Izombénulás

Vitamin bombák

Régen a kutatók már pontosan tudták: a skorbutnál és a beriberinél hiányzott valami. Manapság könnyelműen bánunk velük: az ásványi anyagokkal, a nyomelemekkel és a vitaminokkal. Ezekre az embernek mindenekelőtt azért van szüksége, hogy élhessen - ezt manapság minden gyerek tudja.

Forrás: 
Hunza.hu
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

A D-vitamin duplájára növelheti a kolorektális daganat túlélési esélyét

A vér magasabb átlagos D-vitamin szintje megduplázhatja a vastagbél és végbél rákos betegek túlélési esélyét, mondja egy közelmúltban a Harvardon végzett tanulmány publikációja.

Forrás: 
http://www.naturhirek.hu/index.php/vitamin-abc/vitaminokrol/d-vitamin/878-a-d-vitamin-duplajara-novelheti-a-kolorektalis-daganat-tulelesi-eselyet
4
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)

A vírus „sajnos” nem elég veszélyes…

Miközben hazánkban megkezdődött az újinfluenza elleni oltóanyag gyermekeken való tesztelése is, egyre több a kérdőjel. Kiderült, hogy maga a betegség kevésbé súlyos, mint a szokásos influenza, és amerikai kutatók szerint nincs is esély egy veszélyesebb vírustörzs kialakulására.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

Fontos a helyes testtartás

A görnyedt testtartás nemcsak nyak- és hátfájást okozhat, hanem a belső szervek összenyomásával azok működése is romlik.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

Testépítés – károk, előnyök

Az anabolikus szteroidok felfedezése és piacra kerülése óta lehetőségünk van arra, hogy új, más formájú és állagú testet építsünk magunknak

3.333335
Értékelés: Nincs Átlag: 3.3 (3 votes)

Izomgyengeség, bénulás az üdítőitalok fogyasztásának tükrében

„Azelőtt soha nem látott mennyiségben fogyasztunk ma üdítőitalokat, és ez számos egészségi problémát okoz: fogromlást, a csontok ásványianyag tartalmának csökkenését, anyagcsere-betegségeket, cukorbetegséget” – írja dr. Moses Elisaf kutató egy nemzetközi szakfolyóiratban.

0
Értékelés: Nincs

A kóla izombénulást okoz

A túlzásba vitt kólafogyasztás veszélyeire hívja fel a figyelmet [1] az International Journal of Clinical Practice szaklapban görög kutatók tanulmánya. Dr. Moses Elisaf és szerzőtársai több olyan esetre is felhívják a figyelmet, ahol bizonyíthatóan a kólaivás miatt kialakult kóros káliumhiány okozott a pácienseknél izombénulást, sőt, egy esetben tüdőparalízist is.

0
Értékelés: Nincs
Tartalom átvétel Tartalom átvétel