Ötórai tea Antal Valival és vendégeivel - "Fókuszban a gyerek"

A nagy sikerre való tekintettel folytatjuk az "Ötórai tea Antal Valival és vendégeivel" című programsorozatunkat. Többek kérésére, a májusban kezdődő 3 részes etap témája a mindannyiunk életében a legfontosabb szerepet játszó személy, a GYEREK köré épül.

Fókuszban a gyerek

"Fókuszban a gyerek"

Interaktív teadélután Antal Valival és vendégeivel

3 alkalom, 3 vendég, 3 nézőpont

Ez a sorozat az első évektől egészen a kamaszkorig terjedő időszak testi és lelki problémáit szeretné érinteni.

Meghívott vendégeink kimagasló szaktekintélynek számítanak a saját területükön, és most ti is megismerhetitek, hogyan vélekednek, milyen tanácsokat tudnak adni ők ennek a nem könnyű időszaknak a "túlélésére", míg gyermekünkből felnőtt válik.

Fókuszban a gyerek


Dr. Csomai ZitaElső vendégem Dr. Csomai Zita orvos-természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta lesz, őt talán nem is kell bemutatnom nektek, hiszen sokan már találkozhattatok vele előadásaink egyikén vagy tanfolyamainkon. Zitával beszélgetünk arról, hogy milyen természetes gyógymódokat alkalmazhatunk a kisebb vagy nagyobb gyermekeknél, és azt is, hogy milyen lelki problémák vezethetnek testi tünetekhez.

Téma: Lelki problémákból testi tünetek
Időpont: 2016.05.05.
Jegyár: 3500 Ft


Füzesséry AnikóMásodik vendégem Füzesséry Anikó, a "Ficúr a pácban" című mesekönyv írója, akivel arról fogunk beszélgetni, hogy milyen gyógyító szerepe lehet a mesének, amikor beteg a gyerek, és hogy hogyan segít a mese a fejlődésben, a nehézségekben, a zavarokban. Tanácsot kaphatunk azzal kapcsolatban is, hogy mennyiben befolyásolhatjuk a kamaszok viselkedését felnőtt mesékkel.

Téma:  Meséljünk a boldog és egészséges gyermekekért!
Időpont: 2016.05.19.
Jegyár: 3500 Ft


Majsai LászlóHarmadik vendégem Majsai László pszichopedagógus lesz, akinek írásaival már találkozhattatok itt az oldalon. Vele a lélek dolgairól fogunk beszélgetni, arról, hogy mennyire fontos már egészen kisgyermekkortól arra nevelnünk gyermekeinket, hogy képesek legyenek kezelni a kudarcokat, a sikereket, és mennyire fontos, hogy mire felnőnek, megfelelő önismerettel rendelkezzenek.

Téma: Neveljünk magabiztos gyerekeket!
Időpont: 2016.06.02.
Jegyár: 3500 Ft


Nagyon kedvezményesen van lehetőségetek bérletet váltani a beszélgetés-sorozatra!

Bérletár, amely a három alkalomra szól:

7 000 Ft

A beszélgetések alatt természetesen teázunk. Vendégeim vagytok a kedvenc teáimra, valamint megkóstolhattok számtalan magas minőségű bio teát is.

Helyszín: Bionom Központ, 1134 Budapest, Csángó u. 8. Térkép itt >

Kezdési időpont: 18 óra

A teaház jelleg miatt csak 50 főt tudunk fogadni, tehát a férőhelyek korlátozottak. Helyfoglalás esetén minden bérletes előnyt élvez! Ha minden bérlet elkel, akkor sajnos nem áll módunkban alkalmi látogatókat fogadni.

Szeretettel várok minden érdeklődőt. Nagyon izgalmas és tartalmas beszélgetéseknek nézünk elébe.

Antal Vali

Hozzászólások

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel