Miért tartunk vonzónak egy másik embert?

A férfiak a szimmetrikus arcot keresik és sokkal többre értékelik a szemfestéket, mint a rúzst, a nők viszont a menstruációs ciklusuk is befolyásolja a párválasztásban. Egy alapigazságot azonban ismét kimondtak a kutatók: az ellentétek vonzzák egymás. Az Independent című brit lap az elmúlt évek párválasztásról szóló kutatási eredményeit foglalta össze.

Mi lehet vonzó egy nőben? Például az arca. Számos kutatás bizonyította már, hogy a szimmetrikus arc a legvonzóbb a férfiak számára, ez ugyanis egészséget, és a genetikai állomány épségét mutatja. A férfiak a szimmetrikus arcú hölgyeket sokkal nőiesebbnek találják azoknál, akiknek eltérés van a jobb és a bal arcuk között.

A férfiak a nőies külsőt tudat alatt összefüggésbe hozzák az ösztrogénszinttel - állítják a kutatók, miközben arra is rámutatnak: a legtöbb emberben az sem tudatosul, hogy a szimmetrikus arcú nőkhöz jobban vonzódnak. Nem is csoda, ha nehéz szavakba önteni, pontosan milyen az ideálunk, hiszen ez általában senkiben sem fogalmazódik meg konkrétan.

Kell-e smink? Amióta általánosan elterjedt, hogy a nők sminkelik magukat, a külső megjelenésből kevésbé lehet következtetni a megfelelő hormonszintre vagy genetikai állományra, bár kérdésre válaszolva mind a nők, mind a férfiak azt állítják, hogy megnyerőbb az a nő, aki sminkeli magát. A férfiak általában a szemfestéket kedvelik, míg a rúzst nem tartják fontosnak. A férfiak egyébként szebbnek találják azokat a nőket, akiknek a szeme vagy az ajka jobban elüt a bőrétől, azaz nagyobb a kontraszt.

A hang is gyakran befolyásolja a párválasztást. Az erősebbik nem képviselői általában a magasabb hangú nőket találják vonzónak.

Hogy milyen alakja van egy vonzó nőnek? Erről már hosszasan vitatkoznának a férfiak, hiszen ezen a téren igen eltérőek az ízlések. Abban azonban a többség egyetért, hogy a mellek terén a nagyobb a vonzóbb. Ezen a téren azonban szintén csalnak a nők. Mint ahogy illatukat parfüm mögé, arcukat pedig smink mögé rejtik, úgy a mellforma sem állapítható meg ruhában, köszönhetően a melltartóknak.

És hogy mi a vonzó a férfiakban? A legtöbb férfi egyetért vele, a nők nagy része azonban tagadja, hogy a hormonoknak szerepük van a párválasztásban. A férfiak megítélésében talán a legfontosabb az arc.

A kutatók azonban egy érdekes felfedezésre jutottak: a nők a menstruációs ciklusuk különböző időpontjaiban eltérően ítélik meg a férfiakat. Abban az időszakban, amikor termékennyé válnak, sokkal fontosabb számukra a férfias megjelenés, az izmos test, de még az öltözködés is.

Éljen a különbözőség! A szlogen általában igaz a párválasztásra, hiszen mind a férfiak, mind a nők olyan partnert keresnek, akik eltérőek tőlük, ezzel akarják biztosítani utódaik génjeinek változatosságát. Az ellentétek vonzzák egymás tehát igaz.

smink-es-hajszin-milyen-aron

Forrás: 
http://inforadio.hu/hir/eletmod/bulvar/hir-225233
4.666665
Értékelés: Nincs Átlag: 4.7 (3 votes)

Hozzászólások

Pueraria Mirifica

Kedves Vali,

mi a véleményed a Pueraria Mirifica-ról? Elég ellentmondásos dolgokat olvastam...

Köszönettel: Tim

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

Kwao Krua Kao vagy latin nevén Pueraria Mirifica

A véleményem attól függ, hogy milyen célból akarod használni vagy fogyasztani?

Értékelés: Nincs

Én még mindig azt vallom

Én még mindig azt vallom amit,eddig is:egy nő legyen arányos. De nagyon előnyös tud lenni ha a darázsdereka mellett, széles csípője vastag combja és formás nagy segge van. yes.gif (ha már a külsőnél tartunk)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Nem találom a mell témát

Kedves Vali! Az egyik hozzászólásban azt írtad,hogy már folytak a kis mell vs. nagy mell témáról viták, de nem sikerült megtalálnom őket a keresővel. Esetleg tudna valaki linkelni? Köszi!

Értékelés: Nincs
Seres Tünde's picture

Jó oldalon vagy

Ezen az oldalon görgesd lefelé az egered szép lassan...

Értékelés: Nincs
RuszinKlaudia's picture

Pici mell nagy különbséggel...

Szép estét minden kedves olvasónak!

És ahhoz mit szóltok, ha egy egyébként sem nagymellűnek mondott lánynál nem egyformák a mellek? confused_smile.gif Én úgy érzem, mintha egyik mellem fél pingponglabda lenne, a másik félalma. Melltartó nélkül nagyon látni. Sajnos a párkapcsolataimban sem tudok igazán felszabadulni, holott eddig senki sem panaszkodott, csak valahogy engem nagyon zavar. Volt olyan egyébként régóta egyedülálló, társkereső férfi, aki azt mondta, ha megcsináltatom, lehet köztünk valami. Nem kértem belőle... sad_smile.gif

Értékelés: Nincs

:D...hát akkor értem...

Szia!

Szerintem senkinek sem egyformák a mellei...mármint nem teljesen szimmetrikusak. Csak valakinél jobban észrevehetőbb a különbség, valakinél meg szinte egyformának látszik a kettő. Szerintem ezen felesleges aggódnod. winkkiss.gif

Az a férfi meg...hát...elég röhejes. De legalább értjük, miért lehetett szegény "régóta egyedülálló, társkereső" laugh.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

Mellek szoptatás után

Sziasztok! A szoptatás után nagyobb lehet a különbség a két mell között. Nekem sem volt teljesen egyforma a két oldal, a szoptatás során a jobb oldalt kedvelte a kisfiam, többet szopizott belőle és miután abbahagyta (23 hónaposan) a különbség láthatóan nagyobb volt. Ez már majdnem két éve volt, mostanra "magukhoz tértek", amiben szerepe van az Kata426-féle hormonrendszer helyreállító kúrának is, amit négy hónapja kezdtem. A férjem szerencsére sosem tett rá semmilyen megjegyzést és tudom nem azért, hogy ne bántson meg, hanem mert nincs miért. :-) Tisztában vagyok vele, hogy nagy kincs, de ilyen férfiak is vannak! Eszter

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
JazzMine's picture

Mellek

Sziasztok! Örülök, hogy Márta ilyen szépen leírta, milyen az élet nagy mellekkel, köszönjük! clap2.gif A pici-cici ügy számomra is nagy problémát okozott... úgy 16 évesen! Sportláb, sporthas, sportsegg, na meg a sportcici..., úgy éreztem, nem is látszik... cry_smile.gif Annyira viszont sosem érdekelt, hogy elgondolkodjak rajta, hogy szilikonnal tömessem ki (akkor még nem is volt divat). Kicsit melltartófüggő lettem (push-up power), de az aktuális pasijaim mindig jobban szerették, ha ledobtam, mert szerintük szép voltam úgy, ahogy a Jóisten adta! :) Ők öntöttek belém annyi önbizalmat, hogy megszerettem magam úgy, deszkán! tongue.gif Aztán 26 évesen megszültem a kisfiamat és megtapasztaltam, milyenek a nagy mellek. confused_smile.gif Először még örültem is, bár kicsit zavaró volt, hogy annak ellenére, hogy látható jelei voltak az "állapotomnak", folyamatosan rá kellett szólni a kollégáimra, mert a szemkontaktus "lecsúszott". rolleyes.gif Ez zavart. Az, hogy nem tudtam, hason aludni (szülés után sem), az is. Az, hogy nem tudtam nyugodtan futni járni, az is. És egy idő után már nem is szerettem nagymellűnek lenni... sad_smile.gif Kicsit féltem tőle, hogy mi lesz "velük" a szoptatás után, próbáltam beletörődni, hogy két kiürült kakaószacskó marad majd a helyükön. NEM ÍGY TÖRTÉNT!!! teeth_smile.gif Két év szoptatás után kialakult a jelenlegi eredmény, ami PONT TÖKÉLETES számomra! A melleim picikét sem lógnak, láthatóak, de nem kirívóak és ami nagyon fontos - teljesen természetesek!!! Nem hordok melltartót (max. egy évben egyszer, ha olyan ruha van rajtam), tudok hason aludni, futni, úszni és a Párom imád, úgy, ahogy vagyok... rolleyes.gif Ő tipikusan az a pasi, aki taszítanak a nagy mellek, szilikonról meg pláne szó sem lehet! Meg sem nézi... azt mondja, hogy elmegy tőle az étvágya, meg az életkedve is... "Droidoknak" hívja a műmacákat... Az is fontos, hogy nem a melleim, vagy a fenekem, vagy más ezem-azom miatt szeret! Az a helyzet, hogy rengeteg pasi van körülöttem: Fiútestvéreim, Zenekarom, Barátaim, Kollégáim...stb., és még soha senki nem mondta azt, hogy szilikoncicis csajjal járna szívesen... hmmm.gif Inkább természetessel... MINDENKI, akiket én ismerek... yes.gif Ez azért csak jelent valamit... Szóval egyetértek azzal, hogy nem a testeden (kívül) dől el, hogy szép vagy-e, vagy sem. Ha belül rendben van minden, akkor kívülről is gyönyörű leszel... És hidd el, eléggé szarul éreznéd magad, ha megcsinált cicik után megismernéd álmaid pasiját és azért nem érdekelnéd, mert ő pl.: pont a kis, ill. természetes mellű lányokat szereti... Nem akartam nevesíteni, de falatkára nem nagyon hallgatnék a helyedben... Önmagával is nagyszerűen elbeszélget, nem igazán érezni, hogy érdekelné más véleménye, élete...stb. Ő TUDJA A TUTIT! Ennyi... Bízom benne, hogy jó döntést hozol... :) Puszi, JazZ

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Mell probléma!! SOS

Sziasztok! Sajnos hirtelen lefogytam 10 kilót, viszonylag rövid időn belül... Nem fogyókúrával sikerült elérnem, az ideg"segített" benne, minek következményeként főleg a mellem egyrészt össze is ment, másrészt semmi tartása sincsen, és ez nagyon bánt cry_smile.gif Nem szeretnék hirtelen hízókúrába kezdeni, mert akkor úgyis oda menne a "felesleg", ahova nem kéne, sőt már látom is a hasamon confused_smile.gif Kenegettem egy időben szőlőmagolajjal, de semmit nem tapasztaltam, a megereszkedés és csíkok, maradtak! Tudnátok ajánlani valami "csodaszert"??, amivel ha méretbeli változás nem is érhető el, de legalább feszesítene, mert nagyon zavar, hogy ennyire lóg sad_smile.gif Olvastam masszázsról, sheáról... Kentem olivával, szőlőmagolajjal, kókuszvajjal, sheával... SEMMI!!! Nagyon elkeseredtem, hogy az annó szép nőiességem mára már sehol nincs, tiniméretű melltartót kell vennem, de ha legalább állna valahogy! Már legszívesebben alváshoz is melltartót vennék fel, annyira nem szép látvány cry_smile.gif Remélem tudtok valamit ajánlani! Köszönöm előre is, szép napot nektek!! Üdv: Marella

Értékelés: Nincs
Beáta's picture

Marella cicije

Kedves Marella! Kriston Andrea Intim torna c. könyvében nagyon jó mell karbantartó gyakorlatok vanak! Érdemes elolvasni a könyvet nem csak e gyakorlatok miatt! Nem tartom egészséges dolognak a hirtelen fogyást pláne ha az "ideg segített benne". Talán meg kellene állnod, és elgondolkozni azon, hogy merre is tartasz az életedben és miért vagy ideges, mert ugye tudjuk, hogy a tartósan fennálló stressz mekkora galibát tud okozni a testünkben! Véleményem szerint nem is kell hirtelen hízókúrába kezened, mert ha kiegyensúlyozottan táplálkozol és telejesen egészséges vagy akkor úgy is annyi kg-ot fogsz nyomni ami a számodra a legideálisabb. "Nem szeretnék hirtelen hízókúrába kezdeni, mert akkor úgyis oda menne a "felesleg", ahova nem kéne, sőt már látom is a hasamon " Nem szeretnélek megsérteni de ez a hozzáállás tényleg kis hurkákkal fog jutalmazni! Szóval amit mondani szeretnék fejben el kell dönteni, hogy szép testet szeetnél, egészségesen kell táplálkozni, célzott gyakorlatokat kell végezni és a megfelelő kozmetikumokat kell használni! Amiket említettél olajokat, szerintem kitünő választás! A Tanácsadónőd szerintem bármiben a segítségedre lesz! yes.gif Kellemes formásodást! Beáta wave.gif

Értékelés: Nincs

Még mindig mell és fogyás :)

Drága Bea! Köszönöm :) Sajnos a stresszt több tényező is kiváltotta, apukám hirtelen halála, munkahelyem elvesztése, kilépés egy hosszú kapcsolatból... És mindez igen közel történt egy máshoz! Nagyon hirtelen ledobtam 10 kilót, most ingadozok feljön 2 kiló, aztán lemegy... Egészségesen igyekszem enni, leszoktam a csipsz és csokifalásról, viszont az étvágyam sem olyan mint régen, amikor élvezetet is nyújtott az evés! Most eszem ha éhes vagyok, és ennyi, ritkán egy kis nasi... Na meg lefekvés előtt már nem eszem 2-3 órával, hogy ne legyen a gyomrom megterhelve, ez is biztos segített a súlycsökkenésemben. Végülis 160 cm vagyok, most jelenleg 45-46 kilóval. Nem tudom ez mennyire rossz, vagy sem, én tulajdonképpen jól érzem így magam, csak a mellem lenne 1 picit nagyobb, vagy feszesebb :) Főleg, hogy feszesebb, teltebb, megviselte szegényt nagyon a fogyás confused_smile.gif

Értékelés: Nincs

Mantra!

Kedves Marella! Nekem, mikor nem maradt semmi más, már mindent megtettem, mindent kipróbáltam, csak az a hitem maradt. Makacsul mondogattam magamban, amit szerettem volna elérni: "Most kezdődik életem legjobb része!" Ha volt egy kis időm, ismételgettem magamban. Eleinte nem hittem benne, hogy működhet, aztán már nem akartam abbahagyni és egyszercsak a problémáim elkezdtek megoldódni maguktól. Ha még nem sikerült elhelyezkedned, írj priviben, megpróbálok segíteni, amiben tudok-ha mással nem jótanáccsal- picit értek hozzá. Ezzel foglalkozom. Ne add fel, a legrosszabb dolgokon már túl vagy, most jön minden jó, amit megérdemelsz, utól fog érni, ha nem teszel egy lépést se érte, elég ha hiszel benne! :)

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)
Seres Tünde's picture

mellek edzése

Szia Marella,

Mióta masszirozod melled és foglalkozol velük? Mellizom erősítő gyakorlatokat, mármint tornát végzel?

Értékelés: Nincs

Mell baj

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! :) Közben kapcsoltam, hogy a fogamzásgátlót is abbahagytam már 4-5 hónapja, és lehet az is "hozzásegített" ahhoz, hogy kisebb lett! Szerintetek? Hát decemberben kezdtem igazán foglalkozni vele, azóta oliva olajjal szinte minden nap kenegetem, fürdés után, és ha nem is minden nap, de szőlőmagolajjal is, egy pár cseppet szoktam az olivához keverni! Sőt, gondoltam arra, hogy egy kis külön üvegbe csinálok egy oliva-szőlőmag olaj keveréket, még nem tudom milyen arányban :) MÉg egy pár csepp fahéjra is gondoltam, hogy serkentse egy kicsit, vagy attól még inkább "lefogy" ? :) Bocsánat az amatőr kérdésért... Mellizomtornát nem csináltam, azt mondta egy ismerősöm, hogy attól még "férfiasabb" lesz... Nehéz ügy... Remélem valami bíztatót tudtok mondani!! :) Köszönöm és szép napot!! :)

Értékelés: Nincs
Seres Tünde's picture

mellfeszesítés 1 hónap alatt?!

Szia Meli,

December még nem volt olyan rég, adj még időd magadnak. Nem hiába szajkozzuk a megelőzést mindenbe, hisz az utólagos kezelési folyamat már mindenben lassabb. Türelem, türelem, és foglalkozz magaddal.

Pedig az izom is fontos szerepet képez, a tartásban, feszességben, épp úgy a kismell és nagymell, mint a hátizmok. Mozgaással megnöveled a vérkeringést bennük.
Például, lehet karkörzés, ha ellentétessen végzed közben az agyféltekék munkáját is összehangolod, aztán könyök összeérintés mellkas előtt és mintha egy labdát nyomnál össze a tenyereddel a mellkas előtt, préseled a tenyered vagy akár egy pici labdát is kézbe vehetsz.
Vajon mit ért az ismerősöd azon, hogy "Férfiasabb lesz"?

Értékelés: Nincs

Férfias mell Tündének, és fahéj

Szia Tündi, és köszi :) Tudom, a türelem.... angel_smile.gif Nem is két nap alatt várom a csodát, csak jó lenne már látni is valamit, valami jobbat :) A fahéjhoz egyébként mit szólsz, vagy azt mellre inkább ne? Cellulitiszra inkább? Mivel hirtelen fogytam, így a hátsóm is megsínylette... Járok egyébként piláteszre, és spinningre is fogok hamarosan :) A férfias melleken olyasmit érthetett, úgy magyarázta, hogy a mellizom maga fejlődik a tornától, de a zsírszöveten nem változtat, és ha kisebb a mell, könnyebb is formálni, de akkor olyan... hmmm... lapos lesz és szálkás...vhogy így mondta :) Meg, hogy ha már a tartószalagok megnyúltak, azokon úgysem lehet segíteni.... Lehet nem szakszerűen fogalmazok, bocsánat rolleyes.gif További szép napot, próbálok türelmes lenni, és valamivel kencézni, na meg tornáztatni! :)!!

Értékelés: Nincs
Gomez's picture

A női mellek formázása, feszesítése

Sziasztok!

Remélem nem baj ha férfiként én is kicsit hozzászólok a leírtakhoz.

Először is tegyük félre azt a tévhitet, hogy a mellek edzésével zsírt fogunk égetni. Helyi zsírégetés nincs. De persze ettől függetlenül figyelni kell az alakulást, nehogy átessünk a ló másik oldalára, mert azt mondják az okosok, hogy ha túlgyúrjuk az izomzatot, átformálodhat a mell annyira, hogy a kiindulási helyzetbe már nem lehet visszaállítani. Mindjárt kitérek a gyakorlatokra is.

A másik dolog még előtte, hogy bizony sokat nyom a latban a genetika. Vagyis ne várd azt, hogy tökéletesen formásak lesznek majd a melleid, ha sikerül kicsit feszesebbé tenni őket. Ezt fogadd el, és tényleg, ahogy előttem szóló "kolléganőm" írta, vonzd be a jót, a szépet, vonzd azt, hogy szépek a melleid, képzeld el, ahogy belenézel a tükörbe és látod őket feszesebben, emeltebben. Ehhez egy kis segítség: hallgass meditációs cd-ket a pozitív gondolatokról. Van egy tippem, de reklámozni nem szeretnék, nekem nagyon bejött. Írj nekem privátban és leírom.

Visszatérve a gyakorlatokra, a lényeg a kitartás, és a fokozatosság. A vissza nem fordítható folyamat miatt hétről hétre figyeld őket, vizsgáld meg, mennyire változnak, és ha úgy érzed hogy ez a forma már elfogadható, akkor ott ne menj tovább. Csak szintentartással, esetleg kevesebbszer csináld. Kis súlyokkal dolgozz, 1,5-2 kg-os súlyzókkal, vagy ásványvizespalackokkal. Jobb egy konditerembe elmenni (ha oda mennél kérd ki az ottani edző véleményét, biztos segít majd), de ha meg tudod oldani, akkor otthon is végezhetőek. 2-3 gyakorlatot javaslok: Fekvenyomás: ezt váltogatni is lehet, mert a dőlésszög függvényében más részét dolgoztatod meg az mellizomzatnak. Utána jöhet a tárogatás, ami formázza a mellett. Majd egy kis áthúzás. Minden gyakorlatból csinálj 4x20-25 ismétlést.

Kérlek ezeknek a gyakorlatoknak nézz utána, a neten sok helyen leírják a pontos végrehajtást. A Lényeg a lassú, kontrollált mozgás, és a levegővétel. Nyomásnál, emeléseknél kifújjuk a levegőt, a negatív szakaszban beszívjuk. 

Még egy ötlet, az úszás, persze ezt is csak óvatosan, de néha be lehet iktatni.

Plusz egy pikánsabb ajánlat. Mostani vagy leendő pároddal beszéld meg hogy masszírozza a melleidet (persze magadnak is lehet ,csak az nem olyan izgi ). Olvastam, ez is segíthet.

Írtad hogy a hátsód is formázásra szorul. Ehhez a biciklizést vagy a lábtornát ajánlom. Szerintem az egyik legjobb otthon is végezhető gyakorlat amikor négykézláb lábaidat felváltva az égbe emeled, mintha hátrafelé rúgni szeretnél, csak magasabbra emeled a lábad. Ugyanezt lehet oldalemeléssel is, csak rúgás nélkül, tehát kvázi mint a kiskutya p*silés közben. Határ nincs, a lényeg szintén a kontrollált mozgás.

Remélem tudtam segíteni!

üdv:

Gomez

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

keblünk ápolása

Sziasztok Lányok!

Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy sheavajjal ápolhatjuk-e a mellünket, vagyis elég hatékony-e azon a területen? Erről nem találtam írást vagy csak béna voltam és nem láttam, csak néztem hmmm.gif Én A....x-tól használok mellápoló olajat, de ha van jobb és esetleg olcsóbb megoldás, szívesen venném a segítséget...

Amúgy meg Lányok, senki sem tökéletes és mindannyian pont ettől vagyunk szépek, egyediek és különlegesek regular_smile.gif SZERESSÉTEK MAGATOKAT, ne keseregjetek ilyen dolgokon, nem attól szép az élet, hogy nagy a duda! laugh.giflaugh.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

univerzális a shea!

Én kézre, testápolóba, arckrémbe, könyökre, tappancsra használom. Egy barátnőmnek "gondja támadta odalent....", az ok nem lényeg, az viszont igen, hogy ennek következtében, vagy a túl durva intim lemosóktól kirepedezett ott a bőr és vérzett is... Szóval a helyzet eldurvult, ő kétségbeesett. Javasoltam vegyen végre egy doboz sheát (ne olyan krémet amit shea tartalmával promótálnak!), igazi, tiszta sheát, üljön bele cickafarkfüves főzetbe, langyos kefírrel is öblögethet és aztán kenje be sheával. 2 nap szenvedés után akkor először tudott leülni... és helyre jött a bőre yes.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Köszönöm a hozzászólásodat!

Köszönöm a hozzászólásodat! regular_smile.gif Annyira megnyugtató Számomra, hogy mikor majd kenegetem a kis lurkóim bőrét shea-vagy kakaóvajjal, nem kell azon aggódnom, hogy kárt okoz nekik, ha esetleg nem bírnák ki és megkóstolnák, mit is ken rájuk Anyu regular_smile.gif Nem is beszélve arról, hogy ezek minimum ööö... hmmm.gif lássuk csak :10az 1-ben termékek teeth_smile.gif (lábra,kézre,pocira,popóra,könyökre,pofira... nemcsak ápolásként, hanem "észhez térítésként" is például ekcémából. Hát, én örülök, hogy nem 10 féle kozmetikám van, mert mindegyik csak 1területre használható...jajj, de csúúúúúcs ez a két testvaj!!!!! mml.gif

Értékelés: Nincs
Veronika55's picture

Cici maszi..

A leges leghatékonyabb és legolcsóbb (meg legélvezetesebb rolleyes.gif) mellápolási módszer az, ha a párunk sokat foglalkozik a cicikkel nap mint nap. (ld.: csöcsörész amikor csak tud lovers.gif  tessék neki hagyni!!!!)
Akinek éppen nincsen párja, érdemes napjában többször is megmasszírozgatni Őket, ha melltartót hordunk akkor pláne... és természetesen ez még hatékonyabb, ha közben finom kakaó v. kókusz v. sheavajat is alkalmazunk...  

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Üzenet Veronikának a mellápoásról

Kedves Veronika!
Életem párja megkért, hogy adjam át a következő üzenetet: Köszönjük Veronika regular_smile.gif
Megjegyezném, ezt a maszi közben mondta. Esténként ápoljuk őket, ki nem hagynánk... mml.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Veronika55's picture

Köszönet

Igazán nagyon szívesen! love.gif
Csak így tovább!

Értékelés: Nincs

Terápiás céllal...

Ezt kipróbáltam, és úgy döntöttem, hogy - természetesen kizárólag terápiás céllal - rendszert csinálok belőle. A tréner is beleegyezett wub.gifkissing2.gif
Veronika, azt hiszem, nem lehet véletlen, hogy Te vagy a Tanácsadónőm thumbsup.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Veronika55's picture

Véletlenek nincsenek!

Természetesen kérünk beszámolót az eredményről!

Értékelés: Nincs

Pironkodva

Természetesen, bár nem garantálom, hogy a maszi összes áldásos hatását feltárom kiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gif
Küldtem neked kész kérdőívet, alig várom a méregtelenítő projektet mml.gif Teljesen fel vagyok buzdulva... Remélem az a boros-mézes csoda a bioboltból is kell majd hozzá angel_smile.gif

Értékelés: Nincs

Boros-mézes csoda

Szia!
Én már 2 hete borozgatok esténként ebből a remek italból (napi 1 dl ajánlott), így egyszerre élvezhetem a bor finom ízét lefekvés előtt és az emésztőrendszeremre kifejtett áldásos hatását.
Az alkoholtartalma nem magasabb, mint más boré.
Egyébként is, a jótékony hatása, amit kifejt a gyomorban-bélben, sokkal többet nyom pozitívumban a szervezetünk szempontjából, mint az az esetleges kellemetlenség, amit egy kicsi alkohol okozna (ha okozna). Én mindig úgy tudtam, hogy kis mértékben (1 dl 11-12%-os bor) jótékony hatása van a szervezetre az alkoholnak (speciális betegségektől eltekintve).
Ha valaki nem hiszi, járjon utána beer2
Szóval bátran vágjatok neki, nem bánjátok meg, sőt!
Laci

Értékelés: Nincs
Konzol's picture

Re.: Keblünk ápolása

Szia Edina!

Határozottan nem a "Lányok " kategóriába tartozom, de megpróbálok válaszolni Neked...

A Shea úgy működik, hogy vitaminjaival és zsírsavaival serkenti a bőrsejtek természetes működését: vízháztartás, méregtelenítés, regenerálódás, stb...

Nincs "szakosítva" arcra, vagy kézre! Bármely testrészedet ápolgathatod vele!

és ha már vonzalomról szól a cikk:

Célszerű belemasszírozni a bőrödbe, így a Kebleid Ápolása kellemes (T)esti elfoglaltsága lehet a Párodnak... (Itt hívnám fel a figyelmet: A Shea ehető! )

Remélem tudtam segíteni!

Üdv.: Konzol

Értékelés: Nincs Átlag: 4.3 (3 votes)
Kcico's picture

Igen, ehető, a macskám már

Igen, ehető, a macskám már függő, ahogy felkenem a kezemre, addig nyalja lefele míg jól nem lakik teeth_smile.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (2 votes)
Konzol's picture

Macsek és a Shea... (Kcico)

Szia Kcico!

Nem pont a macsekokra gondoltam, de a lényeget leírtad...  

Üdv.: Konzol

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Kedves Konzol!Köszönöm

Kedves Konzol! Köszönöm szépen a válaszodat és Köszönjük, hogy a Te shea- és kakaóvajadban megbízhatunk és azt is, hogy előre elvállaltad a dílerkedést, ha netalán odáig fajulnának el a dolgok.... teeth_smile.gif Tyűűű, mennyi melód lesz akkor!!!!!!!!! yes.gifyes.gifyes.gifyes.gifwave.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Veronika55's picture

Cicik és a kenyér...

Lányok (és fiúk), tudjátok mire jöttem rá?? A rendszeres kenyérgyúrás gyönyörűen formálja a ciciket! (és a karokat, vállakat) Már majdnem két éve sütöm magam a kenyeret, és látványos változás! strongbench.gif

Hajrá kenyérgyúrás, így amúgy is finomabb lesz a kenyérke mintha kenyérsütőben készülne, nem beszélve a pozitív rezgésekről és lélekről amit belegyúrunk... love.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)

csini pici cici

hallgassátok is meg, ha tudjátok, én most hirtelen nem találtam hangos linket!
http://www.hotdog.hu/doksi/doksi.hot?d_id=56421
és az énekes-vokálos leányzó sem egy tejcsárda, ám igen csinos és sugárzó! :)

Értékelés: Nincs

mellnövelő kapszula

Sziasztok,

Mi a véleményetek az alábbi összetevőket tartalmazó mellnövelőnek mondott kapszuláról?

Összetevők:

Görögszéna (Trigonella foenumgraecum), Fűrészpálma bogyó (Serenoa repens), Édeskömény (Foenicum Vulgare), L-Tirozin (L-Tyrosine), Mexikói jamgyökér (Dioscorea Villosa), Barnamoszat (Laminaria), Damiána levél (Turnera aphrodisiaca), Kínai angyalgyökér (Angelica sinensis), Szúrós gyöngyajak (Leonurus cardiaca), Indiánasszony-gyökér / Poloskavész (Cimicifuga racemosa), Zab (Avena Sativa), Benedekfű (Cnicus benedictus), Komló (Humulus lupulus),

Az  L-Tyrosine ártalmatlan benne?
(Tudom, hogy el kellene fogadjam magam úgy, ahogy vagyok, de ha nem rossz az összetétel, egy próbát nekem megér)

Köszönöm

 Panda

Értékelés: Nincs
Veronika55's picture

Ciciméret..

Nekem az a tapasztalatom, hogy bármilyen fitohormon tartalmú növényt (maca, jamsz gyökér, ginseng, stb) szedek, mellnövekedés tapasztalható. Illetve nem nő, hanem teltebb, "dúsabb", feszesebb lesz.. Értitek.. teeth_smile.gif Bajod biztos nem lesz belőle, amúgy szuper növényeket tartalmaz amik amúgy is nagyon jó hatásúak a szervezetre.

Értékelés: Nincs

Sziasztok!Én is ezzel a

Sziasztok!

Én is ezzel a problémával küzdök, kis melleim vannak, de tényleg, szinte nem is látszanak. 2 gyerek után majdnem kisebbek lettek, mint előtte. A szoptatáskor szép teltek voltak, formásak, de ahogy elapadt a tej, lelapultak.

Igen, az önelfogadás nagyon fontos, tudom, de mégis örülnék, ha egy kicsivel nagyobbak lennének. Bár lehet, hogy ez az önelfogadással együtt működne is, nőnének is. omg_smile.gif

Én műtétet biztos nem vállalnék, mert szerintem is mű dolog, meg a kockázat is ott van. Ez a fitohormonos kapszula. sokan írták, nem növel, de lehet, hogy kipróbálnám, ha tiszta.

A kérdésem még annyi lenne, pajzsmirigy betegség esetén is használható, hisz hormont tartalmaz. Vagy ez nem olyan hormon?

Köszi a választ:Bogi

Értékelés: Nincs

Krisztának kapszula

Szia Kriszta, A mellnövelő kapszula neve br... s..., én még nem próbáltam. Ha kipróbálod lszi írj majd le a tapasztalataidat. Köszi Panda

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

Mellnövelő kapszula

Az oldalon már folytak a kis mell kontra nagy mell témáról igen parázs viták, amelyben még férfi olvasóink is hallatták hangjukat. Érdemes rákeresni. Abban nem született egyöntetű vélemény, hogy a kis vagy a nagy mell szebb-e, de abban igen, hogy semmilyen mellnövelő kapszula nem hozta az ígért hatást. Szerintem felesleges pénzkidobás.

Veronikának igaza van, csak a mell feszességét lehet befolyásolni bármiféle kapszulával vagy kenőcssel is.

Inkább szeressük magunkat olyannak, amilyennek születtünk, és ne akarjunk szilikonmellű celebekhez hasonlítani.

Értékelés: Nincs Átlag: 4.7 (3 votes)

Mellnövelés természetesen-kell lenni megoldásnak...

Sziasztok4 A közepébe vágok: 3 gyermekemet összesen kb 60 hónapig szoptattam. Gyakorlatilag zsinórban voltam vagy várandós, vagy szoptattam... Előtte sem voltak  túl nagyok a melleim, de teljesen ép önértékeléssel elfogadtam magam. Viszont most.... a fromájával vannak a fő gondok, nyilván. Mivelhogy lógnak :( És ez azért így a harmincas éveim elején annyira nem szívderítő.... itt viszont már nem tudom az önértékelésemet egynsúlyba hozni, hogy jaj, valamit valamiért....

 Annyira bölcs az anyatermészet, biztosan kell lennie vmi megoldásnak, hogy aki szeretettel táplálta a gyermekeit hosszú hónapokon át, és elvesztette a szép formáját a melleinek, valamelyest visszanyerje azokat..... műtét nélkül... 

Mit tanácsolnátok? kollagén visszaépülés lehetséges, hogy ezáltal kicsit  nőne esetleg, vagy milyen táplálékkiegészítőket ajánlanátok? fitohormonokat hiperdózisban? Ja, és egy érdekesség: emlékszem, gyerekkoromban, amikor anyukám öltözött, figyeltem, hogy neki is "lógnak a mellei".... Sok év után talán amikor legutóbb voltunk náluk,  és egyik alkalommal előttem öltözött, és csodálkozva láttam, hogy nem olyan a mellei alakja, mint amire gyerekkoromból emlékeztem, hanem sokkal teltebbek.... Ő 60 körüli, tehát klimaxon túl.. esetleg ebben a korban olyan hormonváltozások mennek végbe, amik "feltöltik" a melleket??? Jó, nem azt akarom mondani, hogy akkor klimaxolni akarok, vagy hú, majd 60 évesen újra jobbak lesznek a melleim, hurrá... Csak érdekes.... 

Értékelés: Nincs

mellnövelés fitohormonokkal

Sziasztok! Nekem csak az a furcsa ezzel a mell témával kapcsolatban, hogy senki szerint nem használnak ezek a mellnövelő kapszulák, csak feszesítenek, habár én elmentem itt nálunk a gyógynövényboltba és az eladó csajnál rákérdeztem erre a méreg drága Erdic kapszulára és azt mondta azt ő is szedi és egy méretet nőtt a melle! Na persze lehet, hogy azért mondta hogy megvegyem én is, de azt mondta nem egy vásárló visszajelzett hogy nekik is nőtt egy keveset! Sokat nem, maximum egy számot! Akkor most ez is csak becsapás?! Én amúgy azt értem, hogy a mell méret sok dologtól függ, de azt nem hogy ha valaki sok fitohormonos dolgot eszik (nem tabletta formájában), akkor ha az hasonlóan hat a szervezetre, mint az ösztrogén, akkor miért ne nőhetne tőle? Bocsi a hitetlenkedésért!

Értékelés: Nincs
káfonya's picture

mellnövelés tapasztalat Ágnes2-nek

Szia Ágnes2! Én is átestem egy "mellnövelő" kúrán, mik derülnek itt ki sok emberről... wink_smile.gif Na de a lényeg, hogy alaposan utánajártunk a témának és a legeredményesebbnek titulált kúrát vittük véghez egy kapszulával és napi mellmasszázzsal mml.gif , utóbbit feszesítő olajjal. Egy fórumon többen is beszámoltak arról, hogy mennyit nőtt a cm-jük, mit használtak, mennyi ideig, stb. Tényleg a legígéretesebbet használtuk. És semmi változás... eleinte én is azt gondoltam, hogy nagyobb, örültem annak, hogy mennyit foglalkoznak itthon velük (ezt csak úgy általánosságban mondom, nem többesszámban teeth_smile.gif ), de utána akárhogy néztem a tükörben és fényképeken az előtte képeket, nem változott semmi. Mint "tapasztalt, vén mellnövesztő", szerintem az a kijelentés, hogy egy méretet nőtt a mellem!!!, csupán pszichológiai homályosítás sad_smile.gif Persze ezt teheti úgy az ember, hogy még el is hiszi, igazából én is szerettem volna legalább elhinni hosszú távon, hogy nőtt. Hozzáteszem, nekem kis melleim vannak, tapasztalatom csak erre szól :)

Értékelés: Nincs

Panda és az önelfogadás

Szia Panda!

 

Bajod nem lesz tőle, de szerintem nagyobb melleid sem... A női mell mérete nagyon sok dolog együttes hatásaként alakul ki és változik a nő élete során, és egy tabletta itt sem hinném, hogy bármit is megoldana. Bocsánat, ha ezzel nem olyat mondok, ami jól esik

Az L-tyrosine egy aminosav, ami (több más dologgal együtt) fontos a sejtek proteinszintéziséhez. Tehát attól nem kell megijedni.

 

Szép napot

grid

Értékelés: Nincs

mellnagyobbítás

Sziasztok!

Mi a véleményetek a mellnagyobbító műtétről?
Esetleg tudtok valami más csodaszert a dologra?

Zita

Értékelés: Nincs

pici cici

Kedves Zita!

Kirakat az egész világ..a szilikon egy ugyanilyen képmutatás(nálam 8 évig tartott amig elfogadtam, mert nekem is nagyon pici, de biztos nem tetetnék magamba müanyagot, én megörülnék a tudoattol, hogy egy idegen anyag van bennem )
KI HATÁROZZA MEG, hogy mi a normális méret és mi a szép?


Anita
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Zitának

Zita!

Már sokan leírták előttem, én is osztom a többség véleményét. Hadd mondjak el magamról egy példát. Bár nekem soha nem volt bajom a mellemmel, inkább a testalkatom volt az, ami a 20as évem elején nagyon zavart. Hidd el, hogy a te mostani problémád és az én 15 évvel ezelőtti problémám egy tőről fakad. Nos, nem voltam kövér, de mindig erősebb testalkatú voltam. Persze ezt akkoriban tragédiaként éltem meg. Állandóan takargattam a fenekem, vagy hosszú pulóver, vagy a derekamra kötött ing stb. Ebből adódóan semmilyen nőies ruhát nem viseltem. Hát, meg is volt az eredménye. Nem is tetszettem senkinek. Nos, amikor kezdtem a gondolataimat átformálni, úgy a 20as éveim végén, egyszerre megváltozott minden. Továbbra is ebben a hitben élek, hogy így vagyok szép, ahogy vagyok. Hát bizony, többen megfordulnak ma utánam az utcán, mint akkoriban. Pedig nem lettem szebb, se vékonyabb (sőt......),  15 évvel idősebb is vagyok. De egy másfajta szignált küldök a külvilág felé.....és ez a szignál, mint egy bumerág jön vissza hozzám.

Ha a sok jó tanács ellenére még sem tudsz megbékélni a kis melleddel, és jelenleg csak ez a legfontosabb számodra (remélem ez az egy dolog, ami miatt búslakodsz), akkor keresd fel Várhegyi László természetgyógyászt (a natursziget.com-on tudsz hozzá bejelentkezni, sőt már ott tudsz kérdezni is tőle). Úgy tudom, hogy ő végez mellnagyobbítást bioenergetikával. Nem tudom, mennyire hatékony ez a módszer, mindenesetre ártani nem fog, egy próbát megér. Mellesleg az ő szájából hallottam azt is, hogy a legjobb mellnagyobbító módszer a szerető férfi kezének simogatása. Mindenképpen gondold ezeket végig, mielőtt a ˝bicska˝alá feküdnél.

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

Zita mellnagyobbítása

Miért van rá szükséged???

Értékelés: Nincs

mellnagyobbítás

Azért gondolkodom műtéten, mert nagyon picik a melleim, és ez komoly komplexust okoz. Tudom, hogy vannak veszélyei. Érdekel a véleményetek az egészről, és az esetleges alternatív javaslatotok.

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

Ki előtt, Zita?

Ki előtt, vagy ki miatt okoz komplexust? Tedd mérlegre, hogy mi fog megváltozni, ha nagyobb lesz? Jobban fog tán szeretni a barátod? Vagy talán több fiú bolondul majd beléd? Esetleg bevesznek a csapatba a plázacicák? Vagy így majd jobban tudod szeretni magad? Több lesz az önbizalmad? És ki előtt, Zita?

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Varga Nikoletta's picture

Zita

Kedves Zita!

Engem inkább fiúnak lehetett nézni, mint lánynak, legalábbis, ha a keblek méretét vettük alapul... 
és igen, én is küzdöttem komplexusokkal... aztán rájöttem, hogy nem ettől függ a boldogság, és nem ettől fognak jobban szeretni, és Te sem ettől fogsz tudni jobban szeretni...
Nem a cicid méretétől függ az, hogy TE ki vagy! amíg erre nem jössz rá, áteshetsz mindenféle plasztikai beavatkozáson, nem leszel attól boldogabb és kiegyensúlyozottabb...
Szeretettel, Niki

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

szeretjük a kis ciciket!

Szia Zita!

Nekem elég sok barátom van, de mindegyik irtózik a műmellektől,
beleértve magamat is. 
Egyszerűen nevetséges minden mű dolog egy nőn,
és én még nem is láttam olyat hogy ne látszott volna messziről hogy MŰ.
Szerintem a normális férfiak így vannak vele, persze a mindenféle műdolgokkal telepumpált kigyúrt  mű pasiknak biztos tetszik.
Döntsd el milyen férfi kell neked.
Szerintem maradj természetes, mert a legtöbb férfinek
nem a mell mérete az elsődleges szempont!!!!
remélem jól döntesz!   

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Balogh Péter's picture

Hát ezek a mejjek!

Kedves Zita!
Jobban fogsz tudni szeretni, ha negyobb lesz a cicid? A komplexusod meg lehet hogy mellnagyobbítás után átterjed a hasadra? Azt is korrigálják?
Tudod, van egy ostoba MANIPULÁCIÓ, aminek te is bedőlsz. Tény, a millendorfi Vénusz, hát az aztán "könnyen ellő, bő tejelő fajta", de ezek a szintetikus szörnyek, amikre azt mondják, hogy tuti bige, mert emelt kebel, mert tepsiszáj, stb. az nagyon torz. S ezt akarják mintának beállítani. Szerintem csakis szöveti helyreállítás céljából indokolt egy mellplasztika. A kedvességed, a menőcsajságod, az emberséged nem ettől függ. Tessék elgondolkodni, elfogadni, szeretni magadat. Tessék meditálni, relaxálni, és éretté válni. JÁROD AZ UTAD, EZ A LÉNYEG!
Minden jót:Péter

Értékelés: Nincs

szép cicik

Tanúsíthatom, hogy az önszereteten múlik minden! regular_smile.gif 15 év házasság, 4 gyerek, szoptatás, majd válás után jött egy pasi és az én melleim elkezdtek megszépülni!!! Mert ő szépnek látta, én meg elhittem neki. Azóta gyakran még melltartót sem hordok és pont jónak találom őket. A szex sokkal nagyobb élvezetéről, a nyugodt ellazulásról nem is beszélve! Csak bátran értő kézbe kell adni teeth_smile.gif és szóba sem kell állni azzal, aki nem értékeli! Dorka

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

"Mellesleg" köszi Dorkateo!!! :)

KÖszi!!! winkkiss.gif Nem a párommal van a baj, és úgy általában a pasikkal, rosszat még nem mondtak, bár a párom megjegyezte, hogy tényleg nem olyan feszes, a "többiek" meg csak ruhán keresztül, melltartóban látják rolleyes.gif Saját magamnak nem felel meg, mert tudom milyen volt előtte, és most, és borzalom, de egy jó is van benne: Végre a szemembe is néznek a pasik, ha velem beszélnek!!!! mml.gif Ezt is megéltem!!!! clap2.gif Kezelésbe veszem 1000-rel, és próbálom elfogadni, hogy ez van regular_smile.gif Pusza winkkiss.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Szöveti helyreállítás, még mindig mellezünk

Kedves Péter!
Mit értesz szöveti helyreállítás alatt?

Értékelés: Nincs
Balogh Péter's picture

Azt, amit jelent

 Kedves Viki!
A szöveti helyreállítás az szöveti helyreállítás. Azaz, ha valakinek ép, "normál" cici a cél, egy komolyabb deformálódás után. Úgymint: balesetben roncsolódott, többszöri szülés után "zacskóvá szopott", erőhatástól torzult, vagy tejmirigy-szövettel kapcsolatos elhalások, túl nagy és kivesznek a tejmirigyekből, de nincs szilikonozva stb. Ekkor tartom indokoltnak a műmellet. Kicsinyelés, nagyolás alacsony hányadosú önelfogadási faktor miatt nem indokolja a beavatkozást. Masszív manipuláció. Ne hagyjátok magatokat hülyére venni, kedves Viki és hölgyeim!
Minden jót!
Péter 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

normál cici

Vagy ha valakinek le kellett venni a mellét, azt pótolandó.

Értékelés: Nincs
Katka's picture

Zita, igaza van Péternek

Tessék szeretni magad!!!!!!!! Minden normális pasi azt vallja, hogy az az igazán vadító egy nőben, attól kívánatos, és attól gerjennek be, ha egy nő tudja szeretni a testét! Én nagyon sok pasitól hallottam már, hogy meglátott egy " jó" nőt, szilikon meg ilyenek, aztán az ágyban meg egy érzéketlen fadarab volt, nem volt odaadó és hiába volt mücsöcse meg szép teste, a nő nem szerette saját magát, meg állandóan azt lesete, hogy melyik pózban, milyen megvilágításban, hogyan látszik a narancsbőre meg ilyenek! (mellesleg megjegyzem, hogyha egy nőnek van ideje ilyet figyelni sex közben, akkor a pasi sem lehet valami nagy hancúrpandúr, mert nem foglalja le a nőt)
Ha egy pasi kedvéért akarod megnagyítattni a melled, mert mondjuk "finoman" megjegyezte, hogy jobban tetszenél neki, meg neki jobban bejönne, ha nagyobb melleddlenne, akkor én azt mondom (és ne sértődj meg),  küldd el úgy jó BF-ba, hogy ihajjjjjjj!!!!!!!! Aztán legközelebb az jön, hogy nyomass szilikont a fenekedbe is, hogy olyan legyen, mint J.Lopezé!
Én olyan szinten ki vagyok bukva ilyenekre, hogy nem tudom kontrollálni magam, és ha találkozok ilyen görénnyel, aki fikázza a nőket ilyen agyatlan sz.rságokkal, akkor simán pofonverem, hogy hogyan merészeli, lehet akármilyen nagymenő.
Na nem is folytatom, mert

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Horváth Dóra's picture

Zita

Katka, teljesen egyetértek a kirohanásoddal! Zita, ha valaki nem fogad el olyannak, amilyen vagy, akkor mit ér az egész???
Nekem is volt egy rakás problémám, mert kicsit "horpadt" a mellkasom, szóval csodaszép dekoltázsról soha nem álmodhattam, mindig garbó, semmi kivágott felső.. Aztán 6 éve egy nagyon kemény beavatkozáson estem át: csontokat faragtak, hogy kapjak levegőt! Senkinek nem kívánom! Akkor értettem meg ezt: tök mindegy, hogy mekkora a mellem, tök mindegy, hogy egyformák-e, csak legyek újra egészséges és ne fájjon!!!! Azóta keményen dolgozom, hogy visszajöjjenek az elveszett érzések (6 éve!), és minden a régi legyen.
Ne feküdj kés alá, ha magaddal nem vagy tisztában, ha magadat nem tudod elfogadni, annak nem ez a módja! Hallgass a Lányokra és Péterre! IGAZI tanácsokat adnak!
Fogadd mag őket!
Dóri


Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

mellnagyobbítás (mellnagyobbítottak kerestetnek!!!)

Sziasztok!
Köszi a sok hozzászólást.
Én nem pasi miatt gondolkodom. Egyszerűen csak magam miatt, mert nagyobb méretekkel biztosan jobban érezném magam. Gondolom, sok nő tényleg a pasija kedvéért fekszik kés alá (ez engem is iszonyúan fölháborít), viszont szerintem a legtöbben - ahogy én is - a komplexusok csökkentése végett vállalkozik rá. Én tényleg teljesen lapos vagyok, és így sok helyzetben eléggé kellemetlen az élet.
Szerintem igenis számít a mellméret minimum annyira, hogy ne legyen szélsőségesen kicsi vagy nagy, és hogy az ember lánya jól érezze magát. Aki azt mondja, hogy ez lényegtelen, mellékes, az szerintem nem teljesen őszinte magához, legyen akár férfi, akár nő.
Nem akarok a mai értelemben vett buta kis nő lenni, sem plázacica. Soha senki nem mondta még nekem, hogy nem vagyok elég nőies. ennek ellenére gondolkodóba estem, és megköszönöm, ha véleményezitek a dolgot.
Esetleg nincs valakinek tapasztalataerről pl. ismerősei körében? Mert Bennetek megbízom, nem úgy mint sok más mellműtött beszámolójában.
ZitaÉrtékelés: Nincs

Szia, nekem tavaly végeztek

Szia, nekem tavaly végeztek mellnagyobbító műtétet feljlődési rendellenesség miatt. Az egyik mellem kétszer akkora volt mint a másik, és ún. csőmellem volt. Utáltam tükörben nézegetni magam meztelenül. Párkapcsolataim mentek tönkre a szégyenlősségem miatt, senkinek nem mertem megmutatni. 10 év tipródás után hoztam meg ezt a döntést, hát nem volt könnyű, mivel alapból ellenzem a dolgot, nem tartom természetesnek. Az én kis lelkemnek jót tett. Azóta ki merek menni strandra, hordhatok bármilyen ruhát, nem kell az egyik mellrésznél kibélelni a melltartót, felszabadultabb vagyok. Én nem bántam meg, így lettem teljes.

Értékelés: Nincs

MELLesleg

Először Zitáknak:
  Átérzem, hogy komplexusaid vannak a melleid miatt. Talán nincs nő a Földön, aki teljesen elégedett lenne a kinézetével. Ezért, először lehetséges megoldásokat szeretnék kínálni, aztán jól kiírom magamból a véleményemet.
 -1- íjászat: egy szép, vékonyka barátnőm kb. fél éve íjazik, s a lapos mellkasból szép,  domborodó mellek nőttek. Ezt én láttam, a saját szememmel! Gondolom, hogy más sportágak, tornagyakorlatok is befolyásolják a mellek méretét/növekedését.
-2- agykontroll: ezt nem tudom elmagyarázni, ezt ki kell próbálni!(... és nem csak mellnövesztésre.)  Mindig azt kapjuk, amit kértünk.
 Hm, hát nagyjából ennyi. 
 Tudom, hogy nem megnyugtatást kértél, hanem konkrét tanácsokat, de érdemes odafigyelni azokra a hozzászólásokra is, amiben arra biztatnak, hogy fogadd el és szeresd magad. Mert minden problémának itt a gyökere. Igaza van Péternek, hogy ez egy komplexus, ami egy esetleges mellműtét után átterelődhet a hasadra vagy egyéb testrészedre. Ezért lenne fontos foglalkozni vele.
A mellek jelentősséggel bírnak, ez tény, hiszen rengetegen hozzászóltak a témához.  De egy nő nem csak mellből áll! Biztos vagyok benne, hogy van olyan testrészed(szemeid, arcod, derekad,feneked,lábaid...), amire büszke vagy!  
   Amúgy meg pontosan mi, nők, fújjuk fel az egészet! Egy igazi, érett férfit nem a nő mellei érdeklik, hanem maga a nő! A pasik, akik hozzászóltak a mellkérdéshez nem támogatták a szilikonciciket, az az egy szál, aki igen, az csak azért, mert a műtéten átesett felesége végre abbahagyta a panaszkodást.
Csak nők közötti rivalizálásról van szó és a média folyamatos agymosásáról!Nekem például nem jönnek be a média által bálványozott  izomkolosszus pasik, sőt az agyonápolt, szemöldökszedő, csupasztestűek sem.  Ez csak úgy eszembejutott
 Szóval, mi nők rivalizálunk egymás között. Figyeljétek csak meg! Például, ha tudom, hogy csak a fiúismerőseim társaságában leszek, akkor nem gondolkodok sokat azon, hogy mit vegyek fel. !De ha tudom, hogy jön egy másik lány is, akkor hajaj, beindulnak a fogaskerekek, s rögtön dögösebb akarok lenni, mint a másik. Vagy bulik előtt? Minimum a legjobb barátnőnket megkérdezzük, hogy mit fog felvenni, de az "elvetemültebb" fajtánk egyenesen titkosügynököket bérel! Igy van ez a mellekkel is. Mindig is dúskeblűnek tartottam magam, amíg el nem kezdtek nőni a barátnőim mellei is, majd megjelentek a nálamnál nagyobb adottságú személyek, s kezdtem magam kismellűnek érezni. ÁÁÁÁÁ! Nooormális?! Mintha valami verseny lenne!
 Egyszer csúnyán le is égettem magam egy egész asztaltársaság előtt, de ma már csak nevetek rajta A velem szemben ülő fiú azt mondta, nekem, hogy kicsike. Erre én azt válaszoltam, hogy jóból kevés is elég (mivelhogy alacsony termetű vagyok).  A mellettem ülő, extraméretekkel rendelkező lány pedig, hangosan bevágta, hogy hát igen, az ő egyik kismellű barátnője is azt szokta mondogatni, hogy ő büszke az ő kicsikéire. ÁÁÁÁÁ! Persze a srác tisztázta, hogy nem a melleimről beszélt, s a nagymellű lány zavarban volt, s elnézést is kért, de hát, én nagyon elhallgattam, tiszta piros lettem és olyan képet vágtam, hmmm, látszott rajtam, hogy fel vagyok háborodva, hogy egyáltalán, hogy rólam ilyet feltételezni  Szerintem ez mind azért történt velem, mert folyton az járt a fejemben, hogy kicsik a melleim.  
Na, most hogy mindent bevallottam nőiesen, ajánlok egy jó kis animációs sorozatot, a South Parkot, ahol a  hatodik évad, tizedik részben képet kapunk erről az egész terjengő mellműtéthisztiről

Értékelés: Nincs

Végre egy South Park- rajongó olvasó^.^

Kedves Ildikó!

Nagyon örülök neked, ugyehogyugye, jó kis sorozat az a South Park? (bár attól félek, már csak volt). Témába vág még az s09e01 epizód is (ha jól emlékszem).
Bocsi, off vége

Értékelés: Nincs

Zitának mellnagyobbítás tapasztalatok

Szia Zita!

Egy időben én is kutakodtam a téma iránt, fórumokon érdemes begyújteni a tapasztaltokat, ajánlom a www.nlcafe.hu, www.hoxa.hu, www.index.hu oldalakat, be kell írni a keresőbe, hogy mellműtét, szilikon, és feldobja az ebben a témában indított fórumokat, ahol sok olyan van, akit már műtöttek vele és jól is sikerült.

bár nekem az átlaghoz képest nagyobb és mindig mindenki dícsérte, minden pasim is,és azt mondták, hogy a nők 90 %-a ilyen mellett akarna mint amilyen nekem van és ilyen alakot. én még így is elégedetlen vagyok vele néha, mint ha kicsit lógna. és már előre feltérképeztem, mi lesz, ha szülés után kilukadt tejecszacskó lesz. akkor én bizony felvarratom, abba nem kell szilikon, nincs benne semmi mű, csak kivágnak egy darabot a megnyúlt bőrből és újra feszes lesz. és ugyanúgy a saját cicim marad, így akinek ez a problémája a szoptatás miatt, ez szerintem egy tuti jó verzió, mivel ilyenkor nem kerül semmilyen idegen dolog a testbe. az önbizalom pedig visszatér. amt számomra nem lehet megfizetni semmivel, és senki nem tud megdumálni, hogy jaj de szép vagyok így is. amíg engem zavar és ez minden gondolatom, addig mondhat bárki akármit. ilyet is sokaknak csináltak már. pl Vad Katinak, aki azelőt ugye pornós volt aztán a szoptatás maitt megnyúlt a melle, most megint szépen áll szilikon nélkül.

akinek olyan problémája van, mint neked,azt is meg tudom érteni, nem vagyunk egyformák,vannak köztünk hiúbbak, én például ezek közé tartozom. és ehhez  nem kell plázacicának lenni,egyszerűen valakinek ez fontos és számít és kész.mert csak úgy érzi jól magát a bőrében, ha jól néz ki. nekem is van magammal egy ilyen problémám, bár ez elég speckó, most fognak műteni vele (nem mell dolog, mielőtt elkezdenének bombázni a válaszok és nem is fedem fel, hogy mi az, az országban még csak pár embnek csinálták, de szerintem a földön se sokaknak, mert ilyen problémával kevesen születnek hál istennek). akinek nincs ilyen komplexusa, az nem értheti ezt meg, nekem 15 éve van emiatt a dolog miatt és ha az atya úr isten modnaná, hogy ne foglalkozzak ezzel, az sem érdekelne, ha jó eséllyel biztonsággal meg lehet oldani  úgy, hogy nem szenved miatt az egészségem károdosodást, akkor uccu neki. végre találtam egy jó orvost, aki már csinált pár ilyet, gyerekekkel is foglalkozik, nem egy kontár, rendes orvos, nem a pénzért csinálja, mondta is, hogy ő megérti, hogy ez egy olyan törést okoz annak a lelkében, akinek ilyen van, hogy azt más nem tudja megérteni, és ezért vállalja. bár engem egyébként is képtelenség lenne ledumálni, alapból nagyon akartos vagyok, és amit én eltervezek, azt keresztülviszem tűzön, vízen, rörtön lejött neki pár perc után, hogy nálam kár próbálkozni, mert addig megyek, amíg meg nem találom a megfelelő embert. de hál istennek 15 év után sikerül megoldani ezt a dolgot!

ezt nem tudja az megérteni, aki nem ezt érzi, hogy milyen dugdosni valamidet egész életedben, mert annyire szégyenled, hogy még a saját pasid előtt is gáznak érzed. persze mindenki azt mondja rá, hogy jaj, észre sem venni, meg ki foglalkozik vele. persze, ha máson látom, engem sem érdekelne. de ha neked lenne, te sem így éreznéd!

abban mondjuk egyetértek, hogy a mell egy más dolog, mert a kis mell sokak problémája, így ezzel nincs egyedül az ember, ezt el lehet fogadni egy idő után. de mindig is lesznek olyanok, akik olyan típusok, hogy nem lesznek képesek, és úgy élik le az életüket, hogy ez megkeseríti, mert nem képesek elfogadni.tényleg látni néha olyan lányokat, hogy sík egyenes, de komolyan semmi melle, mint egy fiúnak. hát gyerekek, kövezzetek meg, de ha én ebben a cipőben járnék, engem semmi nem tudna eltántorítani a műtéttől. mert a totál deszkán semmilyen push up nem segít,ugyanis az a probléma, hogy feltolni is csak akkor lehet valamit, ha van legalább egy kicsi valami...hál istennek azért ennyire nagy szélsőséges helyzetben nincsenek sokan, a kicsi cici sokaknál azt takarja, hogy azért van. de mindenki másképp látja ezt a kérdést meg magát is.
 ez olyan mint amikor valaki másik  neművé operáltatja át magát. egy "normális" (ezt nem sértésként értem) ember nem értheti meg, milyen érzés lehet neki egy másik, idegen porhüvelyben élni, ami csak egy burok fizikailag és ráadásul a másik nem fizikai burka.szörnyű lehet!most nem azt mondom, hogy akkor ezentúl mindent műtsünk orba szájba, de ha már a 21. században vagyunk és megadatott ez a szerencse, hogy amit nem ad meg a természet, azt megadja a sebészet, és ha valaki tényleg csak ezen az úton tudja meglelni a lelki békéjét, akkorm miért ne kapja meg? hány olyan ember van,akinek az orra miatt egész életében komplexusa van, gátlásos, aztán ha megműtik, úgy érzi, új életet kap.
azzal maximálisan egyetértek, hogy más kedvéért nem szabad megcsináltatni. de ha valaki tényleg nem tudja elfogadni évtizedek után sem, annak a 21. század csodás találmánya, a plasztikai sebészet visszaadhatja az életét, ami addig nem volt, mert megnyomoríotta az örökös bújkálás, dugdosás, komplexus. és az éljen a természetesség az a csúnya esetében nem működik sokszor, akinek nincs magával problámája, az könnyen mondja ezt, mert nincs hókuszpók orra. élne ő úgy évekig...ezt csak személyes tapasztlat alapján lehet átérezni, hogy mit jelent ez lelkileg, hogy megnyomorítja az embert, mennyire e körül forog az élete.

én azt mondom Zita, ne kapkodd el, ezt nagyon át kell gondolni, keress rá a fórumokra, írjál azoknak, akik megcsináltatták, faggasd ki őket, hogy az azóta eltelt években volt e mellékhatás, mi történt, várj vele legalább fél évet-egy évet, mert ezt  jól meg kell rágni , negatív tapasztalat is van, pozitív is, és ha végképp arra jutsz, hogy belevágsz, olyan orvoshoz menj, akit egy oylan ajánl, akinek megcisnálták, jó lett és azóta sincs gondja. mindig ez a legjobb ajánlás, és mindent iylen fórumokon szedek össze, ahol nem az reklámozza, aki el akarja adni, hanem a civil emberek, akiknek nincs benne érdeke.

az való igaz, amit itt mindenki írt, hogy magaddal kell rendbe jönni, elsőként én is azt mondom, hogy próbáld meg ezt. de én a saját példám miatt meg tudom érteni , ha valakinek ez nem megy, már alig várom a jövő heti műtétet, akkor is ha fáj, csontot fognak fűrészelni, bár az előzetes megbeszélés alapján nem lesz olyan nagy cucc, nem jár olyan haj de nagy fájdalommal, de ha azzal járna, akkor azt is lelkesen vállanám, bármit,kivéve ami tartós egészségkárosodást okoz, mert nyilván annak nincs értelme, hogy még rosszabb legyen a helyzet. de utána egy új élet fog kezdődni számomra, ami enélkül lehetetlenség lenne, engem képtelenség is lenne az ellenkezőjéről meggyőzni, de tegyük hozzá hogy az én problámám tényleg speckó, ilyet az orvosokon kívül átlagember még nem hiszem hogy látott, mert az egyik doki, aki amerikában is járt ilyen ügyban azzal küldött el, hogy ilyet itthon nem műtenek, tegyek le róla, és az amerikai prof sem vállalná. hát bizony nem adtam fel, és találtam pesten is két helyet és vidéken is kettőt, ahol láttak már ilyet (bár ezen eleve csodálkoztam, de végül is 10 millió emberből ha 15-20 ilyen van az országban, az talán mégsem oylan magas arány így belegondolva...)
tény hogy mell ügyben azért nem mondanám ugyanezt ilyen könnyen, hogy gyerünk vágjunk bele, mert én félnék attól, hogy kiszakad, akkor újra kell műteni, nagyon sokba kerül, ki kell cserélteni 10évente,és mi van, ha anyagilag nem állok úgy, szóval sok mindent át kell itt gondolni, mert ezt időnként meg kell ismételni. nagyon térképezd fel a helyzetet, bár ma már vannak biztonságos anyagok, de tény, hogy bármikor megsérülhet autóbalaeset vagy valami hülyeség miatt,pl ráesik valami és akkor újra meg kell műteni. én ettől paráznék. uganakkor másik oldalról nzve viszotn a mellnövelés már egy rég bejáratott iparág, lassan már rutinműtét, semmiség az enyémhez képest ilyen szemszögből nézve. de mint minden orvosi dolog, mindig van kockázat, mindig lehetsz te az, akiben bent hagyják az ollót meg a kendőt, lehet a tel szervezeted az az 1 %, aki kilöki a művi anyagot és nem bírja, semmire  nincs garancia.
az viszotn szerintem hülyeség, hogy messziről látszik, hogy mű. ha valaki a legkisebb szilikont rakatja be, mert nem dudákat szeretne, csak azt, hogy a 0 után végrel legyen melle, annak pont normális méretű lesz. mint pl VV Anettnek, ruhában neki sem lehet megmondani, hogy szilikon cicije van, mert teljesen normális méretű.
úgy hogy hajrá, csak okosan, ne faltörő kos módjára bumm bele, hanem jól rágd meg minden szempontból megéri e a kockázat.aztán ha nem tudsz nélküle élni, mert ez adja vissza az életed, akkor is körültekintően, ne minden áron.
megkérlek ne írjatok nekem erre válaszként olyanokat, hogy fogadjam el magam, meg olyan hülyeségeket, hogy örüljek, hogy különbözök másoktól, meg ilyeneket, mert nálam felesleges ilyenekkel próbálkozni. én totál jól vagyok magammal kivéve azt az egy gnóm darabomat, és akkor leszek teljes értékű, hogy megműtik és olyan lesz mint másoké, normális. akinek nincs ugyanilyen problémája, az nekem mondhat akármit, fogalma nincs róla, milyen gyerekkorom óta ezzel együtt élni. évekig még az orvoshoz sem mertem vele elmenni, annyira szégyelltem, pedig nem vagyok egy önbizalomhiányos valaki, öltözködni sem úgy öltözködőm  és mégis elképzelni sem tudtam, hgoy az orvoslásnak melyik területe lehet erre megoldás,mert annyira egy lehetetlen probléma,sose láttam ilyet sehol, bárhol kerestem, nem találtam senki mást, akinek ugyanez lett volna a problémája. és nagyon jól tettem, hogy összeszedtem magam és elmentem.és amióta megtaláltam a megoldást, sokkal nagyobb az életkedvem, úgy érzem megoldódott részben az életem. el kell fogadni, hogy vannak olyan emberek,akiknek épp a plasztikai sebészet tudja visszaadni a magukba vetett hitét, az életet. azzal pedig hiába példáloznak egy ilyen embernek, hogy ha beteg lenne,akkor nem ez lenne a legnagyobb problémája, és bármit megadna, hogy újra egészséges legyen. így van, de nem beteg, soha nem azzal kell foglakozni, hogy mi lenne ha, hanem azzal ami van.mert bármi lehet, ezen az alapon semmit nem lehetne csinálni, ne menjünk ki az utcára, mert ránk eshet egy cserepes virág bárhonnamn és meghalunk. mindenkinek a saját maga problémájával kell megküzdenie, nem azzal, hogy a másiknak ez meg az a baja, meg a másikkal ez meg az történt. az nem jelenti azt, hogy velünk is az fog történni, mndig van jó és rossz példa is, az embernek magának kell tudnia és éreznie, hogy hol a határ, mi az amit ő be tud vállallni és mi az amire neki szüksége van. attól hogy az egyiknek nincs rá szüksége és elrendezi magában, másnak még lehet és ő meg a műtéttel tudja elrendezni  magában és azáltal tud megnyugodni és rendbe jönni önmagával.ezt is el kell ismerni és tiszteletben kell tartani. szerintem ez valami hasonló,mint az abortusz kérdés. az egyiknak ez a megoldás, a másiknak az, a 2 tábor soha nem fogja tudni meggyőzni a másikat,mindenki maga tudja, hogy neki mi a megoldás.
bocs, hogy extra hosszú lett a levél...de biztos vagyok benne, hogy Zita most úgy érzi, hogy istenem, végre valaki érti, hgoy miről beszélek, el sem hiszem, hogy végre van ilyen. mert soha senki nem volt erre képes és mindig csak legyintettek rá. mert én ezt éreztem, mikor azt mondta a doki. hogy tud segíteni és látta, hogy könnybe lábad a szemem, mikor ezt mondja.és azóta csak azt várom, hogy mikor lesz már meg  a műtét. ha fájnia kell, hát fájjon. amibe nem halunk bele, az csak megerősít.abban meg bízom, hogy felébredek altalás után és nem hagynak bennem semmit...a sors úgy is előre meg van írva, ahogy a nagy könyvben előre meg van írva, úgy lesz! az sokkal gázabb, hogy kórházban kell lenni összezárva beteg emberekkel, közös zuhanyzó , wc...na ez a gondolat engem sokkal inkább elborzaszt, mint maga a műtét...bár ez legyen a legkevesebb, csak érzékeltetésképp írom le, hogy ez sokkal nagyobb probléma pl számomra, mint maga a műtét, ezen is látszik, mennyire másképp gondolja az, aki benne van ebben és komoly komplexus számára

Értékelés: Nincs
Kovács Barbara's picture

Az a deszka mell

Lattam mar en is olyan lapos lanyokat, hogy tenyleg csak bimbije volt, semmi tobb. De en egy percig sem gondoltam arra, hogy ne lenne eleg noies, vagy szexi,sőt!Szerintem ez semmit sem jelent. Nem csak a mell jelenti a noiesseget, rengeteg mas tenyezo is van.
Persze ahany ember, annyi velemeny.

Értékelés: Nincs

mindenkinek az kell, ami nincs

egyetértek, rengetem más tényező van, de mindig lesznek olyanok, akik nem tudják majd ezt elfogadni. nem véletlenül virágzik a plasztikai sebészet...és őket sehogy nem fogod tudni meggyőzni, illetve szóval nem valószínű...
az ember már csak ilyen, mindig az kell neki, ami nem adatott meg, a göndör hajú egyeneset akar, a sima hajú göndöret. a nagy mellű kisebbet, a pici cici nagyot. a magas alacsony lenne inkább, az alacsony meg magas akar lenni és 10 centis túsarkakakon jár akkor is, ha megfájdul a lába. az emberiséget az viszi előre, ha nem elégszik meg azzal ami van, hanem egyre többet akar, ezáltal fejlődik a világ, a tudomány. és ez is viszi a vesztébe is az emberiséget más részről...mert soha semmi nem elég. de mint tudjuk, semmi sem lehet tökéletes...

Értékelés: Nincs
Kovács Barbara's picture

Hát ebben sajnos teljesen

Hát ebben sajnos teljesen igazad van Falatka...

Értékelés: Nincs

mellek

Kedves Falatka,
köszi a levelet.
Sokáig fogok a témán még gondolkodni, min. fél évig. Fórumokra is be fogok lépni, de ez az oldal is mérvadó nekem.
Jó, hogy ilyen elszánt vagy, nálam azért nagyon sok minden fölmerül még, sok azok közül, amiket Te is leírtál. Szóval gondolkodom, tájékozódom, tanácsokat hallgatok. És főleg figyelek magamra, hogy jól döntsek, bármi is legyen.
Kívánom Neked, hogy szuperul sikerüljön a műtéted, és sok örömöt lelj az új életedben.
Zita

Értékelés: Nincs

Zitának szoptatás szemszögből és egyebek

egy fontos dolgok elfelejtettem. szoptatás után még a szilikonos mell is nagy valószínűséggel tönkre megy. mondjuk nem értem hogy, ez tök durva, de ezt már több oldalról is hallottam, és a Rubint Réka is nyilatkozta többször. így ha nagyjából már tudod, hogy pár év múlva valószínű úgy alakul az életed, hogy lesz baba, szerintem akkor mindenképp érdemes várni, mert gondolom nem kellemes azért a terhességet sem végigcsinálni szilikoncicivel, amúgy is van elég baja olyankor az embernek, és a szikokoncicire amúgy is vigyázni kell. a szoptatás nem tudom hogy megy vele, állítólag biztonságos, aztán ki tudja, mindig kiderül valami...
az egyik volt barátomnak volt egyszer egy szilikoncicis csaja és mondta, hogy azért vigyázni kellett vele, hogy be ne üsse, oda kell rá figyelni. ilyen helyzetben akkor már érdemes megvárni , hogy a szoptatás alapból leamortizálja a ciciket és akkor utána megműttetni. már csak a húzós ára miatt is, 800 rugót csak úgy kidobni az ablakon nekem nem lenne szívem, ha utána pár évre megint meg kell csináltatni.

mondjuk ha nem ez a helyzet és totál bizonytalan , hogy  mi lesz, lehet hogy 10 évig nem lesz  még baba, vagy ki tudja mikor, az nyilván elgondolkodtató, mert akkor 10 évig marad a komplexus, ha nem sikerül kibékülni azzal ami van. viszont addig lehet 10 csodás éved is, ha megkapod amire vágysz. hát, nem egyszerű döntés. bár a méret is számít nyilván. ezt meg csak te tudod. én nem tudom, mit éreznék, ha ilyen helyzetben lennék. pici cicit talán el tudnék fogadni (persze ez megint nagyon szubjektív, hogy kinek mi a pici, és mihez képest pici), de totál deszkát nem, mert ha nincs valami, arra nem tudom azt hinni, hogy az van, ezáltal a semmit nem tudnám elfogadni annak, hogy az a mellem. a pici az pici, de azért cici :-DDDDDDDDcsak ügyesen!
én azért vagyok nagyon pozitív a szépészeti dolgokkal kapcsolatban, mert van tetoválásom is, kozmetikai  is, szemöldök, szem alul felül, piercing, fogfehérítés, minden évben van valami heppem, és nekem eddig mindennel nagyon jó a tapasztalatom és nagyon örülök, hogy mindegyiket megcsináltattam. minegyik nagyon szép, természetes a hatás, és annyira a részemmé vált mér mindegyik, hogy pucérnak érezném magam nélküle, nem tudnék nélküle élni. mármint úgy, hogy jól is érezzem magam. úgy látszik, nekem ebbe a korba kellett születnem :-Dén vagyok rá a példa, hogy attól, hogy úgy mond "művi" valami, még nem feltétlenül kell csúnyának, visszatetszőnek, szélsőségesnek lennie, mindent meg lehet csinálni szépen, ízlésesen, úgy hogy kiemelje a termszetes szépséget, illetve besegítsen kicsit ott, ahol nem adatott meg, vagy defektes lett...
persze előtte mindig utánajártam, ki csinája, hogy, olyanhoz mentem, akit ajánlottak. mindig rágtam előtte fél évig minimum, vagy egy évig, és amikor már napi szinten a fejemben volt hónapokon át és nem tudtam ledumálni magam, hiába próbáltam, hogy másnak is ilyen, meg nem is látszik annyira, meg ilyenek...mikor úgy éreztem, hogy márpedig én enélkül nem tudok élni és  mennyivel jobb lesz, akkor szántam rá magam. és mindegyik után olyan jól éreztem magam, hogy csak na, hogy igen, nagyon jól döntöttem, és sokkal jobb így és ez kellett. persze ez egyfajta embertípust feltételez, aki szereti az ilyen dolgokat, az ilyen önkifejezési formákat. de eddig mindenki agyon dícsérte minden ilyen "végeredményemet", hogy nagyon szép, egyáltalán nem mű, ízleses, és hogy ő nem gondolta, hogy ezt ilyen természetesnek hatóra is meg lehet csinálni és ő is elgondokodott most már látva ezt, és sokkal jobban érzem magam miatta a bőrömben.múlt héten az EKG-n az asszisztens faggatott a sminktetkóról, úgy 50 körül lehetett, aranyos volt látni, oylan kis bizonytalan volt,hogy ő már milyen régóta szeretne. elmeséltem neki, hogy nekem mennyire jó tapasztalatom volt, de azért rágja meg jól, nem szabad hirelen felindulásból és végül elkérte a címet,ahol csináltattam, annyira megtetszett neki, pedig a szilikonciciktől indult, hogy az milyen gáz ...mindez 5 perc leforgása alatt. ezért írtam, hogy ha személyesen látsz egy szép végeredményt, az sok mindent megváltoztat,5 centiről látni máson, hogy milyen szép, dekoratív lett, pedig nem ezzel született, az nagyon meggyőző tud lenni.ez most nem rádumálás akar lenni, csak mindig a negatívumokat hangsúlyozzák mindenhol, a pozitív esetekről sokkal kevesebb szó esik.és főleg a pozitív lelki hatásukról. én egytől egyig imádom minden ilyen "megcsinált" dolgot magamon, állandóan kapom a dícséreteket, és ez iszonyat jó érzés. nem egyszer megjegyezték, hogy ez így tényleg mennyivel jobb, mint a régi, nagyon jól áll. sokkal jobban érzem magama  bőrömben, mindig akkor csináltatok meg valami ilyet, amikor már nagyon zavar, mikor már hónapok óta foglalkoztat, próbálom elfogadni, de újra és újra felvetődik bennem, hogy nagyon zavar, vagy hogy az nekem oda feltétlen kell, és ha nem tudom elfogadni úgy ahogy van, akkor szánom el magam.
egy pszichológus valószínűleg azt mondaná erre, hogy a média tönkrette az énképemet, és az ilyen ember mindig talál magán valamit, ami nem jó. hát, ha nagyon őszinte akarok lenni, van benne valami bezony. de szerintem alapból ilyen típus vagyok, már kislánykoromban alig vártam, hogy magas sarkú cipőben billeghessek és öltözködhessek. tehát ehhez az is hogy ilyen típus legyen valaki. de én úgy fogom fel, hogy élek a 21. század adta csodás lehetőségekkel, amik szebbé tudják tenni azt, ami esetleg nagyon nem az, és sok komplexust okoz (pl a protkóm, ami miatt 12 éves korom óta folyamatosan fogorvoshoz jártam, mert szintén sikerül olyan jó protkót örökölnöm,hogy számtalan orvos nem tudott vele mit kezdeni, mert hogy ő ilyet még látott, nem csoda, hogy ennyi defekt után tiszta komplexusos vagyok) és ha ez nem jár nagy kockázattal, viszont egy kis változtatás árán utána sokkal jobban érzem magam lelkileg, akkor megéri, amíg nem ártunk vele.minden ilyen után egyre jobban kivirultam, és egyre jobban éreztem magam. a nővérem azzal szokott poénkodni, hogy mire összerakom magam, kezdhetem előlről, mert 50 évesen meg majd jöhet a ráncfelvarrás meg a mellfelvarrás :-DDDDDDDDDDD és nem unom e még, mert hogy ezek nélkül is olyan szerencsés külsőt kaptam ( a protkómat leszámítva,meg a műtétes dolgot), hogy más a fél karját odaadná, meg egy életen át tornáznia és diétáznia kell, és még akkor sem lesz ilyen alakja, ilyen adottságai. én erre azt szoktam mondani, hogy vlamivel kárpótolnia kellett azért a defektért, amivel most fognak műteni és amit 15  évi lelki kínlódást okozott nekem. ez így fer:-) mert én meg azt nem kaptam meg,ami viszont mindnkienk megvan, és ez sokkal rosszabb. de majd  most! :-DDDDDDDD

persze az egy lényeges dolog, hogy ezek nem műtétek voltak, és ezeket is el lehet tolni, ezeknek is lehet negatív hatás, pl biztos hogy a tetkókat Vali nem támogatja. tehát a negatívumokat is át kell gondolni, mielőtt cselekszik az ember. de személyes tapasztalatom szerint a lelki nyomornál semmi nem tud jobban kínozni, amikor nem tudsz valamit elfogadni és emiatt állandóan problémád van miatta és megnyomorítja az életed.  ilyenkor megoldást tudnak jelenteni a kisebb szépészeti beavatkozások, amiknek nincs nagy kockázata és nem okoznak nagy károsodást a szervezetben.
persze ezzel most nem azt akarom mondani, hogy hajrá mindenki rohanjon agyonvarratni magát meg minden ilyen beavatkozásra, még meg leszek kövezve itt a végén :-DDDDDD mindenkinek magának kell éreznie, hogy ez jelent e megoldást vagy neki inkább a természetes út, az elfogadás fekszik inkább. így aki ezzel kapcsolatban nem tudja magát ledumálni a tetkós dolgokról, annak szívesen megadom azt a címet, ahol nekem csinálták, hogy ha már megcsináltatja, akkor már szép legyen és ne tolják el és ne fájjon . a írjon, aki ezzel a lehetőséggel élni akar, mert itt össze vissza vagyok fent.
ezek  mind sokkal kisebb helyi beavatkozások, azért egy műtét az tényleg sokkal inkább meggondolandó, az tény. egy cickóműtétet én is meggondolnék 1000x is.de a fórumokon én sok olyan hozzászólást olvastam, ahol végtelenül elkeseredett és bezárkózott  nők kapták vissza a hitüket, akik sokszor nem mertek párkapcsolatot létesíteni. és a műtét után újra szerettek élni,nőnek érezték magukat,sorokon keresztül ömlengtek, hogy milyen jó, hogy rászánták magukat és életük legjobb döntése volt, és életük végéig áldják azt a dokit, akinek ezt köszönhetik.
azért azt tisztázzuk, hogy nincs ilyen doki ismerősöm, nem kapok senkitől százalékot, nincs szépségszalonom,szóval nem érdekből ajánlok bárkit is. csak szimplán a magam pozitív példája alapján, hogy segítsek annak, aki úgy gondolja, hogy ez segíteni fog neki, ahogy nekem.

Értékelés: Nincs
glacon's picture

csak az első pár sort

csak az első pár sort olvastam el de már az is kicsapta a biztosítékot! te mi a francról beszélsz? miért kell a szilikonos mellre vigyázni? miért, a saját melledet lépten-nyomon bevered vmibe? ha izom alá megy az implantátum akkor az szoptatás után sem ereszkehet meg mert az izom tartja, max a saját állomány lesz tejes zacsi szerű. 

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel