Kúrák

A csodálatos búzafű

A füvek levében levő hatóanyagot - a növekedés és a termékenység elősegítőjét - a 30-as években Dr. Schnaubel és Dr. Koehler fedezte fel Amerikában, de a búzafüvet Ann Wigmore és Victor Kulvinskas tette híressé, akik sokakat meggyógyítottak súlyos betegségükből. A fiatal füvek kipréselésével zöld levet nyertek, amely vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, fehérjék és klorofill gazdag forrása.

buzafule

Forrás: 
http://www.ideal.hu/component/content/article/578-a-csodalatos-buzafu.html
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

Bőrgombák elleni kúra

Gombák és baktériumok minden emberen és emberben hemzsegnek. Nagy részük jó szándékú (és elengedhetetlen az egészséges működés szempontjából), kisebb részük rossz. Az, hogy ez utóbbiak okoznak-e kárt is, attól függ, hogy találnak-e rést a szervezet immunrendszerén.

3.6
Értékelés: Nincs Átlag: 3.6 (10 votes)

„8 hetes” átfogó méregtelenítő és regeneráló program

Ezzel a programmal másfél évvel ezelőtt ismerkedtem meg, és e program csodával határos hatékonyságának köszönhetően szerettem bele a Neways táplálék kiegészítő termékeibe.

0
Értékelés: Nincs

Candida kúra (Dr. Papp B. János)

"A halál a bélben lakozik" - mondta Paracelsus, a középkor egyik legnagyobb orvosa és gondolkodója.

Csak most, több száz év elteltével kezdjük megérteni ennek a kijelentésnek az igazságát és mélységét, amelyet a legfrissebb tudományos eredmények is a legmesszebbmenőkig igazolnak. Egyensúlyban lévő emésztés, harmonikusan működő gyomor és bélrendszer nélkül nem érhető el a tökéletes egészség.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

Kúra pigmentzavarokra

Manapság alig van valaki, aki ne küzdene valamilyen pigmentációs problémával, mint például a szeplő, májfolt, barnás vagy éppen festékhiányos elszineződések a bőrön. Ezeknek a "bőrhibáknak" általában valamilyen belső oka van, mint pl. enzim hiány, elmérgeződött máj, hormonális problémák, gyógyszermellékhatások (főleg a fogamzásgátlók, és pajzsmirigy gyógyszerek), nem megfelelő (szintetikus és káros anyagokat, kőolajszármazékokat tartalmazó) kozmetikumok használata. Számukra állítottam össze ezt a kúrát.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel