Kötelező Nemzeti Oltás

LEGYEN JOGOM DÖNTENI KÉREM, VAGY SEM!!!

A Nyíregyházi Kulturális Kreatívoktól olvashatjuk ezt az emelkedett hangvételű írást.

A teljesség igénye nélkül: Izraelben, Németországban, Angliában, Hollandiában, Luxemburgban, Spanyolországban, Ausztriában, Romániában(!), a Balti államokban, Oroszországban nincs, és némelyeknél soha nem is létezett oltási kötelezettség. Az USA-ban 50 államában pedig – vallási okokra hivatkozva – könnyűszerrel visszautasítható. Csehországban, 2005-ben lezárult egy precedensértékű per, melyben az oltásmegtagadó családnak adott igazat a Legfelsőbb Bíróság, mégpedig ugyanazon Oviedói Egyezményre hivatkozva, amit 2002-ben Magyarország is aláírt!

Forrás: 
https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=460603564005507&set=a.381646948567836.88393.381643705234827&type=1&theater
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Titkos kormányzati dokumentumok felfedve! Az egész oltóanyag ipar egy hatalmas nagy átverés

Ha van gyermeked, akkor több mint valószínű, már ismered a hivatalos “sorozatos immunizáció rendet”, amely elképesztő számú oltásból áll a születéstől 6 éves korig, hogy aztán csak folytatódjon az éves influenza oltásokkal, vagy éppen a megint kötelező 11 és 14 éves korban megismételt oltásokkal és az egyéb szabadon beadható védőoltásokkal. Azonban a Dr. Lucija Tomljenovic, Ph.D által összegyűjtött legutóbbi vizsgálati eredmények több mint 30 év rejtett kormányzati dokumentumokat fednek fel az oltóanyag iparral kapcsolatban. Ezekből a dokumentumokból pedig egyértelműen kiderül, hogy teljes átverésről, csalásról és semmilyen valós védelmet nem nyújtó méreganyagok testbe való befecskendezéséről beszélünk.

Forrás: 
http://naturahirek.hu/titkos-kormanyzati-dokumentumok-felfedve-az-egesz-oltas-ipar-egy-hatalmas-nagy-atveres/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ha megszűnnének az oltások...

Olvasgatom a vitát amely kialakult az oltások körül. Tudnék állást foglalni, hisz magam is az egészségügyben dolgozom, de nem teszem, mivel Erwin Alber szó szerint úgy vélekedik a helyzetről, mint én. Márpedig, hogy kötelező védőoltásokra semmi szükség. És ezzel nem azt mondom, hogy oltásokra nincs szükség, csak a kényszeroltást tiltanám be nem csak egészségügyi, hanem személyiségjogi okokból is. 

Forrás: 
http://bekenagykovet.hu/okesz22.html
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

További kötelező oltások jöhetnek. Felnőtteknek is!

Azon a napon, amikor a kör bezárult, és újra rájöttem, hogy hiába van jogom, ha megakadályoznak abban, hogy éljek vele (konkrétan 6 éves kisfiam kötelező védőoltása és a szabad orvosválasztás összefüggésében), szóval eme csodálatos nap estéjén, mintegy a nap megkoronázásaként találtam rá erre a cikkre. Mit mondjak...nem vagyok egy agresszív alkat, de ez már nekem is sok volt. Nem ragadok ki részleteket, mert szinte minden második mondatába bele tudnék kötni. Ferdítés, mellébeszélés, néphülyítés...ráadásul az eredeti cikkben lévő "kanyarójárvány" link nem is mutat semmire. Legalábbis nem elérhető. Ennyit a hitelességről.

Forrás: 
http://www.origo.hu/egeszseg/20121001-bovulhet-a-kotelezo-vedooltasok-sora-baranyhimlo-hpv.html
4.5
Értékelés: Nincs Átlag: 4.5 (2 votes)

Oltásmentesség külföldön

Magyarországon kívül veszik-e még valahol ennyire véresen komolyan a védőoltásokat? Szétnézünk a tengerentúlon és Európa más országaiban: mi újság oltáselkerüléssel kapcsolatban külföldön?

Forrás: 
http://www.nebancs.hu/amerikai-kiserletek/tul-az-operencian-.html
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Megdöbbentő olasz bírósági eredménynek: az MMR oltóanyag autizmust okoz!

Mindezidáig már jó pár éve hasonlóak a feldúlt szülők történetei, ahogy azok nyilvánosságra kerülnek. Egy fiatal, tehetséges kisgyermeknél MMR oltás után először enyhébb mellékhatások, mint magas láz és étvágytalanság jelentkeztek, majd a szimptómák autizmusba torkolltak.

Forrás: 
http://naturahirek.hu/megdobbento-olasz-birosagi-eredmenynek-az-mmr-oltoanyag-autizmust-okoz/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

Standard oltások hatására a kölyök majmok az autizmus tüneteit kezdik mutatni

Ha az oltások egyáltalán nem játszanak szerepet a gyermekkori autizmus kialakulásában, amit számos egészségügyi hatóság állít mind a mai napig, akkor miért van az, hogy a legnépszerűbb oltóanyaggal beoltott főemlősök láthatóan az autizmus tüneteit mutatják?

Forrás: 
http://naturahirek.hu/standard-oltasok-hatasara-a-kolyok-majmok-az-autizmus-tuneteit-kezdik-mutatni/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

Adókedvezények segítenék az oltási kampányt

Az Országos Tisztiorvosi Szolgálat azt szeretné, ha hatmillióan kapnák meg a vakcinát. Az oltási kedvet például adóváltozással ösztönözné a kormány, de bevonnák az oltás szervezésébe a cégeket is, hiszen a vállalatok a betegszabadságok csökkentése mentén is érdekeltek.

Forrás: 
http://mr1-kossuth.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=108994
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Védőoltás: Igen vagy nem?

„Szigorú oltási rendszerünket, a lakosság 99%-os átoltottságát tőlünk nyugatabbra és keletebbre egyaránt irigylik” – így a Tiszti Főorvosi Hivatal illetékese.  Valóban nagyfogyasztónak számítunk Európában: az utóbbi évtizedben majdnem a duplájára emelkedett a kötelező oltásaink száma, de megszaporodtak és népszerűek a fakultatív vakcinák is

Védőoltás

Kétélű kard a védőoltás is?

Forrás: 
ideal.hu
4.5
Értékelés: Nincs Átlag: 4.5 (8 votes)

Miért utasítja vissza sok egészségügyi dolgozó a sertésinfluenza elleni oltást?

A neves angol orvosi szaklap, a British Medical Journal közölt egy tanulmányt ez év augusztus 26-iki számában arról, hogy a hongkongi egészségügyi dolgozók több mint fele visszautasítja a H1N1 - a sertésinfluenza - elleni védőoltást. Mégpedig azért, mert tartanak a mellékhatásaitól, kételkednek a biztonságosságában és a hatásosságában.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

Védőoltások pro - A kötelező védőoltásokról

Dr. Lontai Imrének, a Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ főosztályvezetőjének valószínűleg nem először teszik föl ezeket a kérdéseket: Biztos, hogy szűkség van a csecsemőkorban beadott védőoltásokra? Igazuk lehet-e azoknak a szülőknek, akik azt mondják, gyermekük autizmusa, fogyatékossága a di-per-te vagy a MMR védőoltásnak "köszönhető"? (A di-per-te=diftéria-pertusszisz-tetanusz, az MMR=mumsz-kanyaró-rubeola védőoltások rövidítése.)

Védőoltás

Forrás: 
http://aosz.hu/esoember/a-kotelezo-vedooltasokrol/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Védőoltások contra - A kötelező védőoltásokról döntött az AB

Nem először írunk a védőoltásokról, és arról is beszámoltunk, amikor ebből bírósági ügy lett, és persze mindig kötelezték a szülőt, hogy oltassa be a gyermekét. Az sajtóban nagy port felverő ügy az Alkotmánybíróságon landolt. Idén júniusban döntöttek az alkotmánybírák.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel