Olíva olaj

Mit tegyünk, ha megégettük magunkat?

Személyes tapasztalataimat szeretném megosztani.

Gyakran előfordul, hogy a konyhában sütés, főzés közben történik meg a baleset: valami forró tárgy megégeti a bőrünket.

Eddig én a saját készítésű obácfű olajamat használtam a fájdalom gyors megszüntetésére, illetve a gyógyulás meggyorsítására.

3
Értékelés: Nincs Átlag: 3 (4 votes)

A dió segít megelőzni a mellrákot

A diót nagy mértékben magába foglaló diéta jelentősen csökkentheti a mellrák kialakulásának kockázatát, áll a Marshall University School of Medicine kutatóinak friss jelentésében. 

0
Értékelés: Nincs

Méz jótékony hatásai és felhasználása

A méz igazi kincsestár, különleges tápanyagokat tartalmaz, rengeteg dolgot orvosol, és még a szépségápolásban is hasznát vehetjük - eláruljuk, mindezt hogyan használhatod ki magad is.

Forrás: 
www.nemzetihirhalo.hu
2.8
Értékelés: Nincs Átlag: 2.8 (5 votes)

Gyógyításában hasznos lehet az: OLAJFALEVÉL

Élőhelye: Földközi-tenger térsége Akár 15 m-magasra is megnőhet; levelei ezüstösen szürkészöldek, törzse csavarodó, gyakran kötegekre szakadók, ágai szétterülők. Virágai füzérszerű bugában nyílnak. Termése 1-3,5 cm hosszúak, kezdetben zöldek, majd megfeketednek, vagy zöldesbarnára érnek.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

7 természetes alapanyag, amivel tisztává varázsolhatja otthonát

Gondolkozott már azon, miért kell tisztítószerek tucatjait használnia ahhoz, hogy otthona ragyogó szép és tiszta legyen? Létezik más megoldás is, a döntés az Ön kezében van – ha inkább természetes megoldásra vágyik, szerezze be a következő „tisztítószereket”!

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 votes)

Mediterrán étrenddel csökkenthető a krónikus betegségek kockázata

A zöldségben, gyümölcsökben gazdag mediterrán étrend tényleges védelmet biztosít a daganatok, a szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint más krónikus kórképek ellen - jelentették be olasz kutatók. Francesco Sofi, a Firenzei Egyetem táplálkozástudományi szakértője és kollégái 12 nagyszabású nemzetközi követéses vizsgálat anyagát elemezték.

Forrás: 
.
0
Értékelés: Nincs

A K-vitamin tisztítja az ereket

A K-vitaminnak  nem csak a csontritkulás megelőzésében és a természetes D-vitamin képződésben van szerepe, hanem az erek állapotának a megőrzésében is!

Állatkísérlettel bizonyították, hogy a K-vitamin csökkenti a kalcium alapú felrakódásokat az erek falában.

K-vitamin 

Forrás: 
Orvosiszótár
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel