Mesterkulcs az egészséghez

Multifunkciós, aktív elektromágneses stimulációs orvostechnikai eszköz, melyet használhatunk otthonunkban, munkahelyünkön vagy akár vezetés közben a betegségek megelőzésére, az elsősegély biztosítására az orvosi segítség megérkezéséig, a heveny és idült betegségek kezelése, utókezelése és a rehabilitáció érdekében. Milliméteres hullámokkal, alacsony intenzitású elektromágneses sugárzással, valamint az infravörös tartomány bőrfelületen való alkalmazásával segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatot, csökkenteni a gyógyszerek mennyiségét, mellékhatásukat, és a klinikai hatékonyság elérését a gyógyszerrezisztens esetekben. 

 Ma már senki sem vitatja, hogy környezetünkben egyre szaporodnak az egészségkárosító tényezők. Az elektroszmog, a vizek és az élelmiszer vegyi anyagokkal teli szennyezettsége, a mobiltelefonok és számítógépek, egyéb információs technológiák káros hatása az élő szervezetekre szinte mindennapos téma. A betegségek elszaporodása, az autoimmun folyamatok, születési rendellenességek gyakori előfordulása egyre több orvost és beteget, szülőt aggasztanak.

Az élet túlélésre van programozva, képes a regenerációra, önmaga újra teremtésére, a betegségekből való meggyógyulásra – egészen addig, míg a szervezetet irányító, magasan szervezett bioinformációs rendszere nem sérül. Sajnos, az ember által alkotott elektromos berendezések, génmódosított élelmiszerek és a krónikus stressz, a természettől való elszakadás komoly zavart okozott ebben az eddig zavartalanul működő bioinformációs rendszerben. Ráadásul az antibiotikumok és hormonok túlzott alkalmazása gyógykezelés céljából csak rontott a helyzeten, komoly mellékhatásokat okozva.

A környezet változásaira elsőként a kórokozók reagáltak. Egyszerű felépítésüknek és gyors reagálási képességüknek köszönhetően rövid időn belül adaptálódnak a környezethez: hamar rezisztensek lesznek az ellenük alkalmazott készítményekre és frekvenciákra, hamar mutálódnak, újabbnál újabb tüneteket és eddig ismeretlen betegségeket okozva ezzel. Miközben a mikrovilág egyre ellenállóbb, az emberi szervezet annál kevésbé birkózik meg az őt érő,, az emberi fejlődés során eddig soha nem tapasztalt új hatásokkal, sugárzásokkal, ingerekkel. Ennek nagyon egyszerű oka van: az emberi szervezetnek sokkal több időre van szüksége az adaptációhoz.

Olyan eszközökre, módszerekre van tehát szükségünk, melyek segítik az adaptációnkat egy örökösen változó világhoz, dinamikusan tudnak alkalmazkodni a szervezet és a környezet változásaihoz, képesek a betegségek okát megszüntetni és természetesen a tünetek enyhítésében is kiemelkedően hatékony segítséget tudnak nyújtani.

Tudjuk, hogy minden ember más és más, a szervezet állapota úgy a külső – szociális és környezeti - tényezőkre, mint a kezelések hatására dinamikusan változik, valamint azt is, hogy a leghatékonyabb kezelés mindig a személyre szabott kezelés. De csak pár évvel ezelőtt sikerült létrehozni azt az innovációs technológiát, amivel ezt az átfogó – minden szintet érintő és alkalmazkodó - megközelítési módot meg is lehet valósítani. Ez a technológia a BioTrEM- technológia elnevezést kapta, megalkotói pedig a szentpétervári Cemmed Családgyógyász Társaság orvosai és szakemberei. (A CEMMED közel tíz éve fejleszt, és gyárt biomedicina technológiát. A Triomed készülékcsalád Európai Uniós orvostechnikai eszköz minősítést kapott.)

cemmed-triomed

 

Fontos tudni, hogy a fizikai tényező, amelyekkel a készülékek hatást gyakorolnak a szervezetre, biológiai jelek, frekvenciák, melyeket az egészséges szervezet maga is generál. Ezt a tartományt évtizedek óta alkalmazzák a gyógyászatban, közel 300 doktori disszertáció, tudományos klinikai megfigyelés igazolja hatékonyságát és a mellékhatások hiányát. Ezek a milliméteres jelek vizes közegben terjednek, tehát a szervezetben a vér, a nyirok, az agy-gerincvelői, a sejtben lévő és a sejtek közötti folyadék által, a térben – a levegőben pedig a vízmolekulák által. A szervezet nem kap idegen, számára ismeretlen jeleket, ugyanakkor az alkalmazott frekvenciatartománnyal remekül lehet őt szabályozni, „hallgat rá”. Leegyszerűsítve fogalmazhatunk úgy is, hogy a készülék immár a biológiai kommunikációt alkalmazva – hála az új BioTrEM- technológiának - lágyan és finoman beszéli rá a szervezetet az egészséges működésre, beindítva az öngyógyító folyamatokat, aktiválva a szervezetben szunnyadó energiákat.

Hatását többek közt a vegetatív szabályzórendszerre fejti ki, megelőzi a szöveti oxigénhiányt, segíti a sejten belüli anyagcsere folyamatokat, normalizálja az immunreakciót, vagyis gyakorlatilag oki kezelést végez. Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, sejtregeneráló, ödémát csökkentő, fiatalító hatása évtizedek óta megfigyelt.

Tehát a BioTrEM-technológiát képviselő Triomed orvostechnikai készülékcsaládot már a szervezet irányítja.

Ezek a kis csodakészülékek akár zsebben is hordozhatóak, mindenhol és minden helyzetben alkalmazhatóak, működtetésükhöz nincs szükség elektromos áramra sem. Alkalmazhatják egészségügyi dolgozók, gyógyítók, valamint mindenki, akinek fontos az egészsége.

Azon felül, hogy a készülékek segítségével számos módon és hatékonyan kezelhetjük az egészségügyi problémáinkat, még a megelőzésben is nagyon hatékonyak. Beszéltünk arról, hogy a térben számtalan idegen rezgés van, ami megbetegíti a szervezetet. A készülékekkel egy gombnyomásra egészségesebb, harmonikusabb teret tudunk varázsolni egy 70 köbméteres helyiségben, ami akár egy számítógépekkel és mobiltelefonokkal túlzsúfolt irodahelyiség is lehet. Azon felül, hogy térharmonizálást végez – pótolja, generálja azokat a természetes (!) életrezgéseket, melyek már gyakorlatilag hiányoznak a környezetünkből – hiszen a „fehér zaj” tökéletesen elnyomja azokat –  adaptál is minket a külvilághoz, az elektromágneses mező változásaihoz. Tehát az egyik legveszélyesebb megbetegítő tényezővel szemben védi meg a szervezetet!

Sokat beszélünk arról is, hogy mennyire fontos a minőségi víz, a minőségi élelmiszer fogyasztása. Pár perc alatt egy gombnyomással egészségesebb vizet és élelmiszert tudunk varázsolni. A készülék által generált elektromágneses biológiai jelek átklaszterezik a víz molekuláit, rendezetté teszik és frekvenciájában változtatják meg azokat. Ezt a vizet a szervezet felismeri, megnyílik előtte és nem pazarol energiát az átdolgozására. Hatása: lúgosító, energetizáló, méregtelenítő, oxigenizáló. Tehát még egy megbetegítő tényezővel kevesebb!

Korunk pestise, a legtöbb betegség oka a stressz. Pszichológusként sokat beszélhetnék erről a tényezőről, de inkább a készülékeinkbe beépített Stresszoldó üzemmód alkalmazását ajánlom: gyorsan, hatékonyan védi meg a szervezetet a romboló adrenalin káros hatásaitól, segít feldolgozni a pszichotraumákat. Ami még ennél is fontosabb. képesek vagyunk emelni a stressz ellenálló képességünket, amire nagy szükség van mindenkinél. Segítségével megelőzhető a menedzser betegség, ami sajnos az életerős fiatalokat sújtja.

Beszéltünk a kórokozókról, melyek folyamatosan mutálódnak és szaporodnak. Ettől az intelligens technológiától a kórokozó nem tud elbújni a szervezetben, hiszen érzékelője mindenhová nyomon követi, „fotózza” és visszaadja azok hiteles jeleit. Bekövetkezik a biorezonancia hatás, a kórokozó gyengül, majd elpusztul. Történik mindez összhangban a szervezettel, visszaállítva a természetes egyensúlyt, erősítve a szervezet természetes védekező rendszerét.

Tehát ezek a multifunkciós készülékek az egész családnak szólnak: 0-99 éves korig, a megelőzéstől az akut problémák kezelésén és a krónikus betegségek kezelésén túl az életminőség javításáig alkalmazhatóak. Azon túlmenően, hogy sikeresen kezelik a legkülönbözőbb betegségeket, még a betegségeket kiváltó környezeti hatásokat is tudjuk mérsékelni segítségükkel.
Kezelésük egyszerű, összesen egy gombbal irányíthatóak.

Tapasztalatok a Fórumunkról:

1.    Édesanyám szürkehályog műtétre volt előjegyezve. Az erre szóló programot a műtét előtt 9 nappal kezdte el /a kezelés 10 napos, + az utókezelés/. A kilencedik napon jelentkezett a kórházba, és a vizsgálat során megállapították, hogy sokkal jobban lát, mint hónapokkal ezelőtt. Természetesen törölték a műtétet.

2.    Évek óta vashiányos vérszegénységben szenvedek. A vas értékeim 2-3 közt voltak. Az Oxigén üzemmódban végeztem az erre javasolt programot. Jelenleg 25-27 a vasam. Évente két három alkalommal elvégzem ezt a kezelést.

3.    Egy, a készülékekkel végzett általános egészségjavító-tisztító program mellékhatásaként elmúlt a 40 éve tartó ekcémám.  Szintén "mellékesen" a látásom is megjavult. 

4.     A Nagylányunknak (aki 33 éves volt épp ez időben ! ) 2010 szeptemberében a bal térdében rosszindulatú tumort diagnosztizáltak. 2010 novemberében ezt sikeresen eltávolították, majd elkezdődött a kemoterápia. A 2. kezelés után már a Lányunk igen rossz állapotba került úgy lelkileg, mint fizikálisan...

- Ekkorra tudtuk megvenni a Triomedet illetve Harmonizátort. Gyorsan elkezdte a kezelést, illetve a tér és a víz strukturálását, és fogyasztását.

- Szerencsénkre: Amarantova doktornő ez időben jött Budapestre és a Lányunknak egy személyes gyógykezelést állított össze, mely közel három hónapig tartott. Közben a Lányunknak tartott a kemó, melyet egész jól viselt. Több esetről hallottunk, hogy hasonló helyzetben lévő személy a kemó után a földön fetrengett, és hányt folyamatosan. Nálunk ilyenek egyáltalán nem voltak. Sőt az 5. kezelés után a Lányunknak megindult a haja nőni / noha még volt hátra kezelés / Kimondhatatlan erőt adott ez a felismerés. Az immunrendszere végig erős maradt, semmilyen betegséget nem kapott el, a rossz vérkép miatt. Soha nem kellett a kezelést e miatt elhalasztani. Végezte a mindennapos teendőit a rosszullétek és nehézségek nélkül....

- Később, miután már a gipsz lekerült a lábáról, a fájdalomcsillapítást is a készülékkel végezte,

- Az ortopéd főorvos kontrolon csodálkozott, hogy ilyen nagy műtét után , ilyen gyors felépülés nem jellemző.

Két év , hogy eltelt már régóta minden lelete negatív, nincs áttét, jó a vérkép, és jól van. Nyilván a komoly térd protézis hagyott nyomot a mozgásába, de azt mindünk érzi, hogy a milliméteres terápia nélkül nem értük volna el ezt az eredményt. 

- Szívből kívánjuk más hasonló helyzetben lévő személynek, hogy ő is bátran alkalmazza ezt a gyógymódot és gyógyuljon meg végérvényesen!

Ui : Ezen kívül még nagyon sok jó eredmény volt más esetben is a Triomeddel, de a leglényegesebb ez volt.

5.    Ismerősöm puli kutyája 2011 februárjában megbetegedett. Az állatorvos májrákot állapított meg. Felnyitotta, de nem csinált vele semmit, mondván, hogy végső stádiumban van, legfeljebb 1-2 hete van hátra.

Ekkor ajánlottam fel, hogy próbáljuk meg kezelni a Triomeddel, hiszen nincs vesztenivalójuk.

A kezelés mellé még B17 vitamint adtak a kutyusnak, aki a kezeléseket nyugodtan tűrte és szépen javult. Ma is jól van, 2 év elteltével! Jó étvágya van, vidáman futkároz!

A fenti példák is igazolják, hogy a készülékeink a legkülönbözőbb egészségügyi probléma megoldásában is segítettek, nem kötöttek diagnózisokhoz, a lehető legszélesebb körben alkalmazhatóak.


További Hírszem:

Forrás: 
Forrás: TGY magazin (2012 december)
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

Hozzászólások

Mellciszta

Sziasztok!

Melleimben cisztákat találtak ultrahang vizsálaton. A doktornő javasolta a mammográfiás vizsgálatot + az egyik cisztám leszívásást,mert abban sűrűbbnek látta a folyadékot.

Szeretnék segítséget kapni, hogy a Breastlight lámpás vizsgálat vagy egy lézeres mammográfia adhat-e nyugtató eredményt, mivel a hagyományos mammográfiától tartok. Melleim kicsik és úgy gondolom összenyomásuk nem biztos, hogy használ a cisztáknak.

Mivel tudnám szervezetemet támogatni a ciszták elleni harcban, mert hiszem, hogy elmúlhatnak akár a petefészekben lévők.

Válaszotokat előre is köszönöm.

Értékelés: Nincs
verebedit's picture

Mellciszta vizsgálata Breastlight lámpával

Szia!

Megérkezett a válasz a kérdésedre Dr Bártfai Katalintól:

"A Breastlight lámpát elsősorban a mell-daganatok korai felismerésére fejlesztették ki. A mell szövetállományát, az ereket vizsgáljuk vele, így az esetleges daganat már a korai stádiumban felismerhető. Természetesen a cisztákat is lehet vele vizsgálni, azonban itt abban az esetben kapunk valós képet, ha abban erek is találhatók, hiszen ez a lámpa "küldetése". A mammográfiás vizsgálat véleményem szerint ebben az esetben kerülendő. A megkeresésben olvasott "ciszták elleni harc" helyett a megoldandó feladatra érdemes összpontosítani, végiggondolva, hogy milyen érzelmi behatások voltak az elmúlt időben, ami miatt kialakult a ciszta. Nagy segítség lehet a meditatív állapot. A cisztában felgyülemlett folyadék a szervezet vízháztartási problémájára utal.
Szeptember közepétől ismét indul a Bionomban a mell-vizsgálat és a prosztatarák szűrés."
Remélem, tudtam segíteni! Kíváncsi vagyok, hogy döntöttél, és mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!   Kitartást és erőt kívánok a gyógyuláshoz! 

Értékelés: Nincs

Köszönöm szépen a tanácsokat.

Köszönöm szépen a tanácsokat. Mindenképpen szeretnék elmenni a mellszűrésre (breastlight lámpa). Azt írjátok, hogy szeptemberben már lesz. Hogyan tudok rá jelentkezni, ill. csak délelőtt lehet vagy délutáni, késő délutáni időpontok is szoktak lenni?

Az érzelmi behatások valóban hozzájárulhattak a kialakulásukhoz, elég stresszes, nehéz pár év van mögöttem.

Azt írjátok a szervezetem vízháztartásának is lehet zavara nálam. -ezen mivel tudok segíteni?

Rendeltem Tőletek most Cordyceps gyógygombát, karotin koktélt, szedek még kurkumát, szőlőmagkivonatot, minden reggel zöld turmixal kezdem a napot, amibe céklát is szoktam tenni.

Ezen kívül még mivel támogathatnám a szervezetemet?

Hálás köszönet! :-)

Értékelés: Nincs

Melldiagnosztikára jelentkezés

Szia!

Melldiagnosztikára akkor tudsz majd  jelentkezni ha fent lesznek az időpontok (a pontos időpontokról közelebbit sajnos nem tudok most írni)

Vízháztartás zavaraira ezeket kipróbálhatod és a mellvizsgálatot végző doktornőnek is felteheted majd a kérdéseidet.

ITT válaszoltam neked, hogy miket tehetsz még mellciszta esetében.

Értékelés: Nincs

Mellciszta kezelése

Szia hami80!

Kérdésedet kolléganőm továbbította Dr. Bártfai Katalinnak aki a  Breastlight lámpás vizsgálatot végzi, kis türelmedet kérjük a válaszáig.

A következőket találtam Neked a mellcisztákról:

"A medálsorozatból mindenképpen a legújabb medál, - a Vénuszt -, ajánlom. Ez a medál mindenféle női egészségügyi probléma kiegészítő kezelésére való.

Naponta több alkalommal készíts majd információs vizet, illetve érdemes a cisztára rögzíteni naponta néhány órára. (minden infó benne van a medálhoz kapott használati utasításban!)."

Vali is írt egy hozzászólást: Ciszták a mellben címmel, és fontos lenne a ciszta lelki hátterét is megnézned.

 


Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Perthes kór

Sziasztok,

Szeretném segítségeteket kérni kislányomnál perthes kórt diagnosztizáltak. Kap járó gépet de ez mellett szeretném az elhalt csontot es porcot valahogy vissza varázsolni .... Szedi a manno manna elixirt, emociót, huminiqumot, d3k2 ezek folyamatosan mennek. Egy hónapja kapja pluszba a zöld kagylót, bonne strenght es zyflamend.

Tudtok valamit javasolni ??? Hálás köszönetem

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Perthes-kór

Szia!

Nagyon ügyesen összeválogattad a termékeket!

Hozzászólásodat átmozgattam a fenti cikk alá, amit érdemes elolvasnod és EZT a hozzászólást is.

K2D3 Forte változatát javasolnám most és nem a "simát". Zöldkagyló mellé javasolt halolaj vagy krillolaj szedése, akár váltogatva is őket. Krill feldolgozásához nincs szükség a máj munkájára, míg a halolajhoz igen. Osteomint is kaphat még. 

Csontképzés a csontritkulás esetében is fontos, így a benne leírtak hasznosak lehetnek számotokra is.

Nem tudom, hogy Perthes-kór esetében mi az ajánlás, de csontritkulás megelőzésében és kezelésében nagy szerepe van a rendszeres mozgásnak. Civirsh-t és shang-gung-ot is kipróbálhatná (ülve is lehet végezni).

Jó egészséget kívánok a kislánynak!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Perthes - kór és a mozgás

Sziasztok!

Hálásan köszönöm a gyors választ es az infó. A fortét szedjük a k2d3 bol és halolajat is szed csak azt ki felejtettem a többit rendelem. A mozgást nem ismerem de jó ötlet egyenlőre csak úszás és gyógytorna van de kipróbáljuk a fentiket is.

Szerencsére a doki is ismeri a termekeiteket es nagyon támogat .a fenti eszköz is érdekel úgyhogy ha fent van az oldalon akkor megnézem. Az adagokat duplán kapja legalább is egyenlőre.

Hálás köszönet!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Perthes-kór és homeopátia

Kaphatóak a Bionom Bioboltban a Triomed készülékek, Betty hozzászólásában linkelve vannak. Szóba jöhetnek még homeopatával egyeztetve a homeopátiás szerek, Schüssler sók, oxigénterápia, fizioterápia és persze közben folyamatos vitamin-és ásványianyag feltöltés.

Sok sikert kívánok!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Legg calvé perthes szindróma

Kisfiamnál a legg calvé perthes betegséget diagnosztizálták a minap. Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata a betegséggel, kezelésével, ill. a Bone Strenght készítmény adható-e neki? Most 3,5 éves. Esetleg valami  mást javasolnátok? Köszönet előre is a válaszokért!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Betty's picture

BioTrem technológia ilyen esetekre is

Szia!

Átmozgattam az írásod a fenti cikkhez, amit alaposan át kellene tanulmányoznod. A BioTrem technológia nagyon sokat tudna segíteni a kisfiad állapotán, ez a jövő egyik gyógymódja. Ha személyre szabott terápiát szeretnétek, akkor mindenképpen érdemes lenne felkeresned kolláganőnket, ez ügyben írj az ügyfélszolgálatnak.

A Bone Strenght készítményt szedheti a kisfiú.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
verebedit's picture

Milliméter terápia az Everness Fesztviálon

Eleinte, mikor erről a gyógyeszközről hallottam, valami utópisztikus dologra gondoltam.  Rezgések, és azokkal történő gyógyítás- ez nekem nagyon kínai volt. Aztán kezdtem jobban megismerni a működését, az alapelvét. Láttam és olvastam jótékony hatásáról, kezdtem hinni benne. Nagyon jó volt olvasni, hogy egyik kedves szülőtársamnak a fia magatartás problémái mennyit csökkentek a Delfin medál  kezelések hatására. Aztán Valastyán Gyöngyvér kolléganőm mesélte, hogy megajándékozta  egy autista kisfiú családját, egy Delfin medállal amiért azóta is nagyon  hálásak. Sokat használt nekik. 

Aztán hallgattam a kolléganőim beszélgetését: Olyan szeretettel és elragadtatással beszéltek  a Triomed -Compact, Triomed Univerzál készülékekről, a gyors gyógyulásokról, hogy komolyan elkezdett érdekelni a téma. Ezért örülök neki, hogy az Everness Fesztiválon is lesz előadás róla. Már nagyon várom, mert Görei-Pap Ildikót az egyik Együtt-Egymásért klubbon személyesen is megismerhettem. Nekem  nagyon szimpatikus és igen meggyőző volt.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel