Méregtelenítés

Léböjt Antal Valival és Lénárt Gittával - 2. rész

kép

tájkép

 

 

 

 

 


Még el sem jöttem a léböjt táborról, amikor már elkezdtem szervezni, hogy a szemem mindig ott legyen!  Andit neveztem ki a szememnek, fülemnek, aki végigcsinálta a tábort úgy, hogy közben a konyhán segített, hogy minden étel-ital időben, csengetésre ott legyen a táborozók bögréjében, tányérján. Így figyelme ugyan megoszlott, de mégis lelkes hangú beszámolót tartott.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (7 votes)

Léböjt Antal Valival és Lénárt Gittával

zöld turmix

A kíváncsiságom hajtott le a Szeremley birtokra, ami most már harmadszor volt az Antalvali.com léböjt táborának a helyszíne. A kíváncsiság mellett a Balaton szeretete és egy kis pihenési vágy is szerepet játszott. Sőt, tanulni is szerettem volna! Mind a négy összejött.

Az történt ugyanis, hogy az idén - rendhagyó módon - Antal Vali Lénárt Gittával, a nyerskonyha nagyasszonyával fogott össze és tette emlékezetessé ezt a 10 napot. Gittát a hűséges AV olvasóknak nem kell bemutatni, könyveit is bizonyára sokan ismeritek.

A tavalyi táborban résztvevő kolléganőm egy dolgot reklamált: Majd' megőrült, hogy 10 napig nem rághatott. Éhes nem volt, de a rágás nagyon hiányzott. Az idén ezzel nem volt gond. Az első két napban a turmixok mellett nyers ételeket kaptak a táborozók. Én pont ezeken a napokon voltam lent, így betekintést nyerhettem az ízekbe és a hangulatba is.

lé-böjt

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (7 votes)

Az én nagy méregtelenedésem!

Sziasztok!! 

Ugyan még csak most kezdtem a levezető szakaszba, de nyilván nekem is rengeteg élményt és érdekes tapasztalatot hozott ez a néhány hét. Egyedien éljük meg ezeket az "életmódváltásokat", de valahol mindannyian ugyanarra vágyunk. Nekem ez az első, ami úgy érzem sikerült, és valóban gyökeres változásokat indított be.

Szénhidrát- és kávéfüggő voltam. Sokféle problémával. Jó alapom van már az új élethez, táplálkozási szokásokhoz és egész-séghez.  33 éves vagyok, 15 év kemény egészségromboló év áll mögöttem.  Idén májusban viszont jól álltak a csillagok. 

Az én nagy méregtelenedésem!

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)

Bionómista születik, avagy a tökéletes tökéletlenség

Sziasztok!

Az elmúlt pár évben többször próbálkoztam a "Bionómiával", többször eltántorodtam (gyerekkorom óta "jó szokásom", hogy ha valamit nem tudok tökéletesen csinálni, akkor azt inkább nem is csinálom...), de valahogy mindig visszataláltam.

Most sem mondom biztosan, hogy örökre így maradok, csak remélem!

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

Léböjt tábor beszámoló Tomi tollából

Én is szeretném megírni a 2014-es léböjt tábor históriáját, az én narrációmban. Ha egy szóban kellene összefoglalnom, akkor: Nagyonnagypozitívcsalódás!!! Noha a csalódás szóval mintha azt mondanám, nem sokat vártam tõle, de ez nem így van.

Kilátás a birtokról

4.95652
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (23 votes)

A cukorbetegség és az inzulinrezisztencia - Életmód és étrend cukorbetegeknek!

Minden családban van legalább egy cukorbeteg, akár közeli, akár távoli rokonról legyen szó. Nem hiába mondják: népbetegség. Családunkban az egyik nagypapám és keresztapukám szenvedett tőle. A keresztapukám nagyon hamar elment, és úgy érzem, hogy nem hozzá méltón… Évekig foglalkoztatott a gondolat, hogy miképp lehetett volna ezen a helyzeten változtatni.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, sok élethelyzettel, betegséggel találkoztam, jó néhányat meg is tapasztaltam, és amikor kimondják, hogy valami gyógyíthatatlan, lehetetlenség rajta segíteni, akkor beindul nálam a motor, hogy bizony ennek utána KELL járnom! És hihetetlen vagy sem, de újra és újra rá kell döbbennem, hogy bármilyen betegségről legyen is szó, a megfelelő életmód, A TÁPLÁLKOZÁS A KULCS, így a cukorproblémáknál is! Bár keresztapukámon már nem segít, de bízom benne, hogy sokak számára enyhülést hoz.

Cukorbetegség

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (26 votes)

Szőlő - ősz - szüret!

Ha nem is örülünk felhőtlenül a nyár elmúltának, azért a színes őszben is meg lehet találni a szépséget. Ekkor van a szőlőszüret ideje is.

Szőlő az egyik legősibb kultúrnövény

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (18 votes)

Méregtelenítő Gerson juice

Egy zöldséges ismerősömtől kaptam ezt a receptet, aki azóta frissen préselt zöldség- és gyümölcseveket is kínál a boltjában. A Gerson terápiáról már olvastam, napi szinten kell alma-sárgarépa és zöld leveleket (is) fogyasztani, elég nagy mennyiségben. Amennyiben ezzel az itallal minimum 1 hónapig tartó kúrát tartunk, a jótékony hatása érezhető lesz. Érdemes a méregtelenítés időszakába beilleszteni ezt a kúrát.

Méregtelenítő Gerson juice

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)

A méregtelenítés meghatározó része - amelyről kevés szó esik

Több száz emberrel találkoztam az elmúlt év során, akik részt vettek a bionom arcdiagnosztikai tanácsadáson. Volt, aki pár hete kezdett foglalkozni az egészséges életmód gondolatával, volt, aki évek óta próbálja alkalmazni életében. Szeretném mindenkinek megköszönni, aki eljött, mert megerősítette: óriási dolog, amit együtt véghezviszünk, és érdemes folytatni! Legyél nagyon büszke magadra, hogy ebben a káoszos, félrevezető utakkal teli világban mersz másfelé lépni, rögösebb úton járni! Hiszen nagy kihívás tudatos életet élni, minden körülményt mérlegre tenni, átgondolni.

A teljes tisztuláshoz nyugalomra van szükség

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (27 votes)

Tavaszi méregtelenítő saláta

Őszintén szólva engem elvarázsol ez a saláta  Ránézek és olyan nagyokat nyelek. Tudom, nem szép dolog ilyet ideírni, de mit csináljak, ha ez történik velem: összefut a nyál a számban, annyira kívánom. Nem csak szép, hanem igen finom, és különleges is. Most van az igazi szezonja. /verebedit/

Egy nagyon jó salátát alkotott Móni. Igazi tavaszi saláta, az ízek megfelelően vannak komponálva benne. Minden benne van, ami ilyenkor kell a májnak, fokozza annak működését. Savanyú, keserű, csípős, édes - mind együtt.  (Riczu Anikó)

salata-moni

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 20. nap (05.12.)

Felébredésekkel megszakítva, de reggel hatig aludtam. Húú, de jó volt! Megint nagyon érdekes álmaim voltak… Egész délelőtt dolgoztam a gépen, közben főztem egy köles kását, Zé is bejelentkezett telefonon, hogy főzheti-e a teát… Passzoltam, de egyik nap biztosan, most dolgoznom kell. Egy barátnőm hívott telefonon, és kérdezte, hogy miért hagyom, hogy így kihasználjon Zé? Viccesnek találtam a felvetését, hiszen a kihasználáshoz két ember kell, ha tényleg ki is használ, akkor én meg arra használom, hogy kihasználhasson… vagy nem? 

Jó ébredés

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (13 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 17-18-19. nap (05.09.-05.11.)

Marbushka szinező Eper által kifestveA péntek, míg mentem Eperért a suliba, munkával telt, kifeküdtem a kertbe, és élveztem a napsugarak melegét! Mikor hazaértünk, nekiálltunk főzőcskézni az igen csak kifogyott éléskamránkból. Nagy volt a kísértés, hogy péntekre megint rendeljek a Nekedteremből, de tudom jól, akkor a megmaradt zöldségek nagy részét kidobtam volna. Ezért úgy döntöttem, hogy a hétvégén abból gazdálkodunk, amink van.

4.944445
Értékelés: Nincs Átlag: 4.9 (18 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 16. nap (05.08.)

Méregtelenítő kúra1 óra után pár perccel ébredtem, hogy pisilnem kell, benőtt szemekkel, lábujjhegyen dölöngélve kitámolyogtam a fürdőbe, majd sikerült visszaaludnom, de ébredésig még kétszer ki kellett mennem wc-re. Érdekes, hogy reggel nyúzottnak érzem magam, de utána egész nap jó a közérzetem, nem vagyok fáradt. Ellustálkodtam a reggelt, így kapkodva készülődtünk Eperrel, mivel én is mentem Pestre az idős házaspárhoz, ott is van lakásuk.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (12 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 15. nap (05.07.)

Ébredés, 2 óra 20 perc, király! Egyre jobb! Vajon mi lesz a csúcsom? Bár, tegnap sem voltam fáradt, este 10-kor kapcsoltam ki a gépet, így olyan nagy baj nem lehet… Szerencsére azért vissza tudtam párszor szundikálni, közben meg jöttek-mentek a gondolatok a fejemben. Az egyik vissza-visszatérő az volt, hogy vajon hogy lehet, hogy nem érkeznek hozzászólások a blogom alá? Egyáltalán van, aki olvassa, vagy magamnak írok?  

Nem akarok korán kelni!

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (12 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel