Intim szféra

9 tipp hólyaghurut esetén

A hideg időszakban gyakrabban előjöhet a rémes hólyaghurut, főleg nálunk, nőknél. Fontos, hogy megelőzzük a problémát réteges öltözködéssel, az immunrendszer felturbózásával, a hüvelyflóránk támogatásával. De mit tehetünk, ha mégis újra itt a baj?

Hólyaghurut

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (17 votes)

A mammográfok 4 súlyos kockázata

Annak ellenére, hogy a mammográfia a legszélesebb körben használt rákszűrési módszer, mégis számos érv szól az alternatív módszerek (pl. Breastlight lámpa) mellett.

Kutatások kimutatták, hogy a mammográfia nem "végleges válasz" a korai felismerésre, sőt valójában több problémát okozhat, mint amennyit megold. Szóval, mi is a baj a mammográfiával?

mammografia

Forrás: 
http://www.naturalnews.com/046997_cancer_Mammograms_mammography_risks.html#
4.764705
Értékelés: Nincs Átlag: 4.8 (17 votes)

Menzesz előrehozása és elmulasztása

Sziasztok!

Úgy kb. 3 hónapja kisérletezgetek azzal, hogyan is tudnám előrébb hozni a menzeszem, és ha már megjött, mit tehetnék hogy hamarabb elmúljon, lehetőleg úgy hogy a hormonháztartásom ne boritsam fel. Fontos megemlitenem, hogy fogamzásgátlót nem szedek, normál, rendszeres ciklusom van.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Házi kölni

A kölniről a húsvét jut eszembe és a locsolkodás. A locsolkodásról pedig a büdös üzleti kölnik. Jajj de fertelmes szaga van némelyiknek. Az utóbbi időben a családom rátért a vizes locsolkodásra, de úgy gondolom, hogy alternatívának nagyon jó ez a házi kölni, természetesen bio alapanyagokból. /verebedit/

Kölni (Eau de toilette): Készítésük annyiban tér el a parfümétől, hogy hordozójuk nem olaj, hanem alkohol.

kolni

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 votes)

Bagdy Emőke a szerelemről: A mosogatólány nem párja egy királynak

Sok nő a félreértett emancipáció okán a saját nemére jellemző lényt fojtja meg. Ők udvarolnak, határozzák meg a döntéseket, és ezzel elpusztítják magukban a nőt, és ezáltal tönkreteszik a férfiban a férfit. Rivalizálnak a férfiakkal, a férfiak pedig lágyan körülölelik egymást. Ez a görög-római dekadens kultúrához vezet, akik bele is pusztultak ebbe - mondta az Igennek Dr. Bagdy Emőke pszichológus. 

Forrás: 
http://hirmalom.com/2014/03/20/bagdy-emoke-a-szerelemrol-a-mosogatolany-nem-parja-egy-kiralynak/
4.785715
Értékelés: Nincs Átlag: 4.8 (14 votes)

Az újabb népbetegség: A policisztás ovárium szindróma (PCOS)

A tanítványaim 15%-a PCOS problémával küzd. Ez egy olyan "betegség", amikor a petefészek cisztákkal van tele. Persze  nem csak a petefészekben lehet ciszta, hanem a hasüregben, a méhtestben, stb. Bárhol is van, ez problémát okoz, mert a tüszőrepedést követően nem termelődik sárgatest hormon, a progeszteron szint a normálisnál alacsonyabb lesz, ami nem kedvez az esetlegesen megtermékenyített petesejt beágyazódásának. Sőt, gyakori vetélést is okoz.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (12 votes)

Fogamzásgátlás természetesen

Napról napra egyre többen írnak az oldalra olyanok, akik fogamzásgátló tablettát szedtek vagy szednek, és most esik le a tantusz, mi mindent köszönhetnek ennek az alattomosan ható méregbogyónak. Talán már kevés az okokról beszélni, ha hiányzik a megoldás: az egészséget és biztonságot egyaránt lehetővé tevő, szelíd módszerek sora. A felkészült párok által választott arany középút.

Forrás: 
http://www.szexualitas.hu
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (7 votes)

Pocakkrém minden nőnek menstruációs problémák, felfázás és fertőzések esetén...

Ezt a házilag is könnyedén elkészíthető gyógyhatású pocakkrémet azoknak javaslom, akik hajlamosak a felfázásra és egyéb nőgyógyászati problémákra, akiket gyötör a premestruációs szindróma. A krém csak önmagában nem nyújt végleges megoldást, de enyhíti a tüneteket.

Tartalom:pocakkrem_menstruacio_felfazas.jpg

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 votes)

Felfázás, hólyaghurut

Ősszel, télen általában felerősödnek a vesével, húgyhólyaggal kapcsolatos panaszok, főleg azoknál, akik érzékenyebbek a hideg, nyirkos időjárásra. Ha pedig meglévő, ismétlődő felfázással, hólyaghuruttal bajlódik valaki, ilyenkor gyakrabban kínozzák a kellemetlen tünetek.

felfazas

Forrás: 
natursziget.com
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

A női gyönyör anatómiája

Az izzadt testek egymáshoz tapadnak, s a levegő mintha energiával telítődne. Az izgalom fokozódik. A légzés felgyorsul, a szív hevesebben ver. Mintha minden megszűnne létezni, csak az emberpár létezik. Még egy kis idő és a testet elárasztja a gyönyör. Bekövetkezik az orgazmus... vagy nem.

noi-gyonyorFotó: Marc Hoppe

Forrás: 
eletforma.hu
3.42857
Értékelés: Nincs Átlag: 3.4 (14 votes)

Egészséges spermák: hasznos tanácsok a termékenység fokozásához

Ha problémái akadnak a fogamzóképességgel, akkor fontos tudnia, mit tehet azért, hogy egészséges ondóval járuljon hozzá a sikerhez. Ezt szeretnénk elősegíteni az ondósejtek egészségével kapcsolatos összefogaló cikkünkkel, amelyet a Mayo Clinic weboldalának anyaga alapján készítettünk.

A sperma élete

A sperma mennyisége és minősége férfiról férfira változik, és számtalan tényezőtől függ - ezek némelyike befolyásolható, mások nem. Az nem várható el, hogy az összes olyan faktort a kezünkben tudjuk tartani, amelyek javítják a fogamzás esélyét, de bizonyos lépéseket tehetünk azért, hogy spermánkat jó formába hozzuk.

Az ondósejtek (vagy spermiumok) a herékben születnek. A herezacskó speciális, hasüregen kívüli helyzeténél fogva a herék a testhőmérsékletnél kissé alacsonyabb hőmérsékleten vannak, ez kell az egészséges sperma termeléséhez. Fontosságban az ondósejtekkel egyenrangú az ondófolyadék - a férfi ivarmirigyek: a prosztata és az ondóhólyag váladékainak keveréke -, amely a spermiumokat védi és táplálja a petesejthez vezető hosszú út során.

nem-vettem-figyelembe

A spermiumok a mellékherében - egy mindkét heréhez külön-külön csatlakozó kanyargós csőtekercsben -, az ondófolyadék összetevői pedig képződésük helyén várják az ejakulációt. A célbajutáshoz a sperma három követelménynek kell, hogy megfeleljen: ezek a mennyiség, a minőség és a mozgékonyság.

Forrás: 
origo.hu
4
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (10 votes)

Másutt olvastuk: Intim zóna veszélyben!

A visszatérő hüvelygyulladás nagyon sok nő életében komoly problémát okoz. Kellemetlen tünetekkel jár, és tönkreteheti a szexuális életet. Megelőzése érdekében alternatív kezelési lehetőségeket mutatunk be Olvasóinknak.huvelygyulladas_huvelygomba.jpg

Tartalom:

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel