Oltás

Újabb orvos lépett ki a színfalak mögül, hogy leleplezze az oltások veszélyeit

A Vaxxed című új film, aminek vetítését bizonyos politikusok immár két filmfesztivál műsoráról is levetették, William Thompson tudományos kutatóból leleplezővé vált volt állami járványügyi munkatárs tevékenységét mutatja be, aki a nyilvánosság előtt ismerteti, hogy kollégáival egyetemben miként csaltak és hazudtak az MMR vakcinával kapcsolatban, elhitetve a lakossággal, hogy nincs összefüggés az oltás és az autizmus kialakulása között.

Most pedig egy újabb orvos-kutató csatlakozott a leleplezők táborához, Dr. Peter Fletcher személyében.


Forrás: 
http://idokjelei.hu/2016/04/ujabb-orvos-lepett-ki-a-szinfalak-mogul-hogy-leleplezze-az-oltasok-veszelyeit/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

A HPV elleni védőoltásnak több a halálos áldozata, mint a vírusnak?

Ezzel a Hírszem cikkel senkit nem akarunk sem lebeszélni, sem rábeszélni a Silgard (Gardasil) védőoltásra. Mindössze csak fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy van más vélemény, és más megoldás is, mint amelyeket a reklámok és az egészségügyi propaganda hirdet.

hpv-elleni-vedooltasKép forrása: www.returnofkings.com

Forrás: 
Saját cikk
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (18 votes)

Rozsda van a védőoltásban - több tételt visszavontak

A GYEMSZI OGYI kéri a lakosságot, hogy a korábban megvásárolt, agyhártyagyulladás elleni Meningitec vakcinát vigyék vissza abba a gyógyszertárba, ahol a receptet kiváltották. Több gyártási tételben vas-oxidot találtak.

Forrás: 
http://hvg.hu/itthon/20141001_Szennyezett_oltasokat_vont_be_az_OGYI
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (11 votes)

34 olyan grafikon, ami porba döntheti az oltóanyagipart, és örökre megváltoztathatja a gyermekorvosok véleményét

Bárki, aki ezt az információt olvassa, és még ezután sem hajlandó elismerni, hogy az oltóanyagok nem biztonságosak, egyszerűen csak nem akarja tudni az igazságot!

megbetegedes-grafikon

Forrás: 
http://naturahirek.com/35-olyan-grafikon-ami-porba-dontheti-az-oltoanyagipart-es-orokre-megvaltoztathatja-a-gyermekorvosok-velemenyet/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (14 votes)

Az influenza elleni oltás 25000-szer annyi higanyt tartalmaz, mint amennyi az ivóvízben megengedett

Az elmúlt napokban az egyesült államokbeli NaturalNews internetes oldal élelmiszerlaborban végrehajtott tesztjei alapján fény derült arra, hogy az influenzaoltás, amelyet napjainkban szinte minden babának, várandós anyának és idős embernek beadnak, hihetetlen nagy mennyiségű idegmérget, higanyt tartalmaz.

influenza-elleni-oltas

Forrás: 
http://info.kopp-verlag.de/medizin-und-gesundheit/was-aerzte-ihnen-nicht-erzaehlen/ethan-a-huff/grippeimpfstoff-enthaelt-25-mal-mehr-quecksilber-als-im-trinkwasser-erlaubt-ist.html
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 votes)

Delfinterápiától várják Jánoska javulását

Egy szülőnek az a legborzasztóbb sokkélmény, amikor egészségesnek született gyermeke maradandóan károsodik valamilyen vírus, baktérium vagy oltás hatásainak köszönhetően. Jánoska is ilyen kisfiú. Minden tiszteletem a szüleié, akik nem törődtek bele ebbe az állapotba, hanem léptek, és megtaláltak minket. Ennek köszönhetően elindult valami...

Ismét összefogtak a félegyházi zenekarok, hogy közös jótékonysági koncertjükkel egy félegyházi kisfiú gyógyíttatására gyűjtsenek. A szervezők a napokban otthonában látogatták meg Jánoskát.

delfinterapia_janoska.jpg

Forrás: 
http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/delfinterapiatol-varjak-janoska-javulasat-525780
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

Áttörés: így mutatható ki nagyon hamar az autizmus

Már két hónapos korban kimutatható az autizmus egyik jele a gyerekeknél – derült ki amerikai kutatók új vizsgálatából, amely során a babák szemkontaktusát elemezték születésüktől három éves korukig. 

Forrás: 
http://mno.hu/tudomany/attores-igy-mutathato-ki-nagyon-hamar-az-autizmus-1194146
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Az oltás által okozott halálesetek száma tízszerese az oltás által esetlegesen megelőzhető megbetegedéseknek!

A New Delhi-i gyermekkórház főigazgatója, Prof. Dr. Jacob Puliye szerint a WHO által ajánlott pentavalens Quinvaxem vakcinának már csupán a halálos áldozatainak száma nagyjából tízszerese annak, mint ahányan megbetegedhetnek azokban a betegségekben, melyekre az oltóanyag védelmet ígér.

Forrás: 
http://naturahirek.hu/indiai-vezeto-orvosprofesszor-az-oltas-altal-okozott-halalesetek-szama-tizszerese-az-oltas-altal-esetlegesen-megelozheto-megbetegedeseknek/
4
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (4 votes)

Íjász és késdobó pálya. Kutya nincs. Minek...

Ez a tábla fogadja a látogatót nálunk már egy éve az eperfára szögezve. Tanyán élünk Békésben, békésen. 

Forrás: 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201058253232739&set=a.3451160151989.2138774.1060314267&type=1&theater
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

Vakcina háború - Hamarosan!

Az oltás a mai napig egy erős érzelmeket kiváltó téma, amely családokat, barátokat, közösségeket, sőt, nemzeteket oszt meg. Oltatni vagy nem oltatni? Az emberek nagyon szenvedélyesen képesek mindkét oldalon állást foglalni annak ellenére, hogy - valljuk be őszintén - a nyilvánosság előtt ezen téma megvitatása igencsak híján van az őszinteségnek, valamint a becsületes és kultúrált kommunikációnak.

oltas_igen_vagy_nem

Forrás: 
http://www.naturalnews.com/041891_Vaccine_War_documentary_coming_soon.html
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Szeptemberben diktálják az iskolásokba a Hepatitis méreginjekciót - lehet nemet is mondani!

Kedves Szülők, figyelem! Az iskolában szeptemberben adják be a 13-14 éves gyerekeknek a Hepatitis vakcinát, mely bizonyítottan programozott sejthalált okoz a májban. A törvény által előírt teljeskörű tájékoztatás annyiban merül ki, hogy - jó esetben - legfeljebb közlik az ellenőrzőkönyvben az eseményt.

hepatitisbszeptemberben

Forrás: 
http://naturahirek.hu/szeptemberben-diktaljak-az-iskolasokba-a-hepatitis-mereginjekciot-lehet-nemet-is-mondani/?fb_action_ids=10200431512486189&fb_action_types=og.likes&fb_ref=.UfXw8SUrEOw.like&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210200431512486189%22%3A230897543703822%7D&action_type_map=%7B%2210200431512486189%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%7B%2210200431512486189%22%3A%22.UfXw8SUrEOw.like%22%7D
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

LEGYEN JOGOM DÖNTENI KÉREM, VAGY SEM!!!

A Nyíregyházi Kulturális Kreatívoktól olvashatjuk ezt az emelkedett hangvételű írást.

A teljesség igénye nélkül: Izraelben, Németországban, Angliában, Hollandiában, Luxemburgban, Spanyolországban, Ausztriában, Romániában(!), a Balti államokban, Oroszországban nincs, és némelyeknél soha nem is létezett oltási kötelezettség. Az USA-ban 50 államában pedig – vallási okokra hivatkozva – könnyűszerrel visszautasítható. Csehországban, 2005-ben lezárult egy precedensértékű per, melyben az oltásmegtagadó családnak adott igazat a Legfelsőbb Bíróság, mégpedig ugyanazon Oviedói Egyezményre hivatkozva, amit 2002-ben Magyarország is aláírt!

Forrás: 
https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=460603564005507&set=a.381646948567836.88393.381643705234827&type=1&theater
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Titkos kormányzati dokumentumok felfedve! Az egész oltóanyag ipar egy hatalmas nagy átverés

Ha van gyermeked, akkor több mint valószínű, már ismered a hivatalos “sorozatos immunizáció rendet”, amely elképesztő számú oltásból áll a születéstől 6 éves korig, hogy aztán csak folytatódjon az éves influenza oltásokkal, vagy éppen a megint kötelező 11 és 14 éves korban megismételt oltásokkal és az egyéb szabadon beadható védőoltásokkal. Azonban a Dr. Lucija Tomljenovic, Ph.D által összegyűjtött legutóbbi vizsgálati eredmények több mint 30 év rejtett kormányzati dokumentumokat fednek fel az oltóanyag iparral kapcsolatban. Ezekből a dokumentumokból pedig egyértelműen kiderül, hogy teljes átverésről, csalásról és semmilyen valós védelmet nem nyújtó méreganyagok testbe való befecskendezéséről beszélünk.

Forrás: 
http://naturahirek.hu/titkos-kormanyzati-dokumentumok-felfedve-az-egesz-oltas-ipar-egy-hatalmas-nagy-atveres/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

A Gardasil oltás átverés - aminek eddig már több millió fiatal bedőlt

A Gardasil oltóanyagot több halálesettel és több mint 8.000 különféle mellékhatással hozták már összefüggésbe. Nemrég Amerikában az FDA jóváhagyta ugyanezen injekció használatát végbélrák esetén is. Ez azt jelenti, hogy amellett, hogy több millió fiatal férfi és nő beoltatta magát, hogy “megakadályozzák” a humán papillomavírus (HPV) terjedését, a Gardasilt most mint végbélrák “megelőző” eszközt vezették be, a korhatárt pedig 26 éves korig tolták ki. 2010 januárja óta a Gardasilt 49 halálesettel hozták összefüggésbe és számtalan mellékhatás kialakulásával, míg a HPV az összes daganatos elhalálozás csupán 1%-áért felelős. Akkor miért ajánlott világszerte emberek millióinak ez az oltás?

Forrás: 
http://naturahirek.hu/a-gardasil-oltas-atveres-aminek-eddig-mar-tobb-millio-fiatal-bedolt/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Mérgező segédanyagok az influenza védőoltásban

Van egy iparág, ahol az ősz és a tél a meggazdagodás ideje. Ez a védőoltás ipar. Az előbb az egyik propagandarádióban nyilatkozott egy szakértő, aki biztosan tudja, hogy idén december elején érkezik meg az influenza (tán együtt vettek jegyet a Wizzair-nél?) és ezért a frissen elkészült védőoltásokat már a héten elkezdik kiszállítani a háziorvosokhoz.

Forrás: 
http://www.naturhirek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=549:indul-az-influenza-szezon&catid=83:itthonrol&Itemid=200
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel