Szódabikarbónával a rák ellen

Dr. Tullio Simoncini római onkológus arra a meggyőződésre jutott, hogy a fehér daganatok az immunrendszer legyengülése következtében mértéktelenül elszaporodott gombák, a candida albicans kolóniái által létrehozott anyagcsomók.

Candida albicans

Tartalom:

Keresni kezdte azt az anyagot, melynek hatására a gombák elhalnak, nem válnak rezisztenssé és a kezelésnek semmilyen mellékhatása sincs. Hosszas kísérletek után rálelt a szódabikarbónára (NaHCO3), melyre a gombák mindig reagáltak és nem váltak rezisztenssé, mint a kemoterápia esetén.

Simoncini professzor írja

A jelenlegi munka több évi megfigyelésen, összehasonlításon és tapasztalaton alapul. Ezek alapján azt állíthatom, hogy a daganatok kiváltó oka a gomba. Sokszor megpróbáltam elmagyarázni ezt a rák gyógyításában szerepet vállaló intézményeknek és orvosoknak, de mindvégig félresöpörtek. Így nem tudtam és tudok a hivatalos terápiával szembeszállni.

A napjainkban létező orvosi felfogások között különbség tehető. Létezik egy olyan nézet, amely a betegséget egy vele ellentétes betegséggel gyógyít és létezik a hippokratészi módszer. Az első hátránya, hogy képtelen az embert, mint egészet kezelni, az utóbbi nagyon általános, egyáltalán nem tudományos.

Én olyan álláspontot képviselek, amely ezeket finomítja és értékessé teszi őket, miközben hangsúlyozom ezen két megközelítésmód a hagyományos terápiák áldozatai. Én úgy gondolom, hogy a különböző kórtanok a szervek, a szövetek és a sejtek állapota szerint összehasonlíthatók, de minden kórtörténet természetesen az egyes személy sajátos jellemzőin alapszik. Kétségtelenül kapcsolat van a beteg morálja és maga a betegség között. Az egészségi állapot javítása érdekében nem választható el az emberi lélek és a test.

Candida: a rák szükséges és elegendő oka

Még mindig nem tudni a rák valódi okát, mind a hagyományos, mind az alternatív kezelési módokban ismeretlen a kialakulásának folyamata.

Egyetértek azon véleményekkel, amelyek a hagyományos terápiákat elutasítják és nem fogadják el, hogy a rák a sejtek újraképződése rendellenességének következménye. Tehát nem helyes az a felfogás, hogy az auto-immun folyamat, amely során a szervezet védőképessége a test belső részei ellen fordul és a genetikai struktúra rendellenessége okozzák e betegséget.

Meg kell említeni, hogy a rák kialakulásában szerepet játszó genetikai hatást olyan tudósok igyekeznek bizonyítani, akik soha nem láttak beteget. Itt az ideje, hogy az összetett és a rejtélyes genetikai tényezők helyett új és termékeny ötlettel álljunk elő. Gyakorlatilag az adatokban és a pozitív tényekben nem lehet bízni, a hagyományos terápiák csak kezdetleges feltételezések alapján dolgoznak.

Mi a gyógyulás, az egészségi állapot javulásának lehetőségét kínáljuk, amelyet a hivatalos nézetek nem támogatnak.

A gombák élősködő állapotban behatolnak a szervekbe és nagyon ellenállók a külső beavatkozással szemben, ezért több évig képesek fennmaradni. A gombákra ugyanakkor szüksége van a szervezetnek, mert egyes anyagok előtermékei.

A gombák nagy figyelmet érdemelnek, mert a legerősebb és a legszervezettebb mikroanyagok, amelyek a rák különösen jelentős okai, köztük is a candida az egyedüli kiváltó tényező.

Mindenhol jelen van, a különböző szövetekbe közvetlenül is be tud hatolni, nem reagál terápiákra, az egyszerűbből is krónikus lehet. A candida egészen a fedőhám alatti részig terjedhet és onnan az egész szervezetbe eljuthat. Ezt nem lehet klinikailag eltávolítani. Feltételezésünk szerint a candida gombaellenes gyógyszerrel vagy a védekezőrendszer segítségével támadható meg, de a hagyományos kezelés nem vezet eredményre.

A rák rosszindulatú vagy jóindulatú típusa attól függ, hogy a megtámadott szövet milyen reakciót fejt ki annak érdekében, hogy a gombák ne terjedjenek el. Akkor beszélhetünk csak jóindulatú daganatról, ha a kötőszövet át tud alakulni megnövekedett sejtű gáttá a parazitákkal szemben. Meg kell ugyanakkor az is említeni, hogy nem minden gombásodás jelent rákot.

Visszatérve a terápiákhoz, kérdéses, hogy melyik utat kövessük? A hagyományos onkológiát vagy a gomba elleni kezelést. A gombák esetén a sebészet nem hatásos a hatalmas micélium tömeg miatt. A sebészet akkor tudja a problémát kezelni, ha az egész daganatot el kell távolítani. A kemo- és a sugárterápiának ugyancsak negatív hatásai vannak, mérgezőek a szövetekre.

Egy gombaellenes kezelés látszik szükségesnek a gombák összetettsége miatt. Csak az lehet az emberi szervezet számára előnyös, ha a gombákat minden spektrumukon keresztül, a legsebezhetőbb ponttól kezdve a táplálkozási pontig megtámadjuk. Ehhez viszont első lépcsőként fel kell erősíteni a beteg szervezetet.

Olyan anyagot kell találni a candida ellen, amely a savas környezetet megszünteti, amelyben nagyon gyorsan elterjed. Ez a szódabikarbonát. Elméletileg, ha a gombák ezzel közvetlen kapcsolatba kerülnek, akkor a tumor visszafejlődése elérhető.

A szódabikarbóna sokmindenre jó

Kérdéses lehet, hogy valóban a szóda-bikarbonát miatt gyógyulnak a betegek, vagy az is, hogy a betegek szenvedés nélkül a nem hagyományos terápiákat követve is visszanyerhetik az egészségüket. Tapasztalataink alapján egyértelműen kritizálhatjuk a hagyományos módszereket, amelyek kétségkívül csak szenvedést garantálnak.

Tehát a daganat maga a candida albicans. Ennek felismerésével és ezáltal az orvosi gondolkodásmód megváltoztatásával a várható élettartam meghosszabbítható és az életminőség is javítható.

A Simoncini-eljárás alkalmazása

  1. Intravénás adagolással naponta 500 ml 5%-os infúzió (6 nap infúzió, 6 nap szünet, aztán 6 nap infúzió és újra szünet, majd így tovább még 4-5 ciklus)
  2. Szelektív arteriográfia
  3. Orálisan 1 hétig 2 kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva, utána 2 hétig 1 kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva. Párhuzamosan napi 5%-os szódabikarbóna fürdés és napi 3-6-szor 5%-os NaHCO3 beöntések.

Tullio Simoncini professzor szerint a szervezet méregtelenítése, gyors lúgosítása, a magas NaHCO3-koncentráció révén a gombák elhalnak, és az immunrendszerünk megerősödik.

Simoncini a bőr daganatos elváltozásainak, sőt a pszoriázisnak, amelyet tapasztalatai szerint szintén gomba okoz, gyógyítására is talált gyógymódot. Ez nem más, mint az érintett terület hét százalékos jódtinktúrával való ecsetelése. Az ötszázalékos szódabikarbónás, plusz glukózoldatos infúzió beadásával a leukémiás és agydaganatos gyermekeknél is kiváló eredményeket, gyógyulást ért el. A Simoncini-féle szódabikarbónás kezelést Amerikában, Németországban és Norvégiában már alkalmazzák.

Forrás:

  • http://www.rakesagomba.eu/
  • http://codteainfo.hu/szodabikarbona.htm
  • http://www.demokrata.hu/heti-hir/forradalmi-rakterapia

(Forrás: egeszseg.eletcel.hu)

Szeretnénk felhívni a figyelmed arra, hogy a Hírszem rovatban megjelenő cikkek csupán tallózások a nagyvilág híreiből, amelyek háromféle módon kerülnek be a rovatba: Egy részüket fordítóink fordítják, egy részüket különböző híroldalakról vesszük át, minden esetben forrásmegjelöléssel. Egy részüket pedig Hírszemeink írják, különböző hírügynökségek hírei alapján. A felkerült cikkek nem minden esetben tükrözik a véleményünket. Van, hogy csupán vitaindítónak szánunk 1-1 írást, mert kíváncsiak vagyunk a véleményedre. 
Forrás: 
hírszem
4.625
Értékelés: Nincs Átlag: 4.6 (8 votes)

Hozzászólások

Szódabikarbóna az orrba?

Tsztelt bionom.

Olvastam egy olasz ember szódabikarbónával végzi a rák gyógyítás igen nagy sikkerrel. Ott javasolta is az orrmosást, de nem tudom milyen arányban tegyem a tiszta vízhez. És azt is írta, hogy könnyen a vér áramban szívódik fel. Köszönöm a segítséget.

Értékelés: Nincs
verebedit's picture

Szódabikarbónával a rák ellen

Szia!

Remélem, erre a cikkre gondolsz!  Érdekes cikk, de a rák gyógyításához csak a szódabikarbóna nem elég.  Téged érint a betegség? 

Értékelés: Nincs

Fájdalmas duzzanat a mellben

Nekem nincsen csak meg előzés céljából akkarom néha használni, mert a mellemben van egy fájdalmas duzzanat picike és gondolom mellrákom van. Most búzafű port használok. Lifestraw home tiszta vízet iszom semmi klórt nem fogyasztok csak a bolti tartósítószeres kaját se hogy sem tudomk kikerülni. 4 napja iszom, mint ha kezdene múlni. Állandó felfázásom van most is a tözegáfonyát használom, de a vesém mindig fáj kelláskor ami elmúlik. Perui kovaföldet eszek a savamat teljesen eltünteti. 

Értékelés: Nincs
verebedit's picture

Fájdalmas duzzanat = rák?

Szia!

Orvos látta már a duzzanatot a melledben? Mindenképpen  vizsgáltasd meg magad egy szakemberrel. Akkor tudunk Neked segíteni, ha pontos diagnózisod  van.

A Breastlight lámpás vizsgálatot ajánlom első lépésként, aztán  valószínűleg több vizsgálat is kell majd.

Értékelés: Nincs

Duzzanat a mellben.

Tisztelt vereb edit! Én férfi vagyok. Norbersz férfi név. Nem megyek orvosokhoz elégé rosszban vagyok velük.

Értékelés: Nincs
verebedit's picture

Férfiaknál duzzanat a mellben

Szia!
Igen tudom, hogy férfi vagy, de melldaganat férfiaknál is előfordulhat. Sajnos tudom, hogy sok férfi valóban nem szereti kivizsgáltatni magát, ami szerintem hülyeség, de Te tudod. Nem akartam erőltetni semmit.  

Értékelés: Nincs

Nem minden arany ami fénylik

Simoncinit a bíróság első fokon csalásért és gondatlanságból elkövetett emberölésért 3 év börtönre ítélte, eltiltották az orvosi hivatás gyakorlásától, az olasz gazdasági versenyhivatal 50 ezer euróra büntette félrevezető reklámért és tisztességtelen piaci magatartásért, illetve megtiltották módszerének reklámozását.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

A gyógyszertár korlátozz a szódabikarbóna árusítását?

Mennyi onkológus volna szabadlábon, ha a törvények nem védenék őket?! Amennyiben az előírásnak megfelelően kezelik a beteget, akkor nem probléma, ha "véletlenül" mégsem gyógyul meg a beteg.

Amennyiben valaki nem az előírásnak megfelelően kezel betegeket és csak egy baki csússzon be máris büntetést kap. Sőt baki nélkül is.

Ha lenne egy olyan törvény, amely kimondja, ha egy gyógyszer következtében elhalálozik a beteg, akkor azt a gyógyszergyárat be kellene zárni. Mennyi gyógyszergyárunk lenne most világon?

Onnan lehet tudni, hogy valaki újat fedezett fel, hogy rengeteg támadás éri.

Dr. Tullio Simoncini pedig példaképe lehetne sok onkológusnak és kutató orvosnak. Örüljünk hogy vannak ilyen orvosaink, mert addig remény van, hogy  egyszer még  egészségesebb társadalomban élhetünk.

Anyu elment a gyógyszertárba, hogy szódabikarbónátot vásároljon. Neki a gyomorsav problémájára ez a legjobb megoldás időnként. Közölték vele, hogy azt nem lehet csak úgy. Korlátozva van a forgalmazása.

Miért?! 

 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Szódabikarbóna

Szódabikarbónát (étkezési minőségűt) több nagykerben, gyógynövényboltban árulnak akár félkilós kiszerelésben is -elég olcsón. Zömében takarításhoz használjuk, de jót tesz néha fürdőben, gyomorgondoknál is.

Értékelés: Nincs

Istenem, az emberi butaság...

Ja, a rák nyilván gomba. Az a pár százezer orvos pedig a sok százmillió biopszia során nem ismert fel egy gombatörzset. Komolyan mondom, egyszer agyvérzést kapok az emberi butaságtól. Utánanéztem ennek a Dr Tullio Simoncini-nek. Ha csak a fele igaz lenne annak, amit állít, ebben az évszázadban az összes Nobel díjat ő kapná/kapta volna. Megtalálja a rák ellenszerét, a komoly orvosi társadalom meg le se szarja, mi? Hülye egy világ.

Értékelés: Nincs Átlag: 3 (5 votes)
Antal Vali's picture

Az emberi butaság valóban határtalan!

Szódabikarbónával valóban nem lehet rákot gyógyítani. Az viszont egy korántsem elhanyagolható tény, hogy a tapasztalat azt támasztja alá, hogy a lúgosító étrendet folytató, zöldturmixokat nagy mennyiségben fogyasztó, candida ellenes kúra szabályait betartó rákos betegeknél a kóros sejtosztódás szinte minden esetben lassul, gyakorta megáll, sőt nagy százalékuknál vissza is fordul.  Az állapot javulásának még nagyobb az esélye, ha az előbb említett étkezés mellett még lúgos sóoldatot is fogyaszt a beteg.

Mellesleg onkopatológus barátomtól tudom, hogy a bélrendszeri rákok nagy része valóban azokon a területeken fejlődik ki, ahol nem megfelelő összetételű a bélflóra a candida albicans javára!

A cikk valóban egy kicsit bulvárosan leegyszerűsítve fogalmaz, de valóság tartalma rengeteg van.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 votes)

orvosi szódabikarbónás kezelés

Tudtok olyan orvost ajánlani Bp-en, aki Simoncini terápiáját alkalmazza?

Előre is köszönöm a választ

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Varga Nikoletta's picture

Szódabikarbónás kezelés

Kedves Kristofkinga!

Sajnos, nem tudok ez ügyben segíteni, de komoly problémáknál minden esetben Wolfgang Köbel-t ajánlom ([email protected])

Niki

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
timeeeee's picture

szódabikarbóna és candida

Sziasztok!

Az nem kérdéses, hogy a candida rettentő sok betegséget tud okozni. Ez a cikk leginkább a rákos elváltozásokra tér ki, viszont nekem megfordult a fejemben a gondolat, hogy a candidát, úgy általában, vissza lehet szorítani szódabikarbóna fogyasztásával? Ha jól értem lúgosít. Valószínű önmagában nem elég, de mint "kiegészítő kezelés" jó lehet bármilyen candida által okozott problémára? Egyik rokonomat kifejezetten érinti a kérdés, és sosem lehet tudni, hogy engem fog-e a jövőben, így jó volna tudni :)

Még az is felmerült bennem, hogy ha külsőleg is jó a bőrnek, akkor esetleg segíthet sömör, ekcéma, szemölcs, vagy hasonló problémák kezelésében is? Ez utóbbi kérdésem nem teljesen ehhez a cikkhez illő, de ha már szódabika, és most van eszemben, akkor megkérdezem :)

Remélem olvassa majd valaki, és válaszol :) köszönöm!

Timi

Értékelés: Nincs Átlag: 2 (1 szavazat)
Betty's picture

A szódabikarbónát csak ésszel!

A szódabikarbónával azért vigyázni kell, nem lehet folyamatosan, és nyakra-főre fogyasztani, ugyanis az sem jó, ha túllúgosítjuk az emésztő szerveinket, ugyanis az emésztési folyamatok változó savasságú szakaszokon mennek végig. Pont ezért nem értek egyet Young doktorral.

Időnként lehet vele csinálni egy pár hetes kúrát kívülről, belülről.

De ha valaki például minden nap bekap 1-2 teáskanállal, mert teszem fel jobb tőle az emésztése, vagy nem marja annyira a gyomrát a gyomorsav, na ez nem ajánlott, mert tovább súlyosbítja a helyzetet, az emésztőszakaszok ph egyensúlya felborul, erősíti a szivárgó bél szindrómáját.

Egyébként, ha rendben van a bélflóra, és változatosan táplálkozunk, akkor hamar rájövünk, hogy nincs szükségünk a szódabikarbónára nap mint nap.

Anno, én is használtam, sok bajom volt a gyomrommal, de amióta rendet tettem odabent a ferment készítményekkel, azóta kutya bajom, nincs szükségem a szódabikarbónára.

Viszont másnaposságra valóban csodaszer. Még aznap este, vagy másnap reggel bevenni 1 teáskanálnyit, és 10-20 percen belül sokkal jobban lesz az ember.

Értékelés: Nincs Átlag: 3.8 (4 votes)

Sav-bázis kérdések

Nem értem a lényeget. Sokat olvastam a sav-bázis egyensúlyról, egymásnak ellentmondó állításokról, diétákról. Valahol azt írták,hogy a hüvely és a bőr savas, a gyomor lúgos. Talán a pontatlan megfogalmazások miatt vannak bennem kérdések. Emlékezetből mondom,hogy Vali szerint savas élelmiszereket kell ennünk (pl. citrom), mert ezeknek van lúgosító hatása, de az egyik itteni hírszemben épp a savas élelmiszerek kerülését írják. Továbbá, azt sem értem, hogy a lúgos szódabikarbóna hosszútávon nem teszi tönkre a hónalj bőrét? Ez azért merült fel bennem,mert sokan panaszkodnak kipirosodásra és mert a testápoló kislexikonban olvastam,hogy a bőr enyhén savas, s a rajta lévő védőréteget a lúgos szappanokkal stb. tönkretehetjük. Amit szintén cáfoltatok.

Elnézést,ha butaságokat hordtam össze, de nem tudom már minek,kinek higyjek.

Értékelés: Nincs
Betty's picture

Re: sav-bázis kérdések

Kedves Krisztee!

Szeretek tájékozódni, könyveket olvasni, de már megtanultam, hogy semmit se fogadjak el maradéktalanul. Átgondolom, elelmélkedek az új ismereteken, összevetem a régiekkel, a megtapasztalásaimmal, és ha úgy érzem, hogy ez számomra elfogadható, beépíthető a mindennapi életembe, akkor hasznosítom.

A sav-bázis témához is így állok hozzá. Erről is mindent írnak, mondanak, hogy ezt együk, azt pedig ne. Én elsősorban a változatos, teljes értékű táplálkozást, a testmozgást, és a lelki egyensúly megőrzését tartom elsődlegesnek. Táplálkozási téren Dr. Papp B. János étkezési tanácsait érdemes megfogadni, ez egy elég változatos, komplex táplálkozási útmutatót nyújt. A legtöbb embernek ezt könnyebb követni, mint számon tartani, hogy mi az ami savasít, és mi nem. A Mindenható nagyon okosan kitalálta az emberi szervezetet, ami, ha támogatva van minden téren, akkor szépen teszi a dolgát. A lényeg az lenne, hogy vigyázzunk arra, hogy ne billentsük ki az egyensúlyt a helyéből.

Íros, hogy valahol ezt olvastad:

"a hüvely és a bőr savas, a gyomor lúgos"

Tegyük ezt rendbe.

A gyomor nem lúgos, hanem savas, a ph-ja 2 körül mozog, ez teljesen normális, a megfelelő emésztéshez szükséges a gyomorban a savas közeg. Az már más téma, ha sok gyomorsav termelődik...

A hüvely ph-ja: 4,5-ös. Itt ez az optimális, hogy a kellő védelem meglegyen. Pont ezért nem szoktuk javasolni az intim területek agyontisztítását, mert könnyen felborulhat a védekező vonal, ha növekszik a hüvely ph-ja.

Az egészséges bőr ph-ja se nem savas, se nem lúgos, hanem semleges. Erről és a szappanokról itt írt Vali, ennél érthetőbben én sem tudom neked megfogalmazni.

És a saját véleményem a szódabikarbónás hónaljról: én is alkalmaztam egy darabig, főleg nyáron, de az utóbbi hónapokban valahogy elfelejtettem szódabikarbónázni, és jól is van ez így. Én nem tartom jónak, hogy a hónaljunkat minden nap szódabikarbónázzuk. A gyógynövényes deókat azért szeretem, mert a növényeknek megvan az a tulajdonságuk, hogy képesek szabályozni, tehát egy jó méregmentes deó nem változtatja meg szélsőségesen az ember bőrének ph-ját. Tehát a szódabikarbónás deók esetében is meg kell találni az arany középutat.

Még egy tipp: este, tusolás után és semmilyen deót nem szoktam magamra kenni. Másnap reggel egy gyors tusi, vagy hónalj mosás, és utána jöhet a deó.

Remélem, így már sok minden érhető yes.gif.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)
timeeeee's picture

válasz Bettynek: szódabikarbóna

Köszönöm a gyors választ.

Nem arra gondoltam én sem, hogy állandóan inni, azt már olvastam egy másik cikknél, hogy az nem túl szerencsés. Azt láttam ott, hogy időnként lehet 1-2 héten át inni, de nem emlékszem volt-e oda írva valami hogy mit jelent pontosan az időnként. Pár hónapra kell-e gondolni, vagy egy évben csak egyszer szabad, vagy máshogy értsem? Nyilván a legfontosabb, hogy a táplálkozással tegyünk rendet, ahogy írtad is.

Az ember, akire konkrétan gondolok hogy lehet nem ártana neki, sokféle problémája van, amik leginkább bőrtünetek tömkelegében jön ki. Én már mondtam neki, hogy itt valószínűleg teljes életmódváltásra lesz szükség, és ajánlottam neki az oldalt, meg hogy regisztráljon, és írjon a tanácsadónőjének. Már beregisztrált az unokanővérem, de a napokban nem beszéltem vele, úgyhogy nem tudom hol tart a dolog. Szóval miatta, ill. a nagyon durva bőrproblémái miatt jutott eszembe, hogy lehet nem ártana neki egy szódabikáskiegészítő kúra, sok más változtatás kíséretében (pl. lecserélni minden káros kozmetikumot, tudatosan étkezni, méregteleníteni, stb stb....). Remélem a személyes tanácsadónőjével csinálnak majd egy állapotfelmérést és akkor okosabbak leszünk, mert a gyógyszertár ismét bebizonyította, hogy többet árt mint használ...őt pl. félrekezelték teljesen, így már hónapok óta megy a szenvedés.

köszi még egyszer a választ! :) Észben tartom amiket írtál, hasznosak voltak :)

Értékelés: Nincs

Saját tapasztalat

Sziasztok! Sokan szenvedünk gyomorégésben, én is. Sok gyógyszert kipróbáltam, de a leggyorsabb mindig a szódabikarbóna volt. A napokban olvastam egy nagyszerű könyvet "Savtalanítás" (Kurt Tepperwein) címmel, amit egy Coop ábécében vettem. Ez a könyv is említi a szódabikarbóna jótékony hatását a szervezetünkre, mint lúgosító. Fürdőnek is ajánlja 1 e.k. szódabikarbónát, 2-3 órás pancsikolásra, hogy a bőrünkön keresztül is megszabaduljunk a savaktól. Szép napot!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

jajjj

Azért ez a cikk eléggé elborzasztó! Ha nekem Candidám van, akkor számíthatok arra, hogy nemsokára rákos leszek vagy miii??????

Értékelés: Nincs

szódabikorbóna

Bizony-bizony őseink csak ezt használták és nem rohantak orvoshoz. Édesapámnak patkóbél fekélye volt egy életen át, de szódabikarbónán kívül mást nem vett be. Még fel sem oldotta vízzel csak úgy simán egy kávés kanállal bekapott és utána küldte a pohár vizet.  Azt mondta ez segít a böfögésben, így a puffadás megszűnik. 74 évig élt és nem a gyomra vitte el hanem az orosz fogságban megfagyott két lába és ebből adódóan érszűkület....infarktus. Én is nagyon sokszor használom, és sokat segít főleg, hogy nincs epém, és folyamatos puffadástól szenvedek. Azt tudom mondani, hogy többet használ mint búcsúban két pofon.

Értékelés: Nincs Átlag: 1 (1 szavazat)

szòdabikarbòna

Kb. egy évvel ezelött làttam odahaza a "visszhangos"tévén beszélni egy ràkspecialistàt (Lothar Hinreise). ö is hasonlòan vélekedett a szòdabikarbònàròl, és megemlìtette a fürdöt is. 38 fokos NACO3-as fürdövìzben fél òràt kell tartòzkodni, és àllìtòlag a sav kihùzòdik a börböl. Nem nagyon hittem el, de édesapàmnak akkoriban egy gyògyszer lecserélését követöen (koleszterincsökkentö, a régi helyett kapott egy màs cég àltal gyàrtott ugyanolyan "jò minöségüt" rant2.gif )borzalmas foltok jelentkeztek a börén. én egyböl gyògyszerallergiàra gondoltam, ezért abbahagyattam vele, elmentünk a börgyògyàszhoz, persze semmit nem tudott mondani, illetve annyit igen, hogy ezt sokminden okozhatja, (köszönöm szépen ennyit a laikus is tud) végül is felìrt egy patikàban készìtett aranyàrban àrusitott òcska glicerines krémet, ami nem hasznàlt semmit. Vettem egy kis üveg màriatövis olajat, és azt etettem apuval naponta, szòdabikarbònàs fürdöt is vett naponta, azutàn a börét hidegen sajtolt szezàmolajjal kentük, amibe teafaolajat csepegtettem. Nem tudom, hogy melyiktöl, de a lényeg, hogy néhàny hònap mùlva elmùltak a borzalmas börtünetei. Tehàt én azt mondom, hogy mint kiegészìtö kezelés biztosan jòt tett a szòdabikarbòna.

Értékelés: Nincs Átlag: 4.6 (5 votes)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel