Mézeskalács

Gluténmentes csokis mézeskalács

Nemrég bukkantam rá erre az egyszerű és nagyon finom mézeskalács receptre, ami glutén- és tejfehérjementes diétába is beilleszthető. Azóta ez a süti rekordot döntött nálunk, már ami az elkészítést illeti. Reggelire, uzsonnára vagy egy kis ebéd utáni nasiként is megállja a helyét.

Aki ódzkodik a zabliszttől, az nyugodtan helyettesítse 100%-ban barna rizsliszttel. Mivel útifűmaghéj és prebi-rost formula is van a benne, így biztosított, hogy összeáll a mézeskalács tésztánk.

Gluténmentes mézeskalács

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)

Egyszerű és nagyszerű mézeskalács

Múlt vasárnap megsütöttem életem első mézeskalácsát. Bár több receptet is találtam, mégis emelett döntöttem. Talán az egyszerűsége miatt. A receptet a limarapeksege.blogspot.com-on találtam, kicsit átvariáltam (egészségesebb hozzávalókat használtam) és az ottlévő adagot harmadoltam. Ebből a harmadolt adagból 96 db mézeskalácsom lett.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (11 votes)

Mézeskalács

Kiskoromban mindig is utaláltam a mézeskalácsot, fújjogtam rá, és soha nem értettem mit esznek ezen az emberek. Egészen múlt hét csütörtökig tartott ez, mert elkészítettem életem első egészséges mézeskalácsát, ami nagy sikert aratott a kóstolóknál és nálam is. Köszönet érte MV.Nikinek, aki megosztotta velem a receptet és mint egy angyalka ott volt velem a vonal túlvégén. 

Mézeskalács magokkal

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel