indigo

Hajfestés Khadi hajfestékkel

Kedves Mindenki!

Az oldalt több héten át böngészve rászántam magam az első hajfestésemre. Nem akartam elkapkodni, ezért nagyon hosszan időztem az előzetes kutatáson, és nagyon nagy segítségemre voltak az itt szereplő tanácsok, amit köszönök mindenkinek!

Hajfestés Khadi hajfestékkel

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

10+1 érv a növényi hajfestés mellett

Hagyd, hogy magával ragadjon a növényi hajfestés! Engedd el régi megszokásaidat, megkövesült elvárásaidat. A következő 10 pont segít neked abban, hogy te is olyan elfogulttá válj, mint én.  Fogadd el a lehetőségeidet, és színezz tisztán, természetesen!

A végeredmény gyönyörű fényes haj

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 votes)

Így használd az indigót a tökéletes eredmény érdekében

Engedd meg, hogy megosszam veled a tapasztalatainkat, amelyekhez a növényi színező porok professzionális felhasználása közben jutottunk.

indigofera_tinctoria

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 votes)

Gyakran Ismételt Kérdések a növényi hajfestésről

Mivel a növényi hajfestés nagy népszerűségnek örvendő téma, ezért arra gondoltunk, hogy összegyűjtjük Nektek a témával kapcsolatos, leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Igyekeztünk úgy összeállítani az alábbi, bővített kiadású "Henna kisokos"-t, hogy abban minél több kérdésetekre választ kapjatok, ezzel is segítve az eligazodást a növényi hajfestés útvesztőiben.

Tartalom:

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (14 votes)

Tapasztalataim a növényi hajfestésről

hennatapasztalatSzeretném megosztani veletek, a növényi hajfestéssel kapcsolatos tapasztalataimat. Elsősorban a növényi hajfestés jótékony mellékhatásairól szeretnék áradozni.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 votes)

Hófehérke-effektus, avagy indigó világosítása C-vitaminnal tapasztalat

Kedves Lányok!

Ismét rászántam magam egy kis kísérletezgetésre, de most nem befesteni készültem a hajamat, hanem éppen eltávolítani a festéket, vagy legalább világosítani a hajszínemen.
Már egy ideje, hogy külön, hennázás után rakom fel az indigót, mert nagyon szépen befogja az ősz hajszálaimat, és szép, egyenletes barna lesz a hajszínem.  Ez mind rendben is lett volna HA!
Nemrég történt velem egy kis „baleset”, ugyanis teljesen belefeledkeztem a takarításba, és az 1 óra hatóidő helyett bő 2 órát maradt a hajamon az indigó pép.

indigo_utan

4.785715
Értékelés: Nincs Átlag: 4.8 (14 votes)

Henna – indigó tapasztalatok és egy fodrász Budapesten

Sziasztok,

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Túl az első hennázáson

Azoknak, akik még félenek belevágni

Húsz éve festett szőke a hajam, időnként barna melírral, a lenövés ősz és szürke. Régen középszőke voltam. Megelégeltem, hogy csak addig néz ki valahogy a frizurám, amíg kilépek a fodrásztól, azután kezelhetetlenné válik a haj töredezettsége, leplezhetetlenné ritkulása.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)

Henna+indigó és gyönyörű hajkorona :)

Sziasztok :)

Sok böngészés, olvasgatás után én is rájöttem, hogy le kell raknom a vegyi festéket, és váltanom kell egy olyan dologra ami nem károsítja a hajacskámat! 4 év bolti festék után kivártam a 3 hónapot ( kicsit nehezen:) ) de megérte!!! 

4.75
Értékelés: Nincs Átlag: 4.8 (4 votes)

Cassia-Henna–Indigó, a 3 új barátom!

Ahogy ígértem, íme a fényképes beszámoló az én hajfestésemről.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel