? Ami nem árt akkor sem, ha nincs baj és tévedett a gép. Huminiqum + kálcium? Most igyekszem minél több olyan zöldséget és olajos magvakat enni, amiről írtátok, hogy sok benne a kálcium, sokat mozgok mellette, futok, gyalogolok. Remélem tévedett, családban nem volt ilyen probléma, eltörve se volt soha semmim. Az viszont igaz, hogy nem sokkal ezelőttig elég egészségtelenül táplálkoztam. Sok tej, cukor, fehérliszt. De legalább ezeket már nem fogyasztom, szinte egyáltalán, nem is hiányoznak. Mindenesetre jelentkezem mindenképp, ha találtam a környéken biorezóst és megvan az eredmény.  Köszönöm a gyors választ 

Értékelés: Nincs

Berni segíts_biorezó

Kedves Berni! Tudom, hogy Te jártas vagy a biorezonanciában, ezért szeretném a segítségedet kérni. A férjemnek régóta prosztataproblémái vannak, szerintem Candida gyanús is, a diétát egy hete kezdtük el. Javasoltam neki, hogy meg kellene próbálkoznia a biorezonanciával, csak azt nem tudom (lehet, hogy túlparázom a dolgot), hogy akkor is hatékony –e ez a kúra, ha valakinek van amalgámja. A páromnak egy van (a többit már régebben kicseréltette), viszont azt a fogát szinte már az amalgám tartja össze, szóval nem nagyon lehet hozzányúlni. (Szegénynek így is több foga hiányzik.) Azért is kérdezem a véleményed, mert már nagyon szeretnénk babát, de a hagyományos orvosi kezelés (ami egyenlő a rengeteg antibiotikummal) eddig nem vált be nála. Ugyanakkor ez a biorezes kezelés sem olcsó, elöljáróban annyit mondtak, hogy minimum tíz kezelés kell, ami állapotfelméréssel, ill. kontrollal hetvenezer forint. Nem szeretnénk feleslegesen kiadni ennyi pénzt, tehát tényleg érdekelne, hogy érdemes –e egyáltalán belefogni? Bocsi, ha banálisnak tűnik a kérdésem, és előre is köszönöm a segítséget! Egyébként tud valaki NYÍREGYHÁZÁN megbízható biorezóst, aki ettől olcsóbban dolgozik? Itt 16 ezer a vizsgálat, 4 ezer a kezelés és 8 ezer a kontroll. Köszönöm! Lonc

Értékelés: Nincs

Lonc, ne aggódj!

Kedves Lonc!

Az első és legfontosabb, hogy nyugodjatok meg és ne kapkodjatok minden felé!

A másik pedig, hogy amilyen leletetek eddig van, valamint nem ártana egy friss labor mindkettőtöknek, valamint egy állapotfelmérő kérdőív (ezt magánban kérhetsz a tanácsadódtól) kíséretében eljönnétek hozzánk egy konzultáló-beszélgetésre, ahol fény derülhetne az összefüggésekre. Ezzel kapcsolatos bővebb információért szintén keresd a tanácsadódat!

Biorezonancia: rendkívül fontos az eszköz és az ember, aki végzi! Innen nem tudom megmondani, hogy akit említettél, valóban jó-e? Tudni kell, hogy gépről, rezgésekről van szó, ami valakinek, mondjuk úgy, hogy a nagytöbbségnek lehet jó, de van, akinél nem teljesen fedi a valóságot csak mutat valamilyen irányba. Ezt helyesen felismerni nem könnyű és kell hozzá a megfelelő érzékekkel rendelkező szakember, sőt az sem baj, ha a páciensnek is van némi fogalma arról, hogy mi történik és az eredmény mit akar jelenteni a számára. Arról már ne is beszéljünk, hogy ha a páciens elég érzékeny antennákkal rendelkezik, akár befolyásolni is tudja a gépet (ez mondjuk azért nem túl gyakori, de azért létezik).

Ezért gondolom azt, hogy egy mélyreható beszélgetés sokat segíthetne, sokmindenre fényderülne, sokat profitálhatnátok belőle, mert megérthetnétek a dolgaitok közötti összefüggéseket.

Berni

Értékelés: Nincs
Bogárka's picture

+bízható biorezós kerestetik Békéscsabán, segítsetek!


Kedves, segítőkész Olvasók!!

Kérlek Benneteket, ha tudtok ajánlani hiteles, tapasztalt, emberséges biorezós orvost, akkor írjatok privátban. Tudom, hogy minimum két helyen végeznek ilyen vizsgálatot Békéscsabán, de ha esetleg valaki Gyulán vagy Békésen megbízhatóbb orvost tud ajánlani, akkor az is érdekel!

Arra is választ keresek, hogy a vizsgálat kit tud e mutatni bélrendszeri rákos sejteket, illetve polipot? És mit jelent, hogy régebbi fajta vizsgálat és nem számítógépes? Az milyen, mert akkor inkább az előbbit keresném.

Köszönöm Nektek!

Értékelés: Nincs
Évke's picture

Biorezonancia = ZPR Frekvencia Generátor vagy zapper?

Sziasztok!

Olvasgattam a ZPR frekvencia generátorról, meg a zapper készülékről, de nem igazán értem, hogy melyik mire jó. Ismeritek? Vagy ez a biorezonancia gép más néven?

Szakértő kerestetik!

Köszi Évke

Értékelés: Nincs Átlag: 1 (1 szavazat)
Barilla74's picture

Zapper segítség

Szia Evka, nekem van egy zapperem, a pikkelysomorom gyogyitasara kaptam egy kedves baratomtol. En is csak most ismerkedem vele, de amit tudok rola roviden leirom:

A Zappert Dr. Hulda Regehr Clark biologusno fejlesztette ki (aki evekig az allami kutatasokban dolgozott) a 80-as evekben. A bioenergetikai tesztelesek soran felfedezte, hogy minden elo szervezet egy meghatarozott savszelessegben es magassagban sajat frekvenciakat bocsajt ki, ennek megallapitasahoz egy frekvenciageneratort hasznalt, amely tetszoleges, pontos elektromos frekvenciakat hozott letre es kijelezte az egyezeseket, igy kepes volt meghatarozni, hogy a vizsgalt organizmusok mely frekvenciatartomanyban rezonalnak.

Rajott, hogy a mikroorganizmusok az elektromos aramot a meghatarozott sajat frekvenciajukban nem viselik el – elpusztulnak - , s mindez egy csekely Volt feszultségu egyenarammal elerheto. Barmely pozitiv tartomanyba esa frekvencia egyidejuleg pusztít el minden baktériumot, virust es eloskodot, megfelelo feszultsegen (5-10 Volt), idotartamban (7 perc), es frekvenciatartomanyban (10- 500 000 Hz kozott) Igy szuletett meg a Zapper.

A kizarolag pozitiv tartomanyba eso frekvenciakkal lehet a korokozokat leghatasosabban es leggyorsabban elpusztitani. Egy kezeles azonban nem eleg. Ahhoz, hogy minden korokozo elpusztuljon, harom kezeles szukseges. Hogy miert?

Az elso kezelesnel elpusztulnak a virusok, bakteriumok es eloskodok, de nehany perc mulva ismet megjelennek ujabb bakteriumok es virusok. Dr. Hulda Clark arra a kovetkeztetesre jutott, hogy a bakteriumok es virusok megfertozik az eloskodoket es amikor azokat elpusztítjuk, ismet szabadda valnak a bennuk rejtozo virusok és bakteriumok.

A masodik zeppeles elpusztitja a szabadda valt bakteriumokat es virusokat, de hamarosan ujabb virusok jelentkeznek, ezek az elhalt bakteriumokbol szabadulnak fel.

A harmadik zeppeles ezeket is kiirtja, orakkal kesobb sem talalta nyomat virusnak, bakteriumnak, vagy eloskodonek. Az elektromossag a dolgok feluleten „utazik”. Az eloskodok teste learnyekolja a belsojuket, tehat ez az oka, hogy a Zappert tobb hullamban kell hasznalni. A zeppelesi aram nem hatol melyen a szemgolyoba, a herekbe vagy a beltartalomba, az epekobe, vagy az elo sejtekbe, ahol a Herpes virusok lappanganak, illetve ahol a Candida gomba nyujtogatja ujjait.

Viszont egy heten vagy hosszabb idon keresztul tarto napi haromszori Zapperezessel ezek a populaciok is jelentosen csokkenthetok, sot, gyakran el is tuntethetok. En kb. 4 hete kezdtem el napi szinten hasznalni.

Azt szeretnem kerdezni hatha van valakinek tapasztalata, hogy az mit jelent hogy azota megjelentek rajtam csalankiutesek es a szenanatha. Letezik, hogy a szervezetem meg akar szabadulni a mereganyagoktol (parazita hulladektol) es ez igy jon ki rajtam?

En ugy gondolom, hogy ki kellene urulnie peldaul a szeklettel ezeknek a parazita-hullaknak? Mit gondoltok? Eddig soha nem volt csalankiutesem, azota jelent meg miota zapperelek... :( majmeregteleintest is szeretnek csinalni, de nem talalom, eltunt az oldalrol - pedig hatarozottan emlekszem, hogy itt az antalvali.com-on mar talalkoztam vele. Koszonom a segitseget, Barilla

Értékelés: Nincs Átlag: 3 (2 votes)

Mikroorganizmusok pusztulása

Kedves Barilla! A méregtelenítő kúra személyre szabott, állapotfelmérés és konzultáció szokta megelőzni! Mindenkinek más a szervezete, más az alap betegsége vagy épp azt gondolja magáról, hogy semmi baja... Ezért nincs fent az oldalon a teljes kúra, egyes részeit teljesen személyre kell szabni!

A másik kérdésed, hogy miért jött ki rajtad most csalánkiütés?

Nem tudom a konkrét választ, de két dologra gondolok: az egyik, hogy valóban méregtelenít a szervezeted. A másik, hogy a káros mikroorganizmusok mellett a készülékkel a hasznosak is pusztulnak.

Tehát a bélflórát alkotó hasznos bacik száma is megfogyatkozik, így az immunrendszer időlegesen nem tud tökéletesen működni.

Ahogy olvastam a leírást nekem ez a kérdés fogalmazódott meg először, hogy ha minden pusztul, akkor mi lesz a belekben, bőrön, egész szervezetben működő hasznos organizmusokkal? Biztos van rá érthető és megnyugtató válasz, de nem ismerem a témát... Reméljük mások is olvassák és írnak nekünk segítséget!

 

Értékelés: Nincs Átlag: 3 (2 votes)

BP biorezó

Sziasztok! Valaki tudna ajánlani tapasztalt, hozzáértő biorezóst Pesten, mert a hozzászólásokban olvastam a bevált a gödöllőit, de az elég körülményes utazgatás szempontjából!

Előre is köszi! Á.g.i

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

Megbízható biorezós Pesten

Kovács Barbarát keresd!

Értékelés: Nincs Átlag: 3 (2 votes)

biorezo?

Szia!

Székesfehérváron nem tudnál ajánlani biorezóst és természetgyógyászt keresek!

Köszönöm előre is: Timi

Értékelés: Nincs
epermami's picture

Biorezós kerestetik!

Kedves Olvasók, tudtok Székesfehérváron megbízható biorezóst és természetgyógyászt? Ki tud segíteni Timinek? Egyébként ha lejjebb görgeted az oldalt, akkor találsz rá utalást, itt.

Értékelés: Nincs Átlag: 3 (2 votes)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel