Május

Három meg kettő nem mindig öt!

Anyák napja volt. Egyedül lógattam a lábam a kanapén. Nézegettem körbe. Két fénykép sikított a falról: "Nézz ránk!!!! Mielőtt még elmerülsz a szürke, szottyant kis gondolataid világában!"

Siker! Meghallottam! Az egyik képen három színes dorkó lógatta a lábát a dunai árvízbe, a másikon két lakk, egy piros és egy pink Martens dugta össze az orrát.

Három meg kettő nem mindig öt

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (11 votes)

Anyák napja, avagy a gondoskodó szeretetben rejlő ünnep

Vasárnap Anyák napja. Olyan sok oldalról megközelíthető, hogy én sem gondoltam volna egészen addig, amíg el nem kezdtem gondolkozni a témán. Itt van rögtön a saját Édesanyánk. A legelső, ami eszünkbe jut, amikor közeledik ez a virágillatú, nemes ünnep. Emlékeztek, amikor kisiskolásként szorongattuk az orgona szárát, és izgultunk, hogy jól sikerüljön a versike, amit a tanítónéni gyakorolt velünk? Aztán, amikor már nagyobbak lettünk, saját feladatunk volt gondoskodni a tulipánról, orgonáról és a meleg ölelésről.

anyak-napja.jpg

4.94737
Értékelés: Nincs Átlag: 4.9 (19 votes)

Miért fogyasszunk cseresznyét?

Apró, piros és ízletes - a cseresznyét már évszázadok óta fogyasztják nemcsak azért, mert aromája egyedi, hanem azért is, mert rengeteg vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst rejteget magában, amely jótékony hatással van az egészségre és a hosszú életre. 


Forrás: 
http://tudnodkell.info/miert-fogyasszunk-cseresznyet/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (7 votes)

Édesmamám

Kicsit megkésve tudom, lassan két hete lesz, hogy Anyáknapja volt, de most találtam ezt a szívszórító idézetet, amit szeretnék Veletek megosztani! Ezt nem Katkaként küldöm be, hanem szeretetéhes gyermekként, aki még így 23 évesen is igényli az Édesanyja féltő, feltétel nélküli gondoskodását és szeretetét, úgy, ahogy biztos minden más Gyerek is, legyen bármennyi éves!!

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel