Szeretnéd megtudni, mi rejtőzhet egy-egy megoldhatatlannak hitt egészségügyi probléma mögött, és ez hogyan függ össze a forgalomban lévő kozmetikumokkal?

  • Megmutatjuk, mit akarnak eltitkolni előled a kozmetikumok gyártói, és szeretnénk átadni azt az azonnal alkalmazható tudást, amivel rengeteg betegséget megelőzhetsz!
  • Végigvezetünk a születés időszakától a mindennapi testápolásig, bemutatjuk, mi az, ami ártalmas, szintetikus, és miként kerülheted ki ezeket.
  • Tudni akarod, milyen kiváltó okai vannak az ekcémának, mik okozhatnak daganatos elváltozásokat, viszketést, elszíneződéseket, allergiát, sok hasonló tünetet és betegséget?

Ne mérgezd magad tovább, olvasd el az erről szóló tanulmányunkat!

Szeretnék többet tudni, kérem a tanulmányt!
Itt találkozhattál már velem:
Köszönöm, hogy felnyitottátok a szemem, hogy végre nem vagyok enervált a sok méreganyagtól, hogy végre smink nélkül is szépnek látom magam, és nem bukdácsolok az egyik betegségből a másikba :)

- achatinella
Azok közé tartoztam ezidáig, akik nem vették figyelembe, mit is kennek magukra... nagy árat fizettem érte!

- rauszbarbi
Antal Vali vagyok, szakmámat tekintve mesterkozmetikus, mestersminkes és bionom hatóanyag elemző, életmód tanácsadó. Ha még nem tudod, mi a csuda az, hogy „bionom”, és mi fán terem a bionomia, Pribus Tünde kolléganőmmel segítünk Neked eligazodni.

- Antal Vali