A rák és a gyógyszermaffia elleni küzdelem - Dávid Tamás professzor

Dávid Tamás professzor (az Osztrák-Magyar Sejtkultúra Kutató Laboratórium tudományos főigazgatója): "....mindenkiben ott van a gyógyulás kulcsa: nem a terápia a csoda, hanem maga az ember..".

A rák átvette az első helyet Magyarországon a halálokok közül. A sebészorvos szerint az egészségtudat rettentően alacsony hazánkban, pedig a rák megelőzhető, de ehhez életmódváltásra és szemléletváltásra van szükségünk. A professzor járja a világot, és ahol csak lehet megpróbálja megismertetni az emberekkel, hogy hogyan vegyék fel a harcot a rákkal illetve, hogyan előzhetik meg. Dávid Tamás szerint a gyógyszeripar mindent megtesz azért, hogy elnyomja azokat akik más utat keresnek a rákgyógyításban...

Harc a gyógyszermaffiával: eltaposnak, ha új utat keresel

Nem lehet felkészülni arra a pillanatra, amikor az emberrel közlik a szörnyű diagnózist: rákja van. Pánik, kétségbeesés. Sokan ma is feladják a küzdelmet már az első percben. De mindig van kiút.

A kiútról beszélt Kaposváron Dávid Tamás professzor, az Osztrák-Magyar Sejtkultúra Kutató Laboratórium tudományos főigazgatója. A Bécsben élő nemzetközi hírű rákkutató a kollégáival olyan egyedülálló terápiát dolgozott ki, amely már sok tízezer daganatos embernek segített. Egyedülálló, pedig tulajdonképpen semmi újdonság nincs benne. Gyógyító növények, amelyeket az indiánok már nagyon régen ismernek. No, és teljes életmódváltás.

– Húsz éven belül megduplázódik a világon a daganatos emberek száma – mondta Dávid Tamás. – Magyarországon a rák átvette az első helyet a vezető halálokok között. A mellrák esélye néhány évtized alatt például a tízszeresére nőtt. Megdöbbentő tények. A stressz, a mai életmódunk, a környezeti hatások, az étkezési szokásaink, a dohányzás, az alkohol mind hozzájárulnak ehhez.

rak_gyogyitas_david_tamas.jpg

Háborút vív a gyógyszermaffiával

– Azt tapasztalom, hogy Magyarországon az emberek egészségtudata tragikusan alacsony – folytatta Dávid Tamás. – Pedig a rákot meg lehetne előzni, csak ehhez szemléletváltásra és életmódváltásra van szükség. Már az óvodában el kellene kezdeni ennek a megismertetését. Mert bizonyos: kódolva van bennünk a hosszú élet, de ezt a modern életformákkal tönkretettük. Évről évre több embernek kell szembenéznie a szörnyű kórral, vállalva a műtétet, a sokszor fájdalmas és kellemetlen kezeléseket, a remény és a teljes elkeseredés közt vergődve.

Dávid Tamás szerint azonban mindenkinek joga van megtudni, hogyan tudja elkerülni a rákot, vagy felvenni ellene a harcot, megmenteni az életét, megismerni más utakat is. Ezért járja a világot, segít a betegeknek. Pedig ő is megjárta a poklot...

– Évtizedekkel ezelőtt rákban halt meg a feleségem – így Dávid Tamás. – Rengeteget szenvedett. Huszonkilenc kiló volt. Ez a tragédia is hozzájárult ahhoz, hogy a rák elleni harc megszállottjává váltam. Aztán a sors is segített ebben.

Sebészként a professzor kidolgozott ugyanis egy új operációs rendszert a csípőficamos betegek gyógyítására. Ennek révén jutott el Sao Paulóba, ahol az egész életét megváltoztatta egy találkozás. Egy férfi az unokáját vitte el hozzá, hogy gyógyítsa meg a professzor. Ez a férfi, mint kiderült, a yanomami indiánok sámánja volt, Katunka, aki hálából megismertette a professzort az indiánok ősi gyógyító növényeivel, amelyeket már évezredek óta fogyasztanak. Ezek a növények, azt mondja, a világ legerősebb immunerősítői, méregtelenítő, lúgosító hatásuk is van.

– Ennek is köszönhető, hogy náluk ismeretlenek a rákos és egyéb degeneratív betegségek, és az élettartamuk nagyon hosszú – tette hozzá a professzor. – Katunka most 106 éves, és remek egészségnek örvend. Az első látogatást azóta több mint húsz expedíció követte. Az indiánok fitoterápiás tudását felhasználva született meg a speciális teakeverék, amelynek összetétele titkos. Nem csodaszer, csak egy kis tégla a rák elleni küzdelem épületében. Az általunk kidolgozott terápiás módszer több elemből áll: a teakúra és teljes életmódváltás, speciális táplálkozási rendszer.

– Az eredmények pedig magukért beszélnek – mondta Dávid Tamás. – Tizenkét daganattípus ellen kiváló a hatása, 8-10 hónap után az áttétek szétestek. A betegek több mint kétharmadánál teljesen eltűnt a daganat, vagy jelentősen csökkent, és évekre, akár évtizedekre sikerült biztosítani a jó életminőséget. Van, aki tizenhét éve tünetmentes. Holott mint ő is, nagyon sokan akkor kerestek meg minket, amikor már mindenki lemondott róluk, heteik voltak hátra és meghalni küldték haza őket a kórházból. A világon már nagyon sok klinikán alkalmazzák ezt a módszert, nagyon jó gyógyulási eredményekkel.

És a nehezebb háború

Dávid Tamás nemcsak a gyilkos kórral vette fel a harcot. Azt mondja: talán még ennél is nehezebb háborút vív a gyógyszermaffiával.

– Vannak, akiknek a megelőzés az ellenség, mert az az érdekük, hogy minél több beteg ember legyen – hangsúlyozta Dávid Tamás. – A kemoterápia, a sugárkezelés ma a világ legnagyobb üzlete. Nagyobb, mint a drog vagy a fegyver. Ki merem mondani: könyörtelen maffia, amely eltapos mindenkit, aki új utakat keres. Sarlatánnak, csalónak kiáltják ki, tönkreteszik. Arról viszont nem beszélnek, hogy sokan nem a rákba, hanem éppen a kemoterápia és a sugárterápia szövődményeibe halnak bele. 

Ennek ellenére a professzor azt mondja: helye van a rák elleni harcban a klinikai gyógymódoknak is. A sebészi beavatkozás az első lépés. Kemoterápia és sugárkezelés is szükséges lehet, de csak indokolt esetben, célzottan és egyénre szabottan. Emellett elengedhetetlen az általuk kidolgozott terápiás rendszer, amely immunerősítő hatása mellett még arra is jó, hogy a kemoterápia, sugárterápia hatékonyságát növeli, káros hatásait viszont csökkenti.

– A többit a szervezetre kell bízni – tette hozzá Dávid Tamás. – Merthogy mindenkiben ott van a gyógyulás kulcsa: nem a terápia a csoda, hanem maga az ember.

(Forrás: sonline.hu)

Forrás: 
(Forrás: sonline.hu)
4.4
Értékelés: Nincs Átlag: 4.4 (5 votes)

Hozzászólások

Élni és élni hagyni.

Teljessen igaza van a Professzor úrnak, szeretném vele minél hamarabb felvenni a kapcsolatot. 2 éve megismertem egy lànyt, mindenben szeretnék Neki segíteni, a csalàdja ellenzi a kapcsolatunkat a kedves hölgy múltjàra hivatkozva. Engem személy szerint eggyértelműen a hölgy érdekel, beteg, gyógyszereket szed, pszihiàterhez jàr, szegénynek az Anyukàlya ràkos beteg, előrehaladott àllapotban van. Ezek a dolgok motivàlnak engem, segíteni Önzetlenül, mert igenis nagyon hasonló helyzetben vagyok... Kezdem a mesémet: 18 éves koromban összejöttem egy nővel, nem lett volna szabad, férje, gyermeke volt. Bevonultam katonànak, az illető hölgy férje ez időszak alatt elért engem a kedves ,,segitői,, révén, szpidet kevertek a kàvémba. Elaludtam, bekòmàltam, 1 hónap kóma utàn felkeltem a Katonai kórhàzban, leteszteltek, mind fizikailag, mint szellemileg, szívritmus zavar. 10évet jósoltak nekem. Most 38 leszek ősszel. Engem azóta félreraktak: Beteg, éljen úgy, ahogy tud... Azóta ezek érdekelnek: Pszihiàtria,Kardiológia. De ott a de, nem adom fel... folytathatnàm ezt a mesét, csak ez nem mese, ebben élek: Bizonyítani. Természetes úton, mert igenis ezeket a dolgokat az orvosok elfelejtették. Tudatossan élek, ez motivàl, és tanulok szüntelen, gyógyíthatatlan betegség nincs, csak rossz gyógyszer...

Tisztelettel: Nagy Norbert

Értékelés: Nincs

Tapasztalatom

Volt szerencsém hostessként (COD tea kóstoltatóként) a professzor úr rengeteg előadásán részt venni. Olvastam pár negatív hozzászólást itt, akiken nem segített... Hozzá kell tenni, hogy önmagában a tea kevés, ha az életmódon gyökeresen nem változtat valaki, akkor a jó isten sem segít... és ezt Dr. Dávid Tamás prof. el is mondja minden előadásán, vagy ha valaki dohányzik, és mellette szedi a C-vitamint az olyan, mintha egy lyukas vödröt szeretne megtölteni vízzel (ezt tőle idéztem).

El kell menni egy előadására (ami hozzáteszem ingyenes! sőt akkoriban, ez 10 éve volt, ingyen oszottuk mellette a könyvét is), nem rövid, 2-3 órás, de nagyon átfogó. Kitér a lelki tényezőkre is, felszólítja a betegeket, hogy a rossz párkapcsolatból ki kell lépni, ha a főnökünk terrorizál fel kell mondani stb. Táplálkozással kapcsolatban is elmondd mindent, azt is, hogy a gyümölcscukor kedvez a rákos sejteknek, így hiába egészséges a gyümölcs, egy rákos betegnek nem biztos, hogy jót tesz, mivel a rák úgy viselkedik, mint a gomba, és cukorból, szénhidrátból táplálkozik stb...

Az előadásain volt szerencsém számtalan gyógyult beteget megismernem, tudom, hogy nem segít mindenkin, mert ez nem csodaszer (ezt szintén elmondja ő is), de had mondjak el egy sztorit, amit személyesen egy gyógyult anyukától hallottam az előadásán. Ha jól emlékszem nyirok rákkal kezelték őt, szívszorító történetet mesélt arról, hogy egyedülálló anyuka, és mikor kezelték a kemóval, kihullott a haja és a kislánya megkérdezte, hogy most meg fog-e halni, akkor azt mondta hogy nem adja fel.. Zárójel bezárva. Azt mesélte még, hogy a kemós csoportban 6-an voltak, ebből 3an itták a teát - köztük ő is - 3an nem... Ők 3an túlélték a kemót és meggyógyultak a rákból, a másik 3 nem... mivel a kemo negatív hatásait enyhíti (immunerősítő), a "pozitívakat" felerősíti. Kár, hogy nincs egy csodaszer ami mindenkin segít, könnyű lenne ha egy tea ivástól rögtön elmúln a rák, de ez ennél összetettebb.

Viszont azt tudom, hogy Dr. Dávid Tamás önzetlenül segít, nem kér pénzt az előadásaiért, nem kér pénzt a tanácsaiért! és azt is tudom, hogy aki rászorult, annak ingyen is adott teát (ami egyébként nem olcsó). Az én szememben emberségből jeles, és az is, ahogy a politikusokkal és a gyógyszermaffiával szembeszáll! Édesanyám egyébként petefészek cisztával itta a teát, és elmúlasztotta neki többször is. Azóta volt főnökömet (aki szintén érdekelt a természetgyógyászatban és radiesztéziában)  is elvittem már az előadására mint néző, aki le volt nyűgözve és csak annyit mondott: nagyszerű ember! Mindenkinek ajánlom, hogy ha lehetősége van, menjen és hallgassa végig az előadását, ami 99%ban nem a teája marketingjéről szól és nem arról, hogy azt eladja, hanem arról, hogy hogyan lehetne a mai világban egy emberhez méltó, egészséges, hosszú életet élni!

Értékelés: Nincs

hol lehet beszerezni a teát. johatással reagál a tüdőrák ellen?

feleségemnél tüdőrákot  álapitottak meg ct-is a rák tenyérnyi nagyságú de már a nyirokcsomon is van ne felejcsem csak a bal tüdejen. Nagyon kérek mindenkit  akik itták és isszák a teát, sürgösen várom hozzászolásukat. (véleményeket). Hol lehet beszerezni? Kérem a prof. urat surgössen válaszoljon egy szeretöférj! könyörögve kérek míndenkit!

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

Tüdőrák kezelése alternatív módon

Az első és legfontosabb dolog az lenne, hogy ne pánikolj! Keressétek fel Dr. Ládi Szabolcsot az alternatív terápiát illetően, ugyanis a cod tea nem mindenkinek jó! Sőt egyes ráktipusoknál árthat is!

A Canadian tea, viszont a veserákon kívül minden ráktípusra alkalmazható kiegészítő terápiaként.

A rák egy sokkal összetettebb probléma, mint azt sejtenéd. Elsősorban lelki konfliktus miatt alakul ki olyan szervezetben, ami hiányosságai folytán ott nyitott kiskaput a ráknak, ahol a tüdő van.

Drága feleséged mitől fél? Mitől retteg, hogy be fog következni? Milyen élethelyzet fullasztja?

Sajnos egyre több bizonyíték támasztja alá azt, hogy a rákot mi gyártjuk le saját magunknak. Márpedig, ha mi idéztük elő, akkor mi is tudjuk megszüntetni, meggyógyítani.

Minél előbb jelentkezzetek a lakatbobe-kukac-antalvali-pont-hu-n, hogy Dr. Ládihoz, vagy valamelyik valóban hozzáértő szakemberhez időpontot kapjatok.

És ne feledd! No para, és semmi pánik, mert a félelem rossz vért szül...

Értékelés: Nincs Átlag: 4.8 (6 votes)

Köszönöm  a bátorítást,

Köszönöm  a bátorítást, hiszen azt nem irtam Angliába vagyunk nagy bánatunkra. Jövö héten megyunk haza, még várjuk a csütörtöki orvosi konzultációt, hogy mit mondanak az orvosok. Még egyszer köszönöm a bátorítást!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Rákellenes tea...:-(

Szeretnék egy ellenvéleményt képviselni. Édesanyámat - ahogy már írtam itt is korábban, 2011-ben vesztettem el, vastagbélrákban halt meg. Tudni kell róla, hogy megrögrött híve volt az egészséges táplálkozásnak, étrendkiegészítőknek, természetes gyógymódoknak, testmozgásnak, boldog párkapcsolatban élt, baráti társaságuk lelke volt, ésatöbbi, ésatöbbi. Először úgy tűnt, ő győz. A második felvonásban kezdte el inni Dávid prof teáját, és .... a hatás drámai volt. Pillanatok alatt legyengült, felborult benne minden, ami felborulhatott, trombózist kapott, a vastagbele drasztikusan vérezni kezdett, mivel ez a tea valami brutális hasmenés-sorozatot indított be. Az addig valahogy szinten tartott állapota rohamosan hanyatlott, és februártól májusig haldoklott. A teát természetesen abbahagyta. Lehet persze mondani, hogy későn kezdte, előtte más, hasonlóan szenzációszámba menő "csodaszereket" próbált. Én egyetlen szavát sem hiszem el ennek az embernek, persze ez szubjektív véleményem. A cikkben megfogalmazottak is több sebből véreznek. Itt van pl. ez a mondat: "Mert bizonyos: kódolva van bennünk a hosszú élet, de ezt a modern életformákkal tönkretettük." Hm. Lehet, hogy kódolva van, de a kód kb. a Da Vinci kódhoz hasonló nehézséggel fejthető meg, és viszonylag keveseknek sikerült eddig. Miért is? Azért ha józanul végignézzük az emberiség történetét azt láthatjuk, hogy az emberek életkora az idő haladtával nő. Míg az ősember átlag 30-40 évet élt ha élt (pedig nem evett műkaját, nem használt műanyagot, sőt, echte paleo tálálkozást folytatott...hahaha, ez vicc volt..., szóval nem volt szennyezett az eledele és a környezete, stb.), addig ma mondjuk Európában a várható élettartam azért 70 év körül mozog. Olvastam valahol egy nagyon megdöbbentő adatot, elég nehéz megfogalmazni érthetően: az emberiség története során élt mindazon embereknek, akik megérték a 65. életévüket, 2/3-a most él! Szerintem ezt sem kéne figyelmen kívül hagyni! 

Keleten élve azt tapasztaltam, hogy messziről jött ember azt mond, amit akar. Annak, amit Európában, pl. Magyarországon tibeti, nepáli, indiai, stb. névvel próbálnak eladni, jó, ha 10%-a autentikus. Minden tibeti az oldalát fogja röhögtében a tibeti gyógyító hangtálaktól, a tibeti masszázstól, arról, amit itt Nyugaton a meditációról és pl. a karmáról gondolunk, és így tovább. De a tibeti olyan jól hangzik, meg messze is van. Mintha a tibeti nép olyan baromi egészséges lenne...hát közlöm, nem az! De ez már túl nagy kitérő lenne. Viszont a kimondhatatlan nevű indiánok is jól hangzanak...

Annyi, de annyi mindenből áll össze egy rák, és tulajdonképpen maximum csak csökkenteni tudjuk az esélyeinket. Persze, én is egyetértek a táplálkozás fontosságával, a testmozgással, és a többivel. Viszont...pár hete sétáltunk a párommal azon a környéken, ahol anno gyerekkoromban laktunk. Megmutattam a lépcsőházat, és látom ám, hogy a kapu fölé ki van téve egy csinos kis tábla: " Ezt a házat 1989-ben az XYZ Kft. szakemberei azbesztmentesítették." Aha...mi 1973-tól 1980-ig, vagyis három éves koromtól kezdve hét évig éltünk ott, mint a tábláról kiderült, talpig azbesztben.... Volt választásunk? Nem volt. Nem is tudtunk róla.

Anyukám természetes módszerekkel (is) próbált megszabadulni a ráktól, és vesztett. A húga, aki soha nem élt egészségesen, végigment a konvencionális, allopátiás módszereken, és a mai napig él és virul, szerencsére! Ezzel nem állást foglalok valami mellett és valami ellen, csak azt gondolom, hogy a kép sokkal árnyaltabb annál, mintsem hogy a cikkben is olvasható sarkos kijelentésekkel leírható lenne.

Persze, éljünk egészségesen, amennyire lehet, ez alapvető.

Bocs, ez megint csak amolyan "eszembe jutott" agymenés volt...

Értékelés: Nincs Átlag: 2.3 (3 votes)
Varga Nikoletta's picture

Igen, ez nagyon összetett

dolog... Mongol tanítom is mondja, hogy bizony nem elég a testre figyelni, ott a lelki és szellemi oldal is, amit figyelembe kell venni és ez oda-vissza igaz. Nem egy olyan szerzetessel találkozott, akik hosszú hónapokat, éveket töltöttek visszavonulásban, testük mégis megsínylette.

Őszintén sajnálom Édesanyád esetét - kívánom a legjobbakat!

Niki

Értékelés: Nincs

Rákellenes teakeverék

A hozzászólások kiváncsivá tettek.Mi is az a rákellenes teakeverék,hol lehet beszerezni?

Előre is köszönöm aválaszt.Üdv:F.Laci.

Értékelés: Nincs

Érdeklődés

Rákellenes teakeverék

A tearól nagyon sok jót olvastam. Szeretném kérdezni, hogy hol lehet ezt a teat beszerezni. Sajnos szükségem lenne rá. Minden tanácsot nagyon szívesen fogadok, és a tapasztalatoknak nagyon örülnék.

Előre is köszönöm a választ. Üdv: Ági 

 

  

Értékelés: Nincs
Varga Nikoletta's picture

Canadian Essence, az Ojibwa indiánok méregtelenítő gyógyteáját

ITT kapható.

Azt tudni kell, ha valakinek komoly problémája van - bár akkor is, ha nem - érdemes életmódot változtatni, a táplálkozást reformálni, egy teakeverék sokat segíthet, de magát az okot képtelen egymaga megszüntetni

Ajánlott szakemberhez fordulni, akivel át lehet beszélni, személyre lehet szabni az ajánlásokat. Ha gondolod, keresd fel Wolfgang Köbel természetgyógyászt, a [email protected] címen lehet hozzá bejelentkezni.

Szeretettel,

Niki

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (3 votes)

Köszönet

Szia Niki!

Nagyon szépen köszönöm az információt, és a tanácsodat.

Mindenféleképpen  szakember tanácsát is ki fogom kérni.

Mind hagyományosgyógyítás, mind alternatív tekintetben. Több szem többet lát alapon.

Minden jót Neked és köszönöm még egyszer.

Üdv: Ági

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

Nekem egy rákellenes teakeverékkel kapcsolatban van

számtalan pozitív tapasztalatom, mégpedig a Canadian Essence Ojibwa indiánok teakeveréke, amelynek egyszerűsített formája Essiac néven is kapható. Itt írtam róla egy részletes cikket.

Értékelés: Nincs

Dávid professzor

Sziasztok!

Ismertek Miskolcról vagy környékéről valakit aki már végigcsinálta Dávid professzor terápiáját? Most kezdenénk hozzá,de nagyon nehéz elindulni, jó lenne a segítség.

köszönöm VIC

Értékelés: Nincs
csilla zolyomi's picture

Dávid professzor

Kedves VIC

Nem Miskolc kozelebol irok, de azert szeretnem megosztani veled, amit David profeszor terapiajaval kapcsolatban tapasztaltunk. Edesapam Myeloma Multiplex-el lett diagnosztizalva 2006-ban. Ugy is fogalmazhatnek egyszerubben, hogy csontvelorak. A betegseg sajatossaga, hogy rengeteg szerum osszfeherjet termel ami sok bajt tud okozni a szervezetben. Ez egy olyan betegseg, ami a tudomany mai allasa szerint nem gyogyithato, csak kezelheto. Apukam azonnal elkezdte fogyasztani David professzor teajat es sok sok természetes C-vitamint is szedett. Kapott rengeteg kemot, meg szteroidokat is, amit meglepoen jol viselt, es visel a mai napig is. (2008-2009 kozott semmilyen kezelest nem kapott olyan jok voltak a ver eredmenyei). A haja nem hullott ki, kicsit faradekony volt a kemo utan, de igazabol ennyi. Mivel korhazba nem volt hajlando fekulni mindezt jarobeteg ellatasban kapta. Mindvegig dolgozott es a mai napig is napi 10 orat.(fizikait). Az otthonra felirt gyogyszereket soha nem szedte be, mert ha eszlelt barmi kis mellekhatast azonnal abbahagyta. Azt mondta, az a mereg, amit a korhazban kap az boven eleg. Rendkivul gyogyszerellenes, csak termeszetes dolgokat hajlando bevenni. Az immunrendszere nagyon jo allapotban van, egy kisebb magfazason kivul soha nem kap el semmit.

Miota ide regisztraltam talaltam nagyon jo termekeket, amit vettem neki pl. pirosbogyos gyumi koktel (Flavon-Koktél), igy kevesbe lesz verszegeny, meg a Ganoderma reishit, mert azt olvastam rola, hogy Myelomas esetekben rendkivul jo eredmenyeket ertek. En tapasztalatbol tudom, hogy David professzor terapiaja nagyon jo, de azt gondolom, hogy barmi, ami jol megtamogatja az immunrendszert nagyon sokat jelent rakos esetekben, meg persze a megfelelo taplalkozas ami elengedhetetlen barmilyen termeszetes rakterapiat valasztasz.

Jo egeszseget

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (4 votes)

Dávid prof.

Kedves Csilla!

Köszönöm,hogy írtál. Édasapád gyógyulásának örülök és kívánom, hogy így is maradjon,sokáig köztetek legyen!

Sajnos nálunk már semmilyen csoda nem segít, Édesapám szeptemberben feladta a küzdelmet. Igaz, hogy hasnyálm. daganatnál max.6 hónapot mondanak és Édesapámnál-mivel nem is volt már műthető- még ennyit sem adtak.  Azért azt gondolom, hogy a c-vitaminnak és társainak is köszönhető, hogy fájdalma végig nem volt és az utolsó percig közöttünk lehetett.

Kívánok sok erőt, kitartást és egészséget! VIC

 

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

Mi nem, de hátha valaki az olvasók közül...

Értékelés: Nincs

COD tea

prof. Dávid Tamás rákellenes teája gyógyította meg a nagyapámat. Vastagbelében több rosszindulatú polipot is diagnosztizáltak. A nagyobbakat eltávolították és a többit később akarták. Ám erre nem került sor, mivel a tea hatására a polipok egyszerűen eltűntek. Az orvosok nem tudták mire vélni a dolgot. Azóta nagyapám makk egészséges(legalábbis ilyen téren):).

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel