Izomgyengeség

Vitamin bombák

Régen a kutatók már pontosan tudták: a skorbutnál és a beriberinél hiányzott valami. Manapság könnyelműen bánunk velük: az ásványi anyagokkal, a nyomelemekkel és a vitaminokkal. Ezekre az embernek mindenekelőtt azért van szüksége, hogy élhessen - ezt manapság minden gyerek tudja.

Forrás: 
Hunza.hu
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Izomépítéshez csak az első 30 gramm fehérje hasznosul

Hiába akar valaki sok hús - vagy tej, tojás - fogyasztásával több izmot fejleszteni, a bevitt fehérjéből nem hasznosul több, mint az elsőnek elfogyasztott 30 gramm - állítják a Texas-i Egyetem Orvosi karának anyagcsere kutató munkatársai.

4
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (3 votes)

Mitől vagyok ennyire fáradt?

Az ősz beköszöntével és a tél közeledtével egyre többen érezzük úgy, hogy reggelente nehezünkre esik kikelni az ágyból, és hiába iszunk kávét, ásítozva megyünk be a munkahelyünkre, ahol napközben majd elalszunk a számítógépünk előtt, hogy aztán hazaérve a gyerekekkel és házimunkával töltött esti órák után a tévé előtti díványon nyomjon el bennünket az álom.

Forrás: 
eletforma.hu
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Fontos a helyes testtartás

A görnyedt testtartás nemcsak nyak- és hátfájást okozhat, hanem a belső szervek összenyomásával azok működése is romlik.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

Izomgyengeség, bénulás az üdítőitalok fogyasztásának tükrében

„Azelőtt soha nem látott mennyiségben fogyasztunk ma üdítőitalokat, és ez számos egészségi problémát okoz: fogromlást, a csontok ásványianyag tartalmának csökkenését, anyagcsere-betegségeket, cukorbetegséget” – írja dr. Moses Elisaf kutató egy nemzetközi szakfolyóiratban.

0
Értékelés: Nincs
Tartalom átvétel Tartalom átvétel