Táborok

Bionom Léböjt- és Életmódtábor Antal Valival és Lénárt Gittával!

Immáron ötödik alkalommal szervezzük meg méregtelenítő léböjt- és életmódtáborunkat, de idén szakítunk a hagyományokkal! Ugyanis a megszokott szakmai vezető, Dr. Csomai Zita orvos-természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta mellett Lénárt Gitta fog gondoskodni a méregtelenítő finomságokról.

Léböjt tábor

A Bionom Léböjt- és Életmódtábor időpontja:

2016. július 8-17.
10 nap, 9 éjszaka

BETELT!

Léböjt tábor beszámoló Tomi tollából

Én is szeretném megírni a 2014-es léböjt tábor históriáját, az én narrációmban. Ha egy szóban kellene összefoglalnom, akkor: Nagyonnagypozitívcsalódás!!! Noha a csalódás szóval mintha azt mondanám, nem sokat vártam tõle, de ez nem így van.

Kilátás a birtokról

4.95652
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (23 votes)

Egy zsír-, kóla-, cigi- és húsimádó kalandjai a léböjt táborban - Ha menni kell, akkor menni kell...de gyorsan! :)

Hétfő reggel - hiába a vasárnapi izzasztó kirándulás - frissen ébredtem. Számomra is meglepő, hogy nem iszom kávét már 5 napja, és mégsem vagyok kómás reggelente. Azt gondolom, még a hangulatom is elviselhető, ellentétben az otthoni reggelekkel, amik - a gyerekeim jól tudják - úgy indulnak, hogy senki ne szóljon hozzám, amíg meg nem iszom a NEM kis adag kávémat. Attől tartottam is, hogy majd kóvályogni fogok. Nem csak az éhségtől, hanem a koffein hiányától is, de ezek szerint ez nem így működik szerencsés módon.

meretes_kave

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Palackposta a léböjt táborból - hétfő/kedd

Sziasztok!

A hétfői napunk a relaxálás és a pihengetés jegyében telt. Ugyanis a lényegi programokat elmosta az a finom kis égszakadás, amitől a Balaton túlpartját sem lehetett látni.

felhotakaro

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

Palackposta a léböjt táborból - vasárnap

Sziasztok!

Számomra is meglepő, de a tegnapival bizony MÁR a harmadik napot tapostuk.

Szó szerint, mivel a vasárnap délután megajándékozott bennünket a tábor első közös túrájával. De erről majd később.

A 7:20-as lélekemelő torna elvégzése után hordóhasig ITTUK magunkat a reggelivel.

anita_bogrejeIgen. Akkora, mint egy kancsó. Ebből a "kis" drágából iszogatom a leveimet nap mint nap. Sajnos nem a rajta szereplő levet. :)

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 votes)

Egy zsír-, kóla-, cigi- és húsimádó kalandjai a léböjt táborban - A "bűnözések" és kihívások napja

Vasárnap reggel végre úgy ébredtem, hogy nem fáj a fejem, és alapvetően teljesen jól érzem magam. Biztos vagyok benne, hogy a tegnap esti vihar is segített. A levegő sokkal kevésbé nyomott, és szerintem mindannyian, akik tegnap előtt óta a fejfájás gyötrelmeitől szenvedtünk, sokkal jobban érezzük magunkat. Azért az megnyugtatott, hogy talán mégsem az étel hiánya, hanem a frontok okozhatták a problémáinkat, és mivel lehűlt a levegő egy pár fokkal, kellemesen fúj a szél, így sokkal jobb a közérzetünk. És meglepő módon továbbra sem vagyok éhes. Bár egy kicsit félek a mélyponttól, mert Vali mondta, hogy majd szükségszerűen az is lesz, persze mindenkinél máskor. A pozitív hozzáállásom azt mondatja velem, hogy én már túl vagyok rajta a tegnapi és tegnap előtti nappal, remélem annál rosszabb azért nem lesz.

a_nyugalom_meg_a_vagyakmaga vagyok a nyugalom, némi vággyal megspékelve :)

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 votes)

Palackposta a léböjttáborból - péntek/szombat

Sziasztok!

Jelentem, a pénteki nappal megkezdődött a V.I.P. léböjttábor első huszonnégy órája. 

megkezdodott_a_meregtelenites

Valiékkal már csütörtök este megérkeztünk, hogy tartsunk egy kis tereprendezést. Hamar elment az idő, bennem pedig csak reggel tudatosodott, hogy előző este elfelejtettem módszeresen kiélvezni a rágás minden pillanatának élményét.  Hiba volt, hisz egy darabig nem lesz benne részem.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)

Egy zsír-, kóla-, cigi- és húsimádó kalandjai a léböjt táborban - Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!

Hát megtörtént... Elérkezett a "várva-várt" nap, és itt vagyok a Szeremley birtokon, a Badacsonyban, életem első méregtelenítésének helyszínén.

meregtelenites

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel