rügyelixír

Mit kell tudni a rügyelixírekről? - Zsurló

A zsurló nagyon régről való tudást őriz és hordoz magában. Sok ezer éve él velünk, és mindig rugalmasan alkalmazkodni tudott az épp aktuálisan uralkodó állapotokhoz. Erre a képességre ma is nagy szükségünk van. A zsurlónövény intenzív fényhordozó, a Nap ereje koncentráltan jelenik meg benne. Elsősorban a megmerevítő és a sötétbe húzó folyamatok ellen hat.

Mezei zsurló

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)

Mit kell tudni a rügyelixírekről? - Nyír

A nyírfát már ősidők óta a legfontosabb szent fák egyikének tartják, erejébe vetett hit ma is elevenen él. Amikor bármely részét használni kezdjük, jótékony erőit megmutatja, és ez a hit bizonyossággá válik bennünk. Ezt számtalan gyógyító hatásán keresztül bizonyítja nekünk.

Nyírfa

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)

Tudtátok, hogy a bodza virágaiban tündérek laknak?

Húsvét vasárnap van. A belváros polgári házai emelkednek felettem, ülök a repülőszőnyegemen, a gangon. Három napja kertben vagyok. Most értem haza. Tibeti hangtálak szólnak a háttérben, és én húsvétot ünneplő, nyuszit váró Anyából, türelmetlenül pakoló egyedüllétre vágyó nőből, hazaérkező rohanóból, végre író énemet élhetem.

Gerendafödémes faház

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (20 votes)

Rügyelixírek

"A növény a fényben fejlődik, az univerzumból kapja a képző impulzusokat, és lényével kiterjed a csillagvilágba."

"A Nap a Kozmosz képviselőjeként teremti az új növényt az összes anyagaival együtt."

"A növény azt tanítja, hogy az anyag nem más, mint a makrokozmikus folyamatoknak egy rögzített létformája. Amit mi a Földön anyagnak nevezünk, az a világtevékenység megmerevedett, rögzült formája. A földi anyag-forma, és a világ lényiségi-formája két pólus, amelyek között természeti lét végtelen sokaságú lépcsőfoka található meg. A növény ezen két polaritás között illeszkedik be élő lénytagként a világorganizmusba."

(Forrás: részlet Dr. Rudolf Hauschka Táplálkozástan c. könyvéből)

rügyfakadás


Tartalom:

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (14 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel